>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Cincinnati, 17.08 - 23.08.2015

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Bouchard 2.05 Pinnacle ✅
Jak nie teraz to kiedy??? Kanadyjka w tym sezonie notuje niestety fatalne wyniki. Po zeszłorocznych, wręcz genialnych wynikach, bo cztery razy była w 1/2 finału w Wielkim Szlemie, i ogólnie notowała dobre wyniki, które zaowocowały awansem do czołowej 10 WTA i została odkryciem roku w żeńskim tenisie. Jednak coś się załamało, a dokładnie myślę, że była to sława, pieniądze itp. Genii bardziej niż grą w tenisa, interesowała się sesjami zdjęciowymi, wywiadami, wklejaniem zdjęć na Twitera czy Biberem. Pomału przypomina mi Kournikovą, która więcej kasy zarabiała na sesjach niż grze zawodowej w tenisa. Mam nadzieję, że będę się mylił i jeszcze Bouchard pokaże na co ją stać, bo ma na prawdę niesamowity potencjał. Duża szansa na przełamanie w dzisiejszym starciu, w Toronto uległa późniejszej zwyciężczyni Bencic, która jest w życiowej formie. Korty w Cincinnati są zdecydowanie szybsze w porównaniu do Kanady, co jest na pewno dużym plusem dla grającej agresywnie Kanadyjki. No, ale żeby Bondarenko była faworytką w dzisiejszym starciu to jest lekka przesada. Zawodniczka niby notuje ostatnio dobre wyniki, ale to nadal druga setka rankingu i mimo, że będąca ostatnio bez formy Kanadyjka powinna to spokojnie ogarnąć, zwłaszcza po takim kursie to trzeba wchodzić bez wahania. Myślę, że może to być długie spotkanie, bo Ukrainka ostatnie też gra chyba swój najlepszy tenis, ale mimo wszystko doświadczenie i ogranie w takich zawodach po stronie młodszej zawodniczki z Kanady.
Ivanovic 1.84 Pinnacle zwrot
Myślę, że to będzie jedyny opłacalny kurs na moją pupilkę w tym turnieju, na który można zaryzykować i postawić pieniądzę. Ana praktycznie ten sezon może spisywać na straty, może coś się ruszy w Cincinnati i późniejszej części sezonu, ale na razie nie jest za wesoło. Jedyny pozytywny wynik jak na taką klasę zawodniczki to finał w Brisbane i półfinał w Paryżu. W tym tygodniu spadła na 9 miejsce w rankingu i na pewno będzie chciała poprawić swoją lokatę przed US Open, żeby uzyskać lepsze rozstawienie, bo różnice nie są duże między zawodniczkami od 6 do 10 miejsca. Rok temu grała tutaj w finale, ciężko będzie poprawić ten wynik, zwłaszcza, że teoretycznie w 1/4 finału wpada na Serene. Ale póki co trzeba pokonać starszą siostrę Venus, która małymi kroczkami zmierza do emerytury i końca kariery. Może i początek sezonu miała udany Amerykanka, dobre wyniki w Australii czy Dubaju, ale ostatnio gra bardzo słabo. W Stambule uległa Bondarenko, w Toronto przegrała z kretesem z Lisicką. Tutaj kamień z serca, bo ograła w 1 rundzie Diyas, oglądałem spotkanie, i nie była to gładka wygrana, a wszystko przez to, że Williams gra falami, gdzie momentami gra kosmiczny, nie do obrony tenis, i przychodzi kilka prostych zagrań, które lądują w siatce lub w aucie. 1 serwis na poziomie 50%, tylko jeden as, i ok 40 niewymuszonych błędó - to może być za mało na ogranie Serbki. Venus, wydawało by się, że mając tak potężny serwis powinna bez problemu zdobywac swoje gemy, ale juz w Toronto Lisicka obnażyła błędy rywalki, nawet Diyas, która nei gra jakoś agrysywnie, a wręcz bardziej defensywnie potrafiła łamać beż problemu Amerykankę, to tym bardziej przy takich przestojach, będzie to robiła Ana. Moze i ona też nei jest w wybitnej formie, ale ma sporo pkt do obrony i nie wierzę, że odpadnei już w swoim pierwszym starciu, mimo, iż rywalka jest wymagająca. Moim zdaniem więcej atutów po stronie Ivanovic i kurs warty ryzyka.

Otrzymane punkty reputacji: +31
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Stephens-Barthel 1 @1.25
Nie wyobrazam sobie innego wyniku. Sadze, ze te szanse sa wieksze niz sugeruje kurs. Do kombinacji idealny typ wedlugg mnie. Barthel gra niezle, ale Stephens duza klase pokazywala w Cincinnati znacznie czesciej. Nie wiem czy sie kurs utrzyma, ale faworytka jest na pewno w tym meczu.
Pavlyuchenkova-Shvedova 1 @1.65
Tutaj obydwie duzo lepiej zawsze spisywały sie kiedy grały w Cincinnati, ale u Pavlyuchenkovej to czesto byly mega mecze z tuzami tenisa, a czasem trafial sie etap w postaci polfinalu czy cwiercfinalu. Rosjanka odpuscila Toronto, tutaj moze grac. Shvedova zagra dobrze, ale mimo wszystko tutaj typ na Pavlyuchenkova podobnie jak Madrycie zawsze ma sens.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Halep vs Mladenovic 2 @ 2.75
Halep ewidentnie leży dla Mladenovic. Jak dotąd grały dwa razy i dwa razy górą była Francuska. Simona ostatnio forma zwyżkowa, ale to chyba jeszcze nie to. Nie wiem czemu musiała skreczować z Bencic. Czy to była ucieczka od przegranego meczu czy po prostu kontuzja grunt, że coś tam jej nie pasowało, a do tego miała mało czasu na regeneracje a Us open blisko, a dla tak klasowej zawodniczki impreza wyższej rangi to priorytet. Mladenovic chyba wraca na dobre tory wczoraj rozbiła Hantuchkovą. Pogram dziś na nią delikanie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Stephens vs Barthel 2:0 Stephens
Stephens odpuscila poprzedni turniej ale w tym juz gra na maksa. Tak jak sie spodziewalem nie dala szans w 1 rndzie Suarez i to samo widze w dzisiejszym meczu z Barthel. Szybkie 2 sety.
Dobrze panie moderatorze... ostatnie mecze tenisistki czarnoskorej lub tez murzynki ( oba okreslenia sa poprawne politycznie itd) a wiec 2:0 z Linette, swieta dala walkowera, ze stosur 2:0, potem rowniez pavlyuchenkova, porazka z Cibulkova 0:2 gdzie musiala odpoczac i wygrana teraz 2:0 z Carla. Dzis z Mona Barthel, u ktorej nie widze argumentow, jest nieregularna i na tak ofensywnie grajaca Stephens set to raczej ciezki orzech do ugryzienia ale to jest tenis. Mecz pokaze.
Bencic vs Penetta Penetta 2.1
Jezeli Bencic na powaznie bierze zwyciestwo w tym turnieju to zrobi ten sam blad co przed Wimbledonem i w US szybko odpadnie. Jak zagra dzis na swoim poziomie to wloszka jest bez szans, lecz dzis mozemy byc swiadkami w koncu odpuszczenia meczu przez szwajcarke i na to licze.
Tutaj wiecej nie napisze, bo niby co. Powalczyla z Serena a potem zostala w dwu kolejnych setach zmiazdzona. Pennetta wygra dzis jezeli Bencic odpusci. Ile moze szwajcarka wygrywac. Typ dla ryzykantow, ktorzy wierza w odpuszczenie meczu przez mloda Bencic. Jednak ci co uwazaja ze zagra dzis tak jak z Kerber wczoraj, to smialo polecam stawiac na szwajcarke. Plus wloszki, ze graly dwa razy ze soba i oba mecze wygrala WLoszka.
Tarki16/// I to ma być analiza??? Trochę więcej szczegółów i będzie ok, bo jedno czy dwa zdania to za mało, żeby kogoś przekonać! Do poprawy

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Na początku zaznaczę, że gram te typy na całorocznym, w betach podaje po prostu najwyższe kursy, które proponują inni bukmacherzy.
???? Simona Halep - Kristina Mladenovic
Już kolega wyżej napisał, Halep nie była sobą w ostatnim finale i poddała mecz z Bencic, od początku nie grała zbyt dobrze i później zaczęła się trzymać bodajże za udo. Mladenovic ma patent na Simonę, wygrywała z nią nawet, gdy ta była całkiem zdrowa. Poza tym Francuska nie jest zawodniczką &#39;od macochy&#39;. Trzeba na nią uważać, bo potrafi się postawić lepszym zawodniczkom i nawet jak przegrywa, to nieznacznie. Ostatnio także dobre występu w deblu, które z pewnością polepszą jej skille zwłaszcza przy siatce. Poza tym dosyć dobry forehand i niezłe poruszanie się po korcie. Jeżeli chodzi o Simonę, to każdy zna jej atuty. Jest dosyć mocna psychicznie i nie bez powodu jest druga na świecie. Jest miłośniczką szybkich kortów, natomiast Kristina nie jest mistrzynią gry na tej nawierzchni. Jakiś jednak postęp zrobiła, z Halep grała dwukrotnie i dwukrotnie wygrała. Może to były dni konia, a może po prostu Rumunka nie potrafi grać z Francuzką. Tak czy inaczej, mam przeczucie, że tutaj Francuska nie odda tego meczu, przynajmniej nie w dwóch setach, bo jest tenisistką, która nawet nie bardzo nieudanym secie potrafi to wyrzucić z głowy i zagrać zupełnie inaczej i dużo lepiej w kolejnej partii.
Mladenovic +1,5s (główny bet) @ 1,71 Pinnacle (tutaj akurat gram w Pinku, bo całoroczny nie wystawia oferty na handicapy setowe) ✅✅
+ mniejszą stawką

Mladenovic wygra mecz @ 3,08 Pinnacle ⛔⛔

???? Karin Knapp - Daria Gavrilova
Tutaj typ na Rosjankę, która jest jedną z bardziej uzdolnionych tenisistek młodego pokolenia. Dobrze gra z głębi kortu, jest dosyć silna i mocna psychicznie. Na pewno jednym z jej atutów jest utrzymywanie w miarę często jak na warunki WTA własnego podania, które zazwyczaj w żeńskich pojedynkach jest kluczowym aspektem i często prowadzi do zwycięstwa. Z chęcią oglądam mecze tej zawodniczki, która dobrze radzi sobie z zawodniczkami grającymi technicznie. Knapp jest taką zawodniczką, którą ciężko opisać w dwóch słowach. Lubi sobie poprzebijać i dość rzadko gra wygrywające piłki. Nie grzeszy szybkością, więc siłą rzeczy najlepiej gra jej się na clayu. Ta nawierzchnia ma niewiele wspólnego z wolnymi nawierzchniami, więc tutaj strzały Gavrilovej będą kluczowe. Knapp nie jest mistrzynią obrony, bo nie ma szybkości. Przebijanie, przebijanie i przebijanie, tak zazwyczaj wygrywa swoje mecze. Gavrilova raczej nie preferuje bezsensownego przebijania balonów przez środek, więc jakichś szczególnie długich wymian raczej bym się w tym meczu nie spodziewał. Według mnie faworytką jest Rosjanka, która wczoraj pokonała dużo lepszą tenisistkę od Karin - jej rodaczkę Sarę Errani, czym dała zarobić. Skoro daje zarobić, to gramy w jej kierunku po raz kolejny.
Gavrilova - 3,5g (główny bet) @ 1,96 Pinnacle ⛔⛔
Gavrilova -1,5s @ 2,36 Pinnacle
⛔⛔
Dętka.

Otrzymane punkty reputacji: +36
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Lubi sobie poprzebijać i dość rzadko gra wygrywające piłki.
Przebijanie, przebijanie i przebijanie, tak zazwyczaj wygrywa swoje mecze
Akurat.
Ja naprawde nie mam nic do typow, pogladow i tak dalej, ale jak sie czyta cos takiego to od razu wiadomo ze zawodniczke to sie widziało jedynie na papierze i samemu sie czlowiek prosi o krytyke. Karin Knapp jest zawodniczka grajaca cholernie silowo i na pewno jej nie w glowie zadne dlugie przebijanie. Ona tylko czeka zeby krotsza pilke zapakowac forehandem, wiec jezeli tenis Knapp opiera sie na dlugim przebijaniu pilki to ja jestem Matka Teresa. Jak juz nie ma co napisac to moze lepiej opisac jedna zawodniczke, a nie na sile wciskac jakies bajki. To ze ktos jest Wloszka czy Hiszpanka to nie znaczy od razu, ze tenis opiera sie na dlugim przebijaniu. Rozumiem, ze Muguruza tez przebija i przebija pileczke w nieskonczonosc? Reasumujac to tak na oko to Knapp wali dwa razy mocniej niz Gavrilova, wiec nie wiem jak to sie ma do opisu powyzej.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Akurat.
Ja naprawde nie mam nic do typow, pogladow i tak dalej, ale jak sie czyta cos takiego to od razu wiadomo ze zawodniczke to sie widziało jedynie na papierze i samemu sie czlowiek prosi o krytyke. Karin Knapp jest zawodniczka grajaca cholernie silowo i na pewno jej nie w glowie zadne dlugie przebijanie. Ona tylko czeka zeby krotsza pilke zapakowac forehandem, wiec jezeli tenis Knapp opiera sie na dlugim przebijaniu pilki to ja jestem Matka Teresa. Jak juz nie ma co napisac to moze lepiej opisac jedna zawodniczke, a nie na sile wciskac jakies bajki. To ze ktos jest Wloszka czy Hiszpanka to nie znaczy od razu, ze tenis opiera sie na dlugim przebijaniu. Rozumiem, ze Muguruza tez przebija i przebija pileczke w nieskonczonosc? Reasumujac to tak na oko to Knapp wali dwa razy mocniej niz Gavrilova, wiec nie wiem jak to sie ma do opisu powyzej.
Widziałem chyba 4 mecze Knapp i w żadnym nie grała ofensywnie, oglądałem ją bodajże w meczu z Errani, Woźniacką, Schiavone i Kvitovą i w żadnym meczu nie widziałem tej jej siły, no chyba, że masz na myśli &#39;ryzykowne&#39;, a raczej idiotycznie uderzanie w pół siatki, no, to może Ci przyznam rację.

Otrzymane punkty reputacji: +28
fazi2007 77

fazi2007

Użytkownik
Stephens vs Barthel 2:0 Stephens
Stephens odpuscila poprzedni turniej ale w tym juz gra na maksa. Tak jak sie spodziewalem nie dala szans w 1 rndzie Suarez i to samo widze w dzisiejszym meczu z Barthel. Szybkie 2 sety.
Dobrze panie moderatorze... ostatnie mecze tenisistki czarnoskorej lub tez murzynki ( oba okreslenia sa poprawne politycznie itd) a wiec 2:0 z Linette, swieta dala walkowera, ze stosur 2:0, potem rowniez pavlyuchenkova, porazka z Cibulkova 0:2 gdzie musiala odpoczac i wygrana teraz 2:0 z Carla. Dzis z Mona Barthel, u ktorej nie widze argumentow, jest nieregularna i na tak ofensywnie grajaca Stephens set to raczej ciezki orzech do ugryzienia ale to jest tenis. Mecz pokaze.

Bencic vs Penetta Penetta 2.1
Jezeli Bencic na powaznie bierze zwyciestwo w tym turnieju to zrobi ten sam blad co przed Wimbledonem i w US szybko odpadnie. Jak zagra dzis na swoim poziomie to wloszka jest bez szans, lecz dzis mozemy byc swiadkami w koncu odpuszczenia meczu przez szwajcarke i na to licze.
Tutaj wiecej nie napisze, bo niby co. Powalczyla z Serena a potem zostala w dwu kolejnych setach zmiazdzona. Pennetta wygra dzis jezeli Bencic odpusci. Ile moze szwajcarka wygrywac. Typ dla ryzykantow, ktorzy wierza w odpuszczenie meczu przez mloda Bencic. Jednak ci co uwazaja ze zagra dzis tak jak z Kerber wczoraj, to smialo polecam stawiac na szwajcarke. Plus wloszki, ze graly dwa razy ze soba i oba mecze wygrala WLoszka.

Tarki16/// I to ma być analiza??? Trochę więcej szczegółów i będzie ok, bo jedno czy dwa zdania to za mało, żeby kogoś przekonać! Do poprawy
Hmm wątpię, czy Belinda odpuści. Skoro wygrała dość gładko z Kerber, która gra bardzo dobrze ostatnimi czasy. Obie babki podczas meczu dawały z siebie dużo, nie widać było żeby któraś odpuszczała. Okrzyki, motywowanie się do kolejnych piłek, bieganie do piłek które z reguły nie są możliwe już do odebrania - nie tak wygląda &quot;odpuszczanie turnieju&quot;. Pozatym Belinda to najmłodsza tenisistka obecnie w czołówce, właściwie w tym roku zrobiła taki skok formy. Wimbledon jej ciut nie wyszedł, uważam to za wypadek przy pracy. Mimo to 18 latka na pewno nie myśli o odpoczywaniu(w takim wieku się męczyć fizycznie po kilku meczach?), jeśli ma charakter zwyciężczyni, to i ten turniej będzie chciała zgarnąć. Mi Belinda zaimponowała ogrywając Serenę i kolejno powchodziły mi na niej sowite kursy. 2.75(Halep) 7.00 (Williams) 2.75(Kerber). Dziś nieco mniejszy kurs, ale uważam że Flavia przegra to spotkanie.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Jankovic win @2,48 Unibet✅
Biorąc pod uwagę fakt , że sześć z jej trzynastu tytułów zdobyła na glinie , może to również być uznane za jej najlepsza powierzchnie . Pewnie dlatego postrzegana jest jako słabsza w ty starciu , ale jak dla mnie nie jest bez szans, o kim mowa o Jelenie !!!. Należy zauważyć jednak, że jeden z najbardziej głośnych osiągnięć swojej karierze wystąpił na trawie w trzeciej rundzie z 2015 Wimbledon Championships , kiedy pokonała Petra Kvitova , która była obrońcą tytułu .
Ostatni mecz z Keys ogarnęła w 3 setach.
Jelena w 8 ostatnich pojedynków tylko 1 porażka na kortach twardych.
Jej rywalka ostatnio nie grała za dużo na tej powierzchni, sporo pykała na trawie.
Widze value w tym kursie

R 136

rw

Użytkownik
Bencic - Pennetta 1 1.77 Pinnacle 6:1 6:4✅✅✅

Jak dla mnie value. Bencic to młodość, jak dotąd nie kalkulowała, bo nie ma po co, to jeszcze nie ten czas, gra jak maszyna i będzie grałą dopóki nie zabraknie paliwa. Co najważniejsze jest w dobrym rytmie. Widać po niej, że nabrała pewności siebie i może wygrywać z każdym. Włoszka to nie ogórek, dobrze czuje się na twardych a dodatkowo ten sezon jest dla niej udany, wygrane z Sharapovą, Kerber, Azarenką nie biorą się przypadkowo, do tego w ubiegłym tygodniu powalczyła z Williams. Mimo to stawiam na młodość i grającą jak w transie Bencic.

Edit/ Tak się zastanawiam która jako ostatnia młoda zawodniczka wjechałą tak z buta w czołówkę WTA jak Bencic.....Sharapova?

Otrzymane punkty reputacji: +12
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Wozniacki C. - Azarenka V.✅
Azarenka win dw: 2:0 @2,10
William Hill

Caroline Wozniacki odpadła w USA i Kanadzie ( w 1 rundzie w owych turniejach).
Lepchenko i Benčić pokonały ją w pierwszych meczach turniejów i Carolina nie była w stanie przeciwstawić się rywalkom na kortach twardych.
Dunka jest w chwili obecnej uważana za jedną z najlepszych tenisistek naszych czasów.
Czy słusznie??
Ja nie jestem jej fanem, w ofensywie nie koniecznie dużo działa dajmy przykład (wygrała zaledwie 6 gier z Lepchenko, pojedynek wspomniany wcześniej) ona woli grac długie wymiany, z zawodniczkami które, niekoniecznie preferują styl ofensywny.
Wtedy widać jakiś potencjał.
Ogólnie jeśli przeciwniczka gra nie po jej myśli ( agresywnie, ryzykownie) ma duże problemy.
Nie wiem czy słusznie bo to nie ja jej przypisałem 5 miejsce w rankingu ( coś w tym na pewno jest).
Victoria Azarenka gra rewelacyjnie w mojej ocenie na twardej powierzchni, a jej występy nie odzwierciedlają jej 21 miejsca w rankingu.
Victoria na twardych kortach gra bardzo konsekwentnie, ofensywnie, oraz agresywnie ( w zależności od potrzeb).
A jej gra wygląda bardzo stabilne i obiecująco w ostatnich miesiącach.
Pierwszą przeszkodę w Cincinnati mianowicie ( Davis L.), Azarenka ograł zupełnie bez problemów ( 3g zaledwie straciła Vica), natomiast w Toronto, niespodziewanie przegrał z Errani w dwóch setach, ( Errani okazała się bardzo groźną zawodniczką w tym turnieju, odpadając dopiero z Halep po wyrównanym spotkaniu)
Victoria gra ofensywny tenis, stara się szybko kończyć akcję, ale nie jest zielona w graniu długiego tenisa oferującego masę długich zagrań, i wyczekaniu na błąd rywalki.
Jej serwis jest również imponujący i nie powinna mieć problemu ze swoim podaniem, w przeciwieństwie do Caroliny która nie jest aż tak stabilna.
Warto wspomnieć o wcześniejszych grach obu pań:
3 ostatnie spotkania w 2015r. zakończyły się wynikiem 2:0 dla Victori!!!!
Jak dla mnie faworytka jest tylko jedna.....

Otrzymane punkty reputacji: +19
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Ka.Pliskova-Jankovic 2 @2.15
Kiedys powiedzialem, ze sa w kalendarzu trzy turnieje w ktorych Serbka jest w stanie wygrac z kazdym, a sa to: Indian Wells, Rzym i wlasnie Cincinnati. Kazdy z tych turniejow Jelena Jankovic wygrywala conajmniej raz, a mimimum dwukrotnie w kazdym z nich byla finalistka. Wlasciwie prawie zawsze na przestrzeni tylu sezonow nie schodzila ponizej bardzo dobrego poziomu w tych miejscach. Wczoraj juz sie zastanawialem nad typem na Serbke w meczu z Keys. Na pewno Jankovic przecwiczyla sobie mocne lupanie z Amerykanka, poniewaz dzis w meczu z Pliskova bedzie podobnie. Mecz nielatwy, ale o zaangazowanie Jankovic bym sie nie martwil. Sadze, ze kazdy typ na Jelene kiedy jest underdogiem to dobre rozwiazanie i moze zakonczyc sie sukcesem.

Otrzymane punkty reputacji: +30
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ciekawy typ na Tommiego Robredo.
Bencic B. - Safarova L.
Bencic B. ::: 1,93 ::: Pinnacle ::: 1/3 ⛔
Co tu dużo pisać o tym typie? Kto śledzi kobiecy tenis w ostatnich dwóch tygodniach ten wie co się dzieje. Bencic to zawodniczka na której można było najwięcej zarobić. Pokonała światową jedynką, dwójkę, wygrała turniej Masters w Kanadzie, ma 18 lat, jest zmotywowana, ambitna, w Cincinnati forma się utrzymuje, pokonała Kerber, Pennettcie oddała 5 gemów, założę się, że jeszcze bardziej uwierzyła w swoje umiejętności po tym wygranym turnieju. Safarova ok, mocna, rankingowa 7, ale Bencic? To gwiazda ostatnich dni.
Wynik: 2:6 @Edit: Tak bywa ???? , różnica między zwykłym graniem, a graniem na handicapy azjatyckie = zwrot.
Petkovic A. - Halep S.
Halep S. ::: 1,55 ::: Pinnacle ::: 1/3 ✅
Skoro Halep gra dalej to z jej zdrowiem musi być już wszystko dobrze. Pokonała Mladenovic, nie bez problemów, ale z nią zawsze ciężko jej się grało. Po drugie mogła tak naprawdę zamknąć ten mecz w dwóch setach, bo bodajże w drugim secie prowadziła 3:5 mając kilka meczowych których nie wykorzystała.
Pokonała Petkovic 4 razy, ale to było rok temu czy dwa lata temu, teraz Rumunka to światowa 2, forma o wiele lepsza niż kiedyś.
Wynik: 6:4 4:6 2:6
Pliskova Ka. - Jankovic J.
Jankovic J. ::: 2,17 ::: Pinnacle ::: 1/3 ✅
Tak szczerze to Pan kolega po fachu dx2 wyjaśnił wszystko. Jankovic ma tutaj tak naprawdę autostradę przynajmniej do półfinału. Zresztą jest to zawodniczka jak ktoś już wspomniał dość nietypowa, potrafi grać pół sezonu źle, ale na wybrane turnieje jest najgroźniejsza dla ścisłej czołówki. Tutaj zaliczyła już dwa pewne zwycięstwa, a wydaje mi się, że jej forma z meczu na mecz będzie rosła. Pliskova rok temu szybko pożegnała się z tym turniejem, pokonanie Babos o niczym nie świadczy. Kurs całkiem przyjemny przy takich okolicznościach.
Wynik: 2:6 6:3 5:7 @Edit: 5:2 w trzecim secie i meczbole... WTA.
Azarenka V. - Pavlyuchenkova A.
Pavlyuchenkova A. +1,5 seta ::: 2,35 ::: Pinnacle ::: 1/3 ▶
H2H 4:0, ale jak już ktoś wspomniał, a dokładnie to dx2 to sytuacja wygląda tak, że Rosjanka w Cincinnati od kilku sezonów gra dość dobrze. Po drugie niby bardzo korzystny bilans dla Azarenki, to jednak nie oszukujmy się był on z lat wcześniejszych gdzie Wiktoria grała kosmiczny tenis, była w ścisłym topie, teraz to się zmieniło na jej niekorzyść. Warto dodać, że ich mecze były zacięte, a Anastazja w dwóch meczach urwała jej seta. Dla odważniejszych polem grać na czysty win po kursie 5,00 ✅.
Wynik: 6:1 0:3 @Edit: Siła kreczu, oliwa sprawiedliwa - patrz wyżej Bencic.

Otrzymane punkty reputacji: +9
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Schmiedlová A. K. - Lepchenko V.✅
Schmiedlová win @1,60 Pinnacle Sports

Schmiedlová wczoraj wykonała zgodnie z oczekiwaniami zadanie, pokonując w dwóch
setach Begu.
Dzisiaj zmierzy się z Lepchenko , która choć gra na własnym terenie nie jest dla Anny zagrożeniem.
Co prawda ma kilka wielkich zwycięstw, takie jak Wozniacki, Strycova.
Ale te nazwiska to tylko i wyłącznie nazwiska, które nie wygrają za zawodniczkę pojedynku ( Wozniacki jest przykładem, jej obecna forma. &quot;Może przegrać ze wszystkimi&quot;)
Młoda zawodniczka a przy tym wielki talent, Schmiedlová nie powinna mieć problemu w dzisiejszym starciu, doskonałe poruszanie się po korcie, precyzyjny serwis, forma to wszystko jest po stronie Anny.
Schmiedlová ma teraz 12 zwycięstw w ostatnich 13 spotkaniach.
Za to na twardej nawierzchni nie przegrała od 9 pojedynków!!!
Ma na swoim koncie zwycięstwa z takimi zawodniczkami jak Cornet , Giorgi , Radwanska czy Begu.
Chcę podkreślić że, wszystkie wymienione wyżej zawodniczki są lepsze niż Lepchenko .

Bencic B. - Safarova L. ZWROT
Over 21,5g @1,80 Bet365

Lucie Safarova miała 6 wygranych w ostatnich 10 pojedynkach w tym (10/6) na twardej powierzchni. Belinda Benčić miała 9 wygranych w ostatnich 10 pojedynkach w tym (15/7) na twardych kortach.
Obie prezentują dobry, równy , poziom.
Bencic może wyglądać dobrze fizycznie, ale są granice.
Zagrała mnóstwo meczów w ciągu ostatnich kilku tygodni.
Safarova gra skuteczny tenis, i jak dla mnie nie jest bez szans w tym starciu również może to być 3 setowy pojedynek...
Ja idę w over

Karolina Pliskova Jelena Jankovic
Over 21,5g @1,80 bet365✅

Pojedynek pomiędzy Karolina Pliskova a Jelena Jankovic!!
Karolina Pliskova plasuje się na 7 miejscu w WTA.
W tym roku , 22 - 9 na kortach twardych.
Jelena Jankovic zajmuje 25 miejsce w WTA.
15 - 8 korty twarde.
Obie na podobnym poziomie.
Oglądałem Jelene, ponieważ wczoraj grałem na jej win, dzisiaj będzie trudno...
Karolina ma doskonały serwis, i rzadko daję się złamać, co do Jeleny to jej serwis moim zdaniem nie dorównuję Pliskovej, popełnia sporo błędów.
Ale jest doświadczona i na pewno w tym starciu będzie dożo walki.
Ja nie widzę tutaj jakiegoś znacznego faworyta, a za to spodziewam się wyrównanego spotkania, dlatego idę w over.

Stephens S. - Ivanovic A.✅
Ivanovic win @2,25 Pinnacle Sports

Ivanovic miała walkowera, który mógł jej pomóc lub zaszkodzić. Nie musiała przejść przez cierpienia wielu opóźnień itp. (deszczu) , mam nadzieję że, nie straciła rytmu meczowego.
Nie podobało mi się granie Sloane przeciwko Barthel wczoraj, popełniała dużo błędów.
Ivanovic jest inteligentna zawodniczka, i powinna sobie poradzić, z nie tak wyśmienicie grająca jak ja buki przedstawiają zawodniczką ( to pewnie za sprawą wygranego turnieju niedawno).
Ale jak dla mnie, bardziej ograną i równą zawodniczką jest Ana.
A jeśli Sloane nie zmieni nic od wczorajszej gry, to jestem spokojny o wynik.
A taki kurs to jak dla mnie value.

Otrzymane punkty reputacji: +50
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Kolejne spotkanie Szwajcarki, która ostatnio gra bardzo intensywnie. Wygrała turniej w Toronto, a dziś wydaje się, że pożegna się z Cinncinati. Fizycznie na pewno wytrzyma bo w meczU z Kerber nie widziałem symptomów zmęczenia. Szczerze mówiąc Kerber powinna wygrać 1 seta, ale sama się połamała, w 2 natomiast w końcówce 2 niewymuszone błędy i podwójny błąd serwisowy i do widzenia. Z Włoszką spotkania nie widziałem, po wyniku jeden wniosek - spotkanie było jednostronne. Natomiast Safarova jest zawodniczka grającą na zdecydowanie wyższym levelu niż Flavia, z którą ma bilans 4:1. Lucie ostatnie spotkanie wygrała z Coco, która ostatnio jest w całkiem przyzwoitej formie. Spotkanie było wyrównane, a w decydujących momentach to Czeszka zachowała zimna krew i wygrywała gemy.
Szwajcarka nie musi już nic udowadniać, pokonała zawodniczki z najwyższych miejsc rankingowych i dziś gwiazda ostatnich dni na chwile zgaśnie, czas się zregenerować prze US OPEN, gdzie na pewno Belinda powalczy...
Bencic - Safarova =&gt; Safarova =&gt; 1,99 ZWROT 2:6...musiała kreczować bo zapowiadała się kompromitacje...

PS. jak widać po spadku kursu na Bencic leci delikatna masóweczka na Szwajcarke i bardzo dobrze... ????

Otrzymane punkty reputacji: +14
psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Anna Karolina Schmiedlova v Varvara Lepchenko
Typ: Anna Karolina Schmiedlova @ 1.57 ✅ 6-3 3-6 6-4
Typ: Anna Karolina Schmiedlova wygra 2-0 @ 2.50 ⛔
Bet365

Schmiedlova bardzo dobra forma w ostatnich tygodniach, wygrana w Bukareszcie, potem półfinał w Bad Gastein (oba na ziemi). Cincinnati to jej pierwszy w tym sezonie turniej na hardzie i na razie nie robi to jej różnicy. Najpierw 2 wygrane w kwalifikacjach (Townsend, Goworcowa), w pierwszej rundzie ograła Radwańską, co już niestety nie jest wielkim osiągnięciem, a wczoraj zdemolowała Begu. Forma sprzyja, nie widać, żeby nawierzchnia jej przeszkadzała, a rywalka wydaje się bardzo wygodna. Wystarczy przypomnieć sobie w jakim komiczny sposób Strycova podarowała mecz Lepczenko (Czeszka łatwo wygrała 1 seta, w drugim miała 5-4 i 40-0 przy swoim serwie i przegrała seta, w 3 secie prowadziła już 5-1 i przegrała w tiebreaku), wczoraj z kolei Lucic nawet nie podjęła walki zadowolona, żeby z dzikiej karty wyciągnęła aż 2 rundę. Widać wyraźnie, że, że to nie forma Amerykanki doprowadziła ją tutaj, ale głupota i prezenty od rywalek. Schmiedlova nie jest Świętym Mikołajem, prezentów nie rozdaje, regularnością gry zdecydowanie wybija się na tle WTA, podobnie jak defensywą. Dla Słowaczki to powinien być łatwy mecz, nie mogła jej się trafić wygodniejsza rywalka, wystarczy że zagra to co lubi najbardziej, czyli defensywka i kontratak, a nie zdziwię się jak na Lepczenko starczy po prostu przebijać i czekać na błędy. Tak czy siak gemy same powinny pojawiać się na tablicy wyników.

Otrzymane punkty reputacji: +3
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Jankovic-Schmiedlova 1 @1.57
Bo tak trzeba skoro jestesmy w Cincinnati. Wbrew pozorom wcale to nie jest taki oczywisty typ. Anna Karolina Schmiedlova to kolejna zawodniczka, ktora ma ogromne umiejetnosci gry z glebi kortu co akurat na Jankovic jest bardzo dobra bronia. Zreszta Slowaczka w tym roku wygrala juz bodajze 3 turnieje, w tym jeden w naszym kraju na nawierzchni twardej. Przede wszystkim Schmiedlova ograla tutaj Radwanska, ktora znowu gra bardzo dobrze. Chociaz mecz Polki z Halep uswiadomil mi doglebnie, ze Agnieszka nie ma juz tego czegos co miala kiedy byla mlodsza. Nie wiem czy to &quot;cos&quot; jeszcze&quot; wroci, ale Radwanska w trzecim secie z Rumunka Radwanska sie poskaldala, co kiedys bylo wrecz niemozliwe. Ale to tak na marginesie.
Jankovic wczoraj wrocila ze stanu 2-5 w trzecim secie, dwa gemy pozniej broniac jeszcze pilke meczowa. Sam mecz bardzo dobry i emocjonujacy, obfitujacy w walke techniki i sily woli z sila generalnie. Dlaczego Jankovic tu gra dobrze juz tlumaczylem i na pewno jest to jeden z jej ulubionych turniejow Serbki. Moze byc bardzo nieprzewidywalny mecz, ale dla Schmiedlovej taka sytuacja w tak duzym turnieju to nowosc i sadze, ze o zwyciestwie Jeleny moze zadecydowac rownie dobrze doswiadczenie, cwaniactwo, czy takie czynniki jak dyskusje z sedzią/sedzina, czego Schmiedlova nie jest jeszcze nauczona.

S.Williams-Ivanovic
A tutaj moim zdaniem bedzie bardzo ciekawy mecz zawodniczek, ktore rok temu spotkaly sie tutaj w finale. Oczywiscie trudno postawic przeciwko Williams, ktora plan na Cincinnati ma zawsze jeden, ale Ivanovic wczoraj zagrala swietny mecz ze Stephens i Serbka zagrala calkiem inaczej niz w Toronto. Nawet Serene Williams mozna ograc, a Ivanovic zrobila to miedzy innymi podczas ubieglorocznego Australian Open. Moze nie na wygrana, ale moze jakis dobry over gemowy bukmacher wystawi i na takie cos bym sie chyba skusil. Zobaczymy pozniej z czym wyjdzie bukmacher do ludzi.

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Williams - Ivanović
Typ: -20,5 gema
Kurs: 1.59
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza: Jak dla mnie ten typ ma prawo nie wejść tylko wtedy gdy Serena nagle źle sie poczuje. Serena jak wiadomo na poczatku jak lokomotywa trzeba dac jej sie rozpedzic zeby dobra dzialala na pelnych obrotach. Jej mocny serwis o ile nie bedzie czesto walony w siatke powinen jak zawsze byc atutem Sereny. Jak dobrze wiemy umie ona przelamywac swoje przeciwniczki i to dosyc czesto. Natomiast jej przeciwniczka to fakt rowniez dobra tenisistka ale mysle ze raczej Williams nie bedzie chcialo sie bawic w jakies 3 setówki tylko zakonczyc to w dobrym stylu w 2 setach i pokazac swoja dominacje.Wystarczy tylko po 1 przełamaniu w kazdym secie co jest bardzo realne dla Sereny. Kto oglada Serene ten wie jak ona potrafi grac gdy jej sie chce i nic jej nie dolega.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Williams - Ivanović✅
over 18,5 gema
@1,80
Pinnacle Sports

Serena dość często nie gra na maxa w początkowej fazie turnieju.
Tak było w zeszłym tygodniu , np: kiedy przegrał pierwszego seta z Pennetta.
Serena ma potężny serwis i to na pewno będzie jej przewagą, ale już widziałem sporo spotkań Sereny w krótkim czasie i muszę powiedzieć że, co prawda dalej prezentuję imponujący poziom ale nie stara się łamać rywalkę, ale czeka na błędy.
To pozwala jej się nie męczyć tak jak miała by za wszelką cenę co każdy g, starać się łamać.
Ana wczoraj pokazała prawdziwego ducha walki, powinna trochę pomęczyć dziś amerykankę.
Lubi grac po kątach kortu, a ona sama jest bardzo zwrotną i dobrze ułożoną zawodniczką.
H2H wynosi Williams 8-1 przeciwko Ivanovic.
Wygląda imponująco ale ja widzę w tym spotkaniu dużo walki, obie powinny wygrywać swoje podania, a zaangażowanie Any będzie kluczowe z pewnością wczorajszy pojedynek pokazał że, umie walczyć do końca.
A taka linia powinna zostać z łatwością pokryta,w końcu zmierza się 2 znakomite tenisistki.

Svitolina E. - Safarova L.✅
Over 21,5g @1,85 Sportingbet

Ten mecz będzie dobrym kontrastem stylów.
Wszystko za sprawą ofensywnej i mocnej grze Lucie i bardziej defensywnego podejścia Svitoliny.
Tylko fakt, że Svitolina ma więcej praktyki sprawia, że jest trochę lepszą tenisistką w tej chwili.
Svitolina pokonała Safarova 7-6 7-5 w Indian Wells, pokazuję to że, obie prezentują równy poziom (marzec tego roku)
Nie ma innej możliwości jak, długa batalia.
Nie wykluczona 3 setówka.

Otrzymane punkty reputacji: +11
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
S.Williams-Svitolina 1 @1.14
Nic tutaj sie teoretycznie nieprzewidywalnego nie moze stac. Williams po zwyciestwie nad Ivanovic powinna miec z gorki. Svitolina powinna byc bardzo zadowolona, gdyz powtorzyla wynik sprzed roku i pokazala duza klasa. Na pewno apetyt na wiecej jest u Ukrainki, lecz gdy naprzeciwko stanie masywna Amerykanka z sila duzo wieksza w Cincinnati to faworyt musi byc jeden. Jak tak patrze to mysle, ze nawet kurs takiego rzedu mozna gdzies upchac, tym bardziej ze sobota i meczow z innych dyscyplin z pewnoscia nie powinno zabraknac. Chodzi mi rowniez po glowie ewentualny under gemowy z linia 19,5 gema.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom