>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - China Open 3.10-11.10.2009

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
A. Szavay - A. Bondarenko
Typ: 2 ✅
Kurs: 1,72

Szavay wygrała tu dwa lata temu, pokonując w finale Jankovic 2-1. Było to jej jedno z zaledwie trzech zwycięstw w karierze i to najbardziej prestiżowe. Od wtedy wygrała zaledwie tylko raz w lipcu w Budapeszcie na nawierzchni ziemnej. Ostatnio jest w bardzo słabej formie. Przegrywa gdzie tylko się pojawi najpóźniej w drugiej rundzie. Jej dzisiejszym rywalem jest najlepsza z sióstr Bondarenko, Alona. Służą jej twarde korty, na których zazwyczaj osiąga w miarę dobre wyniki, zwłaszcza w grze deblowej, gdzie z Kateryną wygrały Australian Open w 2008 roku. Potrafi zagrać dobry mecz z solidnymi zawodniczkami, a potrafi dosyć łatwo przegrać z kimś gorszym i mam nadzieję, że dzisiaj nie wybierze drugiego wariantu. Kurs przymały, ale kurde powinna wygrać. 6,5/10

Y. Wickmayer - A. Kleybanova
Typ: 1 ⛔
Kurs: 2,08

Analizowałem już kilka spotkań Wickmayer w tym roku. Jest moim zdaniem odkryciem tego roku, w rankingu pnie się w górę jak szalona z turnieju na turniej. Ostatni półfinał US Open tylko to potwierdza. Kleybanova też spisuje się dobrze, ale moim zdaniem nie wystarczy to na Yaninę. Grały ze sobą jeden jedyny raz troszkę ponad miesiąc temu w New Haven i wtedy oczywiście Belgijka była górą. Wróżę im dość wyrównane spotkanie (może trzy sety), które skończy się satysfakcjonującym mnie rezultatem. 6/10

M. Rybarikova - M. Bartoli
Kurs: 1,37

Ryba ku mojemu zdziwieniu jest w niezłej formie, pierwsze rundy przechodzi bez większych problemów, ale teraz trafia na rywalkę z górnej półki i to się musi skończyć. W Seulu przegrała w trzeciej rundzie z późniejszą finalistką Mediną Garrigues, wczesniej wygrywając z Brianti i tragicznie grającą ostatnio Bammer. W Tokio ćwierćfinał, w pierwszej rundzie wygrała z Ulą Radwańską 6-4 6-4, potem z Petrovą 6-2 6-2 (nie wiem jakim cudem taki gładki wynik), raczej zrozumiałe 1-6 6-3 6-3 z Wozniak i 3-6 1-6 zemsta Agi Radwańskiej. Bartoli w Seulu nie grała, zrobiła sobie trzy tygodnie wolnego po USO, w stolicy Japonii przegrała podobnie jak Rybarikova, też w ćwierćfinale, ale z późniejszą zwycięzczynią Jankovic. Dzieli je dosłownie wszystko, różnica klas, doświadczenie, osiągnięcia, przepaść umiejętności, także talentu i to specyficznie grająca Marion wygra ten mecz. Do podbicia świetny kurs. 8/10

S. Cirstea - V. Zvonareva
Kurs: 1,32

Podobnie jak wyżej. Dwie zupełnie inaczej grające postaci. Typowa przebijaczka piłek, spokojna, nie ryzykująca, grająca bez polotu i finezji, Cirstea oraz mistrzyni hardu, obecnie 7 rakieta świata, Zwonariowa. Krótko. Właściwie nie ma czego analizować - nie wyobrażam sobie innego wyniku w tym spotkaniu. 8/10

edit: no niestety jedna wtopa, Wick pierwszego seta wygrała, ale potem się spaliła ;p

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Agnieszka Radwanska 1,40 v Patty Schnyder 2,75✅ ✅ (co do kursu to po takim stawiałem wiem, że teraaz spadł o dużo

TYP 1

Aga jest w świetnej formie od dłuższego czasu w ostatnim turnieju WTA awansowała do półfinału... w ostatnim czasie wygrała o klase lepszymi zawodniczkami takimi jak Hantuchova, Wickmayer itd...
Patty moim zdaniem w złej formie ostatnio tylko R64 w żadnym turnieju dalej niż 2 runda nie doszła
Typuje tu pewne zwycięstwo Agnieszki.. A tak wogóle to Aga musi znowu pomśić siostre tak było w Japoni i w Chinach licze na to samo ????

Daniela Hantuchova 1,14 v Carla Suarez Navarro 5,00✅

TYP 1

Kurs niby mały ale uważam, że dobra opcja do podbicia (tzw pewniaczek)
Tak na serio Carla od dłuższego czasu także ma spadek formy.. 4 miesiące i tylko jeden turniej w którym przeszła 1 runde.. Hantuchova gra dobry tenis w tym momencie... W US OPEN zaprezentowała się bardzo dobrze tak samo w JAponi ( ograła ją Radwańska ale to był wyrównany mecz) ...
Tutaj także pewne 2:0 dla HAntuchovej

Teraz już bez analizy ponieważ trzeba iść spać ale do rzeczy :

Maria Sharapova v Victoria Azarenka 1.72 2.00 1 :spokodfhgfh:✅

( co do tego meczu mółbym się rozpisywać jednak każdy widzi w jakiej formie jest Maryśka jedynym pytaniem jest jak jej kondycja i zdrowie bo ciężkim turnieju...)

paramarimbo 3

paramarimbo

Użytkownik

Azarenka V./Zvonarev - Kleybanova A./Schiavone ✅
Typ: 2
Kurs: 2,9 ✅ 1:2
BAH

Jest to moja pierwsza analiza więc proszę o wyrozumiałość.
Analiza:

Spotkanie 1 rundy gry deblowej na turnieju w Pekinie (HARD). W tym meczu spotkają się znajdujące się w dobrej formie singlistki Azarenka V./Zvonareva oraz będące na fali Kleybanova A i Schiavone. Te drugie są już po swoich meczach singlowych Kleybanova wygrała z Wickmayer 2:1 a Schiavone nie pozostawiła złudzeń S.lisicki wygrywając 6:0, 1:0 ret, jak widać obecna forma singlowa obu zawodniczek jest na bardzo dobrym poziomie. W zeszłym tygodniu wygrały turniej debla w Tokyo pokonując miedzy innymi w pół finale najlepszy żeński debel Black, Huber 2:0. Jeśli chodzi o Azarenke i Zvonareva ostatni wspólny mecz grały na USO, przegrywając w drugiej rundzie z parą Cirstea S / Wozniacki C. Jak dla mnie kurs 2,9 jest dużym value dlatego zdecydowałem się zaryzykować :d

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
M. Sharapova - V. Azarenka
Typ: 2 ⛔
Kurs: 2,19

Sharapova po swoim powrocie mnie nie przekonuje. Nie gra przynajmniej na razie na swoich najwyższych obrotach. Potrafi wygrać z każdym, jednak często odpada z turniejów przy dużo słabszych zawodniczkach od Azarenki. Wygrała turniej w Tokyo, miałem przyjemność oglądać parę jej spotkań i wystarczy spojrzeć na drabinkę wyników, by stwierdzić, że nie było to łatwe osiągnięcie. Już w pierwszym spotkaniu męczarnia ze Schiavone, ostatecznie wygrana 46 75 61, ale przy odrobinie pecha mogła przegrać w dwóch setach. W drugiej rundzie bardzo łatwo ze Stosur (nie wiem co się dzieje z tą dziewczyną). Potem znowu stracony set z kolejno Kleybanovą, zacięte dwa sety ze słabą Ivetą Benesovą, no i półfinał z naszą Agą wygrany 63 26 64, co też nie jest dobrym rezultatem, jak na taką różnicę klas i powiedzmy sobie otwarcie - nie najlepiej spisującą się Polkę. Finał oddany przez kreczującą Jankovic. Azarenkę w Tokyo widziałem jedynie, gdy zmagała się z Safarovą i wiem, że jest w stanie odprawić Rosjankę. Do postawienia takiego, a nie innego zakładu zmotywowało mnie także jej wczorajsze gładkie zwycięstwo nad dobrze grającą w kwalifikacjach Govortsovą. Stosunek H2H 1:1, Azarenka wygrała dwa lata temu w dwóch setach, a dwa miesiące temu w Los Angeles przegrała w trzech. Typ bardzo ryzykowny, ale po kursie ponad 2 biorę bez pytania. 5/10

V. King - Martinez Sanchez
Kurs: 2,94

Amerykanka King o tak naprawdę azjatyckich korzeniach zmierzy się z Martinez Sanchez. Gdzie jest w stanie się dobrze zaprezentować, jak nie w Chinach, gdzie jest bardzo dopingowana przez publikę? Lubi twarde korty. Kwale były formalnością, a wczoraj wygrała z Voskoboevą 2-0. Hiszpanka 2-1 z będącą w śpiączce po US Open, Woźniacką. Marintez Sanchez w Tokyo przegrała w pierwszej rundzie dosyć łatwo z Vesniną, co jest dla mnie tylko i wyłącznie argumentem, by postawić świetnie spisującą się Vanie po takim kursie. 4/10

F. Schiavone - V. Zvonareva
Kurs: 3,70

Schiavone to zawodniczka mająca przebłyski, widziałem kilka jej spotkań i czasami naprawdę umie namieszać. Długo nie zapomnę jej meczu z Bartoli podczas Wimbledonu 2009, który wygrała 7-6 6-0, nie dając faworytce żadnych szans. Tutaj też spisuje się solidnie. Świadczy o tym chociażby niezłe US Open, gdzie odpadła dopiero w czwartym meczu wcześniej eliminując m.in Azarenkę czy wspomniany wyżej urwany set Szarapowej Tokyo. Tutaj ruszyła ostro pokonując Lisicki 6-0 1-0 (przy tym wyniku Sabina oddała mecz), więc musi powalczyć w drugiej rundzie, w której czeka na nią zawsze groźna Wiera. Zvonareva w Tokyo także daleko nie zaszła, ulegając Kleybanovej 63 46 26 w pierwszej rundzie. Samo H2H definitywnie faworyzuje to spotkanie - aż 7 spotkań wygrała Rosjanka, ani jednego Włoszka. Czy Schiavone wreszcie złamie złą passę? Nie grały ze sobą ponad rok, dużo się zmieniło w postawie obu pań. Na pewno spróbuję zagrać taki typ po kursie 3,70. 3/10

J. Jankovic - S. Peng
Kurs: 1,32

Tak zwana &quot;pewka&quot; - jedno z tych spotkań, w których nie trzeba o niczym pisać, gdyż faworyt jest tylko jeden. Bilans zwycięstw 6:0 (w tym tylko jeden stracony set i to w dodatku w tie-break&#39;u) mówi sam za siebie. Jedyne argumenty przemawiające za Peng, to atut własnego terenu oraz problemy z nadgarstkiem Jeleny, przez które kreczowała w finale w Tokyo, ale już raczej nie ma się o co martwić. Jankovic broni tytułu, ten mecz musi być spacerkiem. 7/10

edit: tragedia :-D

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Tak i też bywa nie chciałem ripostować twoich analiz bo to troche niegrzeczne bo kazdy inaczej analizuje i widzi zdażenie. Moze i po fakcie ale jak widac w poscie wyzej stawialem na MArie. Mozesz powiedziec jak maria cie nie przekonuje??
tak samo Martinez Sanchez ...
A co do Jankovic to tego akuurat nie dało się przewidzieć...
Nie wiem czy oglądałeś to spotkanie, ale Azarenka w trzecim secie prowadziła już 5-2 i jeszcze przegrała. Napisałem o tym wyżej, Szarapowa traci sety z dużo słabszymi zawodniczkami od Azy, jak np. z Radwańską, więc warto było spróbować. Poza tym wyraźnie napisałem, że daję jej 50% szans i było naprawdę bliżej, niż dalej. Lubię Rosjankę, a ten kupon i tak zepsuła mi Jankovic, więc mimo beznadziejnej skuteczności dzisiaj jestem w dobrym humorze (zwłaszcza, że próbowałem grać na przekór bukom).

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Pany co powiecie o tym meczu : Wozniak Aleksandra - Pavlyuchenkova Anastasia kurs na 2 na expekcie jest 1,80 a na sportingbecie juz 1,60 czyli jest masówkę na Anastasie ? Można by było zagrać na expekcie po takim kursie , co o tym sądzicie ?

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Pany co powiecie o tym meczu : Wozniak Aleksandra - Pavlyuchenkova Anastasia kurs na 2 na expekcie jest 1,80 a na sportingbecie juz 1,60 czyli jest masówkę na Anastasie ? Można by było zagrać na expekcie po takim kursie , co o tym sądzicie ?
Zdecydowanie TAK.
A. Wozniak - A. Pavlyuchenkova
Kurs: 1,80

Dwie zawodniczki tej samej klasy, będące na podobnej pozycji w rankingu WTA. Kanadyjka polskiego pochodzenia ma na koncie jedno zwycięstwo drugiej kategorii - luty 2006 w tajlandzkim Pattaya, kilka finałów (w sporych odległościach czasowych), ale ostatnio, a właściwie cały czas jest nie najlepiej z tym. Anastasia w grze pojedynczej nie wygrała jeszcze nic, ale to młoda utalentowana dziewucha, rocznik 1991, jeszcze nie jeden raz nas zaskoczy. Wozniak w Azji gra spoko, ale moim zdaniem odpadnie w trzeciej rundzie, tak jak to miało miejsce w Tokyo, gdzie przegrała z Rybarikovą, wcześniej pokonując Date Krumm 5-7 7-6 6-4, a więc jak widać ze sporymi problemami, a w drugim meczu kreczującą Wozniacki. Bejing zaczęła od wygranej z Aravane Rezai 4-6 6-1 7-6, także już miała gorący start. Wczoraj miała przed sobą łatwą Cornet, którą ograła 7-6 6-4, ale tej nocy stawi jej czoła Pavlyuchenkova i imo przegra. Rosjanka na tokijskich kortach też odpłynęła w trzeciej rundzie, ale z nie byle kim, bo z Bartoli (6-4 2-6 5-7), pokonując w poprzednich spotkaniach Suarez Navarro i Venus Williams! W Chinach 2-0 z lamką Bammer i wczoraj powtórka z przed tygodnia, czyli 2-1 z Williams. Przy dobrych wiatrach wszystko powinno się zamknąć w dwóch setach. Typ gram dosyć grubo w dubelku (z czym dowiecie się jutro przy okazji analizy, pod warunkiem, że Anastazja nie zawiedzie). 7/10

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Zdecydowanie TAK.

A. Wozniak - A. Pavlyuchenkova
Typ: 2

Dwie zawodniczki tej samej klasy, będące na podobnej pozycji w rankingu WTA. Kanadyjka polskiego pochodzenia ma na koncie jedno zwycięstwo drugiej kategorii - luty 2006 w tajlandzkim Pattaya, kilka finałów (w sporych odległościach czasowych), ale ostatnio, a właściwie cały czas jest nie najlepiej z tym. Anastasia w grze pojedynczej nie wygrała jeszcze nic, ale to młoda utalentowana dziewucha, rocznik 1991, jeszcze nie jeden raz nas zaskoczy. Wozniak w Azji gra spoko, ale moim zdaniem odpadnie w trzeciej rundzie, tak jak to miało miejsce w Tokyo, gdzie przegrała z Rybarikovą, wcześniej pokonując Date Krumm 5-7 7-6 6-4, a więc jak widać ze sporymi problemami, a w drugim meczu kreczującą Wozniacki. Bejing zaczęła od wygranej z Aravane Rezai 4-6 6-1 7-6, także już miała gorący start. Wczoraj miała przed sobą łatwą Cornet, którą ograła 7-6 6-4, ale tej nocy stawi jej czoła Pavlyuchenkova i imo przegra. Rosjanka na tokijskich kortach też odpłynęła w trzeciej rundzie, ale z nie byle kim, bo z Bartoli (6-4 2-6 5-7), pokonując w poprzednich spotkaniach Suarez Navarro i Venus Williams! W Chinach 2-0 z lamką Bammer i wczoraj powtórka z przed tygodnia, czyli 2-1 z Williams. Przy dobrych wiatrach wszystko powinno się zamknąć w dwóch setach. Typ gram dosyć grubo w dubelku (z czym dowiecie się jutro przy okazji analizy, pod warunkiem, że Anastazja nie zawiedzie). 7/10
Też będę grał na Anastazje drugi raz pokonała Williams myślę że to swiadczy o jej dobrej grze a nie jednorazowym potknięciu albo slabszej grze..

paramarimbo 3

paramarimbo

Użytkownik
Spodkanie: ???? Wozniak A. (Can) - Pavlyuchenk. A.(Rus)
Kurs: 1,8
Bukmacher: Interwetten

Spotkanie 3 rundy turnieju w Pekinie w którym spotkają się kanadyjka polskiego pochodzenia Aleksandra Woźniak oraz młoda ambitna rosjanka Anastasia Pavlyuchenkova. Obydwie zawodniczki znajdują się obecnie w dobrej formie. Aleksandra Woźniak w drodze do 3 rundy pokonała kolejno nieźle grającą Aravane Rezai, oraz będącą w słabej formie Alize Cornet. Bilans ostatniego turnieju (Tokyo) Aleksandry wygląda nie źle, zwycięstwa w ciężkim trzy setowym pojedynku z Kimiko Date Krum, oraz z Kompletnie nie radzącą sobie w tym meczu Karoline Wozniacki (później skreczowała), oraz porażka w 3 rundzie z Magdaleną Rybarikovą. Ostatnie dni są dobre także dla Anastasi Pavlyuchenkovej dobra gra jaką prezentuje pozwoliła jej wygrać dwukrotnie z Venus Wiliams była także bliska wygranej w Tokyo z będącą w formie Marion Bartoli. Obecny Turniej zaczął się dla Anastasii świetnie, pokonała Sybille Bammer oraz wspominaną wcześniej Venus Williams.
Forma w której jest Wozniak pozwala jej ogrywać niezłe zawodniczki, ale czy wystarczy to na świetnie grająca oraz pewną siebie Anastasie Pavlyuchenkovą?Oglądałem ostatnie mecze Anastasi z Venus w których była pewna siebie nie stresowała się ,co utwierdza mnie w przekonaniu że jutro poradzi sobie z Alkesandrą Wozniak.

F 0

filweb

Forum VIP
To świadczy przede wszystkim o przedłużającym się kryzysie Venus Williams. A szkoda, bo biorąc pod uwagę wszystkie elementy gry to dawno nie było lepszej tenisistki ( Steffi Graf ). Pavly to zawodniczka bardzo chimeryczna, dlatego kompletnie nie rozumiem Waszej masówki na Rosjankę, ja musząc dokonać wyboru z pewnością postawiłbym lekko na Wozniak po kursie 2.30 lub nawet wyższym.

Od pewnego czasu swoje typy publikuję pod :

http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?p=1224918#post1224918

ze względu na bałagan panujący w tematach. Dobre czasy, kiedy porządek robili tu Prasa, Oli i Roxanne niestety minęły.

Pozdrawiam

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Ja chciałem poprostu abyś przedstawił mi argument żebym na nią nie grał bo możesz mieć racje źle mnie zrozumiałeś..

Aleksandra Wozniak v Anastasia Pavlyuchenkova ✅✅ 2
2.25_____________ 1.57

Tu już dużo było powiedziane na ten temat więc nie ma co się rozpisywac

Svetlana Kuznetsova v Alona Bondarenko ✅✅1
1.25 ____________________ 3.75
Tutaj Kuznetsova powinna pokazać, że Ukrainka nie ma co myśleć o ugraniu seta. Bardzo lubie Alone pamiętam ją jeszcze jak wygrała Warsaw Open w finale grając z Dulgheru, Alexandrą i od tamtego czasu coś ucichła dobry występ w mało znaczącym turnieju w Bukareszciei nic poza tym. Także Svetlana już się obudziła po US OPEN w Tokio nie grała za dobrze ale jak większość tenisistek w tym turnieju będzie chciała dojść daleko ( i zgarnąć troche kasy)

Shuai Peng v Maria Sharapova ⛔???? 2
5.00_________1.14

Może i mały kurs ale jak już pisałem upatruje tu małą faworytke turnieju.
Do do Peng ledwo wygrała z kontuzjowaną Jankovic moim zdaniem nie było w tym meczu dobrej gry Peng ( poza paroma akcjami ) ale to tylko wynikało z teog że Peng grała przed własną publiką i zobaczyła cień nadzieji..
Spokojne zwycięstwo Sharapki

K 4,2K

kamilkilku

Użytkownik
Spotkanie: Wozniak - Pavlyuchenkova
Typ: 1 set -&gt; Pavlyuchenkova
Kurs: 1.85
Bukmacher: betsafe
Analiza: Już dziś w ramach turnieju China Open w Pekinie zostanie rozegrany mecz pomiędzy Kanadyjką polskiego pochodzenia Aleksandrą Wozniak a reprezentantką Rosji Anastasia Pavlyuchenkova. Początkowo bukmacherzy szanse obu zawodniczek oceniali mniej więcej po równo, lecz z godziny na godzinę kurs na zwycięstwo Rosjanki maleją u wszystkich buków. Myślę że jest to spowodowane masową ilością zakładów wpływających na zwycięstwo chyba jednak lepszej Pavlyuchenkovej. Rosjanka spisuje się ostatnio wręcz rewelacyjnie, nie przez przypadek w ciągu dwóch ostatnich tygodni pokonała dwukrotnie Venus Williams, w Tokio w dwóch setach 7/6 7/5 oraz w poprzedniej rundzie Chińskiego turnieju w trzech setach 3/6 6/1 6/4. A poza tym Pavlyuchenkova wygrywała 6/1 7/6 z Carlą Suarez Navarro a także 7/5 6/1 z doświadczoną Austriaczką Bammer. Po tych wynikach widać, że Anastasija Pavlyuchenkova jest w świetnej formie i z pewnością jest w stanie wygrać z taką zawodniczką jak Kanadyjka, która na pewno nie należy do tych ze ścisłej czołówki. Wozniak zaliczyła występ w Tokio, gdzie zdołała pokonać Date Krumm 5/7 7/6 6/4 i Wozniacki nękającą kontuzję oraz przegrała 6/1 3/6 3/6 z Magdaleną Rybarikową. W Pekinie zaś Aleksandra Wozniak pokonała dwie Francuzki Rezai 4/6 6/1 7/6 a także Cornet 7/6 6/4. Wyniki Kanadyjki nie są porażające, każdy mecz to zacięta najczęściej trzysetowa walka. Dzisiejszy mecz będzie pierwszym spotkaniem obu pań. Myślę, że Anastasija Pavlyuchenkova wygra ten mecz bez większy problemów i uzyska awans do kolejnej rundy China Open.

F 0

filweb

Forum VIP
Svetlana Kuznetsova v Alona Bondarenko 1
1.25 ____________________ 3.75
Tutaj Kuznetsova powinna pokazać, że Ukrainka nie ma co myśleć o ugraniu seta. Bardzo lubie Alone pamiętam ją jeszcze jak wygrała Warsaw Open w finale grając z Dulgheru, Alexandrą

ja pamiętam, jak wygrała Rumunka?

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dokładnie tak, w trzecim secie Dulgheru wygrała 6-0. Pamiętam dobrze, bo kurs ponad 8 na nią mi siadł.
Pavlyuchenkova dosyć gładko z Wozniak, więc czas na analizę typu, który mi zamyka kupon.
F. Pennetta - V. Zvonareva

Włoszka jeszcze niedawno w życiowej dyspozycji, dwa wygrane turnieje w Palermo i LA, nie było na niej mocnej. Wygrywała prawie wszystko bez straty seta. Potem był bardzo dobry półfinał w New Haven, ćwierćfinał US Open przegrany z Sereną i coś się zaczęło niedobrego z nią dziać, świadczą o tym zaledwie trzy gemy ugrane z Vinci w Tokyo w pierwszym meczu. Tutaj 7-6 6-2 z Han nie napawające optymizmem, problemy z Kataryną Bondarenko, ostatecznie wygrana 3-6 7-5 6-3. Zvonareva od dłuższego czasu nie schodzi poniżej jakiegoś tam dobrego poziomu. W US Open przegrała po morderczej walce właśnie z Pennettą 6-3 6-7 0-6, mecz ten przez wielu uważany jest za najlepsze spotkanie całego USO 2009. Dwunasty gem (przy stanie 6-5 dla Rosjanki) to było coś pięknego, Vera nie wykorzystała aż 6 piłek meczowych. Nikogo więc nie dziwi, że się popłakała i teraz po prostu zrobi wszystko, by wygrać ten mecz. W Beijing oba mecze łatwiutko, 2-0 z Cirsteą i Schiavone. Widać, że nie ma zamiaru odpuścić. Ważnym argumentem na korzyść Zwonariowej jest zmęczenie Flavii, która od pewnego czasu nie schodzi z kortu. Myślę, że można mi zaufać. 6,5/10

paramarimbo 3

paramarimbo

Użytkownik
Spotkanie: ???? Black C./Huber L. - Kleybanova A./Schiavone F. (-1.5/+1.5) - 2
Typ: 2 ✅ 1:2
Kurs: 1,45
Bukmacher: BAH

Mecz Ćwierćfinałowy turnieju w Tokyo, w którym para Cara Black/Liezel Huber zmierzy się z parą Alisa Kleybanova / Francesca Schiavone. Zawodniczki te spotkały się w niedawnym Półfinałowym meczu w Tokyo, w tamtym meczu górą były Kleybanova /Schiavone które wygrały 2:0 (6:7,3:6). Cara Black/Liezel Huber (według rankingu 1 para deblowa) rozpoczęły turniej w Pekinie od 2 rundy w której pokonały w Super Tiebreak-u parę Agnes Szavay / Roberta Vinci. Alisa i Francesca zaczeły ten turniej bardzo udanie pokonując w 3 setach świetne singlistki Azarenke i Zvonareva, w 2 rundzie wygrały w 2:0 z Siostrami Bondarenko, wyniki te na pewno robią wrażenie. Obie zawodniczki odpadły po walce z turnieju singlowego tak wiec o zmęczeniu nie ma mowy. Jest to już mój 3 typ na Kleybanova /Schiavone w tym turnieju myślę że ich obecna forma, nie jest gorsza niż w Tokyo, co spokojnie wystarczy do wygrania seta lub być może całego meczu, ja jednak wolałem tym razem wybrać nieco mniej ryzykowny typ, Seta z Black/Huber wygrały słabsze w tym turnieju Vinci/Szavay, To, oraz wygrana w Tokyo, ostatecznie przekonało mnie do zagrania tego typu. Kurs może nie jest oszałamiający ale w sam raz nadaje się do kuponów AKO.

paramarimbo 3

paramarimbo

Użytkownik
Spotkanie: ???? Kleybanova A./Schiavone F. - Hsieh S.W./Peng S - 1
Typ: 1 ⛔ 0:2
Kurs: 1,67
Bukmacher:Centrebet

Mecz Półfinałowy turnieju deblowego w Tokyo, w którym para Alisa Kleybanova / Francesca Schiavone. zmierzy się z parą Hsieh Su-wei /Shuai Peng. Alisa i Francesca zaczęły ten turniej bardzo udanie pokonując w 3 setach świetne singlistki Azarenke i Zvonareva, w 2 rundzie wygrały w 2:0 z Siostrami Bondarenko, a w 3-ej po ciężkim spotkaniu wygrały 2:1 z Cara Black/Liezel Huber. Mecz ten na pewno nie był z gatunku tych łatwych , 1 set (6:3) padł łupem Cary i Liezel, w 3 gemie 2 seta Black/Huber przełamały serwis rywalek co postawiło moje faworytki w trudnej sytuacji one jednak nie poddały się i w jednym z następnych gemów(niestety nie pamiętam którym) odrobiły breaka a ostatecznie po wyrównanym tiebreaku (7-5) wygrały 2 seta, W super tiebreak-u pokazały że potrafią zdobywać ważne punkty wygrywając 11-9.Hsieh Su-wei /Shuai Peng rozpoczęły turniej od zwycięstwa z parą Senoglu I / Shvedova 6:2 6:2 następnie wygrały Sarą Errani / Flavią Pennettą 62 75 a w ćwierćfinale rozprawiły się z Anastasią Pavlyuchenkova / Yaniną Wickmayer 6:3 6:1. Nie ukrywam że są to mocno niepokojące wyniki jednak sądzę że Hsieh Su-wei /Shuai Peng miały nieco łatwiejszą drogę do półfinałów. Alisa i Francesca tylko w jednym meczu były faworytkami u bukmacherów (w meczu z siostrami Bondarenko) co za tym idzie rozprawiły się z wyżej notowanymi zawodniczkami. Forma singlowa zawodniczek:
Shuai Peng rozgrywa bardzo dobry turniej wyeliminowała już takie zawodniczki jak Shvedova, Jankovic, Sharapova, a jutro zagra w ćwierćfinale z Nadią Petrovą Kleybanova / Schiavone zakończyły już swój udział w singlu, Kleybanova pokonała nie byle jaka zawodniczka bo Marion Bartoli a Schivaone musiała uznać wyższość , Viery Zvonarevej. Hsieh Su-wei nie występowała w singlu. Zdecydowałem się zagrać ten typ pomimo świetnej formy Shuai Peng ponieważ wiem że jedna zawodniczka meczu deblowego nie wygra. A także myślę że Kleybanova/ Schiavone najcięższe mecze mają już za sobą, a ich umiejętności i pewność siebie po ostatnich zwycięstwach pozwoli im realnie myśleć o zwycięstwie w kolejnym turnieju.

Edit: Jednak moje złe przeczucia się sprawdziły.

paramarimbo 3

paramarimbo

Użytkownik
Spotkanie: ???? Hsieh S./Peng S. - Kudryavtsev A./Makarova E
Typ: 1 ✅ 2:0 (6:3 6:1)
Kurs: 1,55
Bukmacher: bwin

Analiza: Na jutrzejszy dzień wybrałem kolejne spotkanie rozgrywane na turnieju w Pekinie, Tym razem jest to mecz finałowy debla w którym zmierzą się Hsieh Su-wei /Shuai Peng z parą Alla Kudryavtseva / Ekaterina Makarova.

Hsieh Su-wei /Shuai Peng rozpoczęły turniej od zwycięstwa z parą Senoglu I / Shvedova 6:2 6:2 następnie wygrały Sarą Errani / Flavią Pennettą 62 75 a w ćwierćfinale rozprawiły się z Anastasią Pavlyuchenkova / Yaniną Wickmayer 6:3 6:1, w półfinale pozbawiły mnie 100 punktów w typach dnia wygrywając z moimi faworytkami do końcowego triumfu Kleybanova A./Schiavone F 6:2 , 6:3 tamten typ zagrałem nie jako na &quot;siłe&quot; ponieważ już wczoraj przeczuwałem że Hsieh Su-wei /Shuai Peng mogą zagrać świetny mecz i dostać się do finału.

Shuai Peng rozegrała bardzo dobry turniej w drodze do ćwierćfinału wyeliminowała takie zawodniczki jak Shvedova, Jankovic, Sharapova, przegrywając dopiero po 3 setowym boju z Petrovą.

Alla Kudryavtseva / Ekaterina Makarova rozpoczęły turniej od gładkich zwycięstw 2:0 z Sun S / Sun T oraz Han X / Ji C M w 3 rundzie nie oczekiwanie rozprawiły się z parą Llagostera Vives N / Martinez Sanchez M J wygrywając 2:6 7:6 10:7. w półfinale czekała na nie para Yan Z / Zheng J z którymi wygrały także po 3 setowym boju 6:3 4:6 10:8.

Jutrzejszy finał debla na pewno będzie ciekawym widowiskiem, Hsieh Su-wei /Shuai Peng wszystkie dotychczasowe mecze wygrywały bez większych problemów 2:0 jest to imponujące osiągniecie biorąc pod uwagę na jakie przeciwniczki natknęły się na drodze do finału.Nie ma co ukrywać najbardziej zaimponował mi ich dzisiejszy mecz w którym do tej pory świetnie grające Kleybanova/Schiavone zostały w łatwy i przyjemny sposób ograne. Na pewno wielkim atutem w tym meczu będzie wsparcie publiczności na które z pewnością może liczyć Shuai Peng, a to w połączeniu z świetną formą Shuai może zaowocować łatwym zwycięstwem.

W poprzedniej rundzie nie doceniłem ich gry i słono za to zapłaciłem.Tym razem typ ten nie kłóci się z moim wewnętrznym przeczuciem tak wiec w 100% mogę go polecić.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
M. Bartoli - A. Radwańska
Kurs: 2,50

Drugi półfinał Polki w Azji. W Tokyo przegrała w półfinale z Sharapovą, tutaj na tym samym progu zmierzy się z Bartoli. Buki stawiają ją w roli faworytki. Kurs na Marion jest moim zdaniem zawyżony, kursy tutaj powinny się wahać najwyżej w granicach 1,8 - 1,9 a nawet wtedy w życiu nie postawiłbym na Agnieszkę. Kurs na Francuzkę spada. Nie ma sensu powtarzać się kogo wyeliminowała na swojej drodze Bartoli, wspomnę tylko o wczorajszym meczu ze Zvonarevą, ponieważ w przypadku przegranej, to z nią zmierzyłaby się dzisiaj Radwańska i to byłby chyba gorszy wariant. Marion rewelacyjnie zaczęła mecz z Rosjanką od dwóch przełamań, prowadząc *3-0 wszystkie gemy potem były zacięte, ale rozwiązały się na jej niekorzyść i przegrała seta. W drugim także oglądaliśmy wyrównaną walkę wygraną przez Marion oczywiście, a w trzecim secie to już całkowita dominacja reprezentantki Francji. Co do Agi, warto zaargumentować mój typ jej męczarnią w ostatnich dwóch meczach. Trzy sety z Martinez Sanchez, pierwszy przegrała 4-6, w drugim przegrywała, uwaga, 0-4, po czym się wyluzowała i wszystko zaczęło jej wychodzić, udało jej się tego seta ugrać i w trzecim podtrzymała formę. Wczoraj mecz z Dementievą, nie ukrywam, że zaskoczony byłem postawą Agnieszki. Pierwszy set wygrała 7-5, w drugim przegrywała także 0-4 i jeszcze wygrała. Naprawdę takie cuda to tylko w Betlejem :p H2H 3:0 (dość stare dzieje, ostatni mecz ponad rok temu) na korzyść Polki, więc Francuzka ma coś do udowodnienia i na pewno nie odpuści tego spotkania. Nie przepadam za bardzo za stylem gry Bartoli, ale jej dziwna gra niejednokrotnie przynosiła jej sukcesy i pozwalała ogrywać dużo lepsze rywalki niż Polka. Całym sercem życzę Radwańskiej finału, ale rozum podpowiada, by lekko zagrać na jej przeciwniczkę. 5/10

M 17

miki3453

Użytkownik
Nie no nie zgadzam się z twoim typem , Męczarnie Agnieszki ? no ok ale musisz przyznać że wczoraj naprawdę momentami grała rewelacyjnie i to Bartoli nie powinno już być w turnieju wygrała tylko i wyłącznie dlatego że psycha u Zvonarevej leży bo jak można przegrać mecz prowadzać 6:3 5:1 ? już z Penneta miała podobny problem ze jak jej trochę zaczęło nie iść to po prostu wariowała. Ja gram dziś na Radwańską najwyższy czas na to żeby wreszcie osiągnęła finał a jak nie z Bartoli to z kim .
A.Radwańska win @ 1.60
6/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom