>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - China Open 3.10-11.10.2009

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Nie no nie zgadzam się z twoim typem , Męczarnie Agnieszki ? no ok ale musisz przyznać że wczoraj naprawdę momentami grała rewelacyjnie i to Bartoli nie powinno już być w turnieju wygrała tylko i wyłącznie dlatego że psycha u Zvonarevej leży bo jak można przegrać mecz prowadzać 6:3 5:1 ? już z Penneta miała podobny problem ze jak jej trochę zaczęło nie iść to po prostu wariowała. Ja gram dziś na Radwańską najwyższy czas na to żeby wreszcie osiągnęła finał a jak nie z Bartoli to z kim .
A.Radwańska win @ 1.60
6/10
Bartoli nie powinno być, jasne, ale męczyła się ze Zvonarevą nie będąc faworytką. Agnieszkę raczej ucieszył taki rezultat tego spotkania, bo Rosjanka pozornie jest trudniejszą rywalką, co potwierdza bilans Radwańska vs Bartoli zdecydowanie na korzyść Polki. Kurs 2,50 jest nieadekwatny do pewności, powinien być mniejszy i chyba się zgadzamy skoro dajesz Adze &quot;tylko&quot; 60% szans? Też chcę by to nasza Aga zmierzyła się z Kuznetsovą w finale, ale 1,60 bym w życiu nie postawił. Mecz może być bardzo loteryjny, pech z jednej strony i zarazem fart z drugiej może zadecydować o przebiegu setów.

jamal_312 13

jamal_312

Użytkownik
????Bartoli Marion - Radwanska Agnieszka ????
Typ: Bartoli wygra pierwszego sera.
Kurs: 2.25
Bukmacher: bet365

Analiza:
Do tej pory Agnieszka radziła sobie bardzo dobrze, lecz słynie z tego że potrafi wygrać z kimś bardzo dobrym a przegrać z kimś kto jest spoza 100 rankingu. Często też zdarza się, że z niżej notowaną rywalką zaczyna słabo, żeby potem pokazać swoją wyższość. Nie wiem skąd to się u niej bierze :/ Tak było między innymi w 1/8 finału w pojedynku z Martinez Maria Jose (Hiszp) która jest kilkadziesiąt pozycji niżej w rankingu niż Aga. Przegrać pierwszy set 6:4 aby później gładko wygrać 4:6 i 2:6. Myślę, że dziś będzie podobnie. Agnieszka powinna wygrać, lecz dla świętego spokoju stawiam na porażkę w pierwszym secie. Francuzka w poprzednim meczu pokonała siódmą rakietę świata WTA Vere Zvonarevą 2:1 w setach. Pewnie będzie chciała pójść za ciosem dlatego też możemy spodziewać się nerwowego początku spotkania z lekką przewagą Bartoli. Jak wiemy nasza Polka rozkręca się z upływem czasu.. oby wygrała​

jamal_312 13

jamal_312

Użytkownik
Agnieszka Radwańska (11) - Svetlana Kuznetsova (6)
Typ: 2:1 dla Agnieszki
Kurs: 5.00
Bukmacher: betsafe

Analiza:
No i w końcu doczekaliśmy się finału z udziałem Polki. Jej rywalką będzie szósta rakieta świata, z która spotka się już 9 raz. Póki co dodatni bilans zwycięstw po stronie Rosjanki 3:5. Obie zawodniczki są w wysokiej formie, Radwańska w półfinale zagrała bardzo dobry mecz z Francuską Bartoli. Gładka wygrana 2:0 mówi sama za siebie, widać że Aga gra inaczej.. lepiej, dynamiczniej porusza się po korcie co sprawia, że jej gra prezentuje się lepiej i skuteczniej. W pokonanym polu pozostawiła już w Pekinie Patty Schnyder, Marie Jose Martinez, Elene Dementieva i wspomnianą już Marion Bartoli. Straciła tylko jednego seta, tak samo jak jej dzisiejsza rywalka. Rosjanka odprawiła z kwitkiem kolejno Jie Zheng, Medine, Alone Bondarenko, Anastasie Pavlyuchenkovą oraz Nadie Petrovą. Obie finalistki musiały się sporo namęczyć aby awansować sa sam szczyt drabinki turniejowiej. Większe szanse daje się, wyżej sklasyfikowanej Rosjance. Nie do konca się z tym zgodze ???? Agnieszka jest w wysokiej formie, takiej okazji nie może wrecz zaprzepaścić. Licze na zaciętą walke i triumf Polki w końcowym rezultacie. Mój typ- 2:1 dla Polki.​

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
Z tym ze gładko pokonała Bartolo niedokońca się zgadzam zauważ ze w kazdym z setów bartoli przełamywała w 1 prowadziła juz 2-0 potem bodajze przełamała na 4-3 i własny serw. To samo było w drugim secie znów przełamała na początku poprostu zabrakło jej sił żeby dokonczyć robote i równie dobrze mogło byc 2-0 dla Bartoli. Sądze ze jeśli kuzniecova utrzyma poziom z wczorajszego meczu z pietrową i biorąc pod uwage ze jest to juz 10 mecz radwańskiej moze skonczyć się 2-0 dla rosjanki. To kilka słów takiej suchej analizy zobaczymy jak będzie na korcie

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Radwańska w półfinale zagrała bardzo dobry mecz z Francuską Bartoli. Gładka wygrana 2:0 mówi sama za siebie
:-D widać, że nie oglądałeś meczu
Co do finału, dla mnie nobet, jedynie w jakiś dokładny wynik po dobrym kursie można się pobawić. Bardziej skłaniałbym się ku Svetlany niestety, ale Agnieszkę na pewno stać, by ugrać seta w tym meczu. Pozostaje ją dopingować ;)
edit: Green_Hornet, wyprzedziłeś mnie ????

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
Po prostu według mnie Radwańska niezagrała wczoraj rewelacyjnego meczu serw nie siedział a to ze widac było ze francuzka niema juz sił na gre po 2 -3 gemach każdego z setów Radwańska wykorzystała poprostu przebijała a francuzka duzo psuła nawet te teoretycznie proste piłki które miała na siiatce a radwańska poza kortem było takich kilka. Jeśli Kuzniecova niepogorszy swojej gry z dnia wczorajszego gdzie zagrała bdb serwisem i w polu myśle ze można zagrać na nią 2-0. Wszystko jednak zalezy czy rosjanka niepopełni jakis dziwnych błędów jak to miało miejsce z bondarenko np bo jeśli biorąc serw 3 zawodniczek z którymi grała Radwańska tzn Dementievą Bartoli i ta hiszpanke to powiedzmy sobie szczerze żadna z nich niema dobrego serwisu odwrotnie kuzniecova. A biorąc pod uwage ze rosjanka powinna mieć troche więcej sił wcześnie odpała w Tokio to dodatkowo przemawia na jej korzyść

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
ja tak samo sklanialbym sie w strone typu 2:0 dla Kuznetsovej - wczoraj ogladalem oba polfinaly i szczerze mowiac agnieszka poza paroma fajnymi akcjami nie blyszczala, asy przy 150kmh to nie bedzie mialo miejsca z Kuznetsova, pozatym rzadko trafiala pierwszym serwisem, Bondarenko mogla to wygrac jednak duzo ryzykowala, chciala szybko konczyc, jednym slowem nie dawala rady kondycyjnie, W h2h 5:3 dla Rosjanki, dzis delikatnie zagralem 2:0 Dla Kuznetsovej, po ciekawym kursie 2,10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom