Kuznetsova-Voegele 1 <obroniona pilka meczowa przy 5-6 w 3-im secie, gorsza gra w w wymianach od Szwajcarki, jedna "martwa" pilka po necie dla Kuznestovej w tie-breaku decydujacego seta, tragedia i ... wygrana Kuznetsovej.... limit szczescia wykorzystany na 2-3 mecze>
Tutaj mi sie urodzil taki typ po rozlosowanych kwalifkantkach. Kuznetsova bedzie ten sezon "ratowac" w tej amerykanskiej czesci sezonu juz widac. Ja wiem, ze Kuznetsova jest legenda tenisa i teoretycznie dla pieniedzy juz grac nie musi, ale ona jeszcze lubi pograc, moze nie rowno caly rok, ale jednak. Przeciez ona zakwalifkiowala sie do najlepszej osemki ubieglego sezonu tak dobrze grala w sezonie 2016, a ubegly rok byl okresami tez dobry, wiec to jest przede wszystkim chec i ciezka
praca, co jest Rosjance potrzebne i z czym ma problem. Kuznetsova ladnie zaczela ta serie turniejow zwyciestwem turniejowym w Waszyngtonie. Tutaj startuje z "dzika karta" od organizatorow, bo ranking by jej inaczej nei pozwolil i sadze, ze tej dzikiej karty nie zmarnuje w 1-szym meczu. Kuznetsova z reguly bardzo dobrze czula sie w Cincinnati (rok temu np. przegrala po dramatycznym meczu w cwiercfinale z pozniejsza triumfatorka Muguruza, ale tam mozna znalezc duzo innych dobrych wystepow na tych kortach) i na pewno woli ten turniej niz te kanadyskie.
Voegele jak zwykle ja kto kwalifkantka ma ten plus w postaci przetarcia, ale jak ja tu mam liczyc na wygrana Szwajcarki. Sorry, ten mecz typowo biore z punktu widzenia Kuznetsovej i czekam na jej dobra gre.
Nie wiem czy zaznaczac, ze kombinacyjny, bo nawet jak pisze "kombinacyjny" to od czasu do czasu znajdzie sie jakis geniusz piszacy w prywatnej wiadomsci i wmawiajacy mi w, ze polegl na zakladzie np. w okolicach kursu 1.3.
To chyba te problemy z czytaniem ze zrozumieniem wsrod mlodziezy w dzisiejszych czasach, o ktorym tak mowia. Dlatego tlumacze, ze to jest typ do zlozenia i trzeba zawsze dobrac zdarzenia, ktore da wartosc w okolicy kusu 2 lub wiecej.
Kurs pojedynczy danego zdarzenia, a kurs kuponu akumulowanego to sa zupelnie inne rzeczy ale tlumaczenie tego chyba nie ma sensu w niektorych przypadkach.