>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Brisbane, Shenzhen, Auckland, 03.01-09.01.2016

Status
Zamknięty.
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Radwanska A. - Friedsam A-L. 2 (+7,5 gemów) ✅ 6-2 6-4
Goerges J. - Paszek T. 1 ✅ 6-4 6-2
AKO: 2,48 @ 1xbet
4 mecze i nic ciekawszego raczej nie wymyślę. Crawford z Petkovic zagrała świetnie, ale Niemka swoje pomogła. Azarenka gra za dobrze i idzie po tytuł, więc Amerykance może być naprawdę ciężko.
Radwańska idzie w swoim stylu w turnieju w Shenzhen. 1 runda Krunic, która pokazała jak powinno się z nią grać, ale zabrakło życia na więcej. Potem 2x Golden Flower w osobie Shuai Zhang i Qiang Wang. Ta pierwsza zagrała nieźle w 2 secie, ale większego oporu też nie postawiła. Pysia lubi takie azjatyckie wojaże, gdzie nie ma praktycznie z kim grać. Nie raz tak właśnie było, że 3 pierwsze mecze luzik, a potem przychodziła puncher&#39;ka i był smród. Friedsam może sprawić jej sporo problemów, bo ma silny serwis i dobrze ładuje z backhandu i forehandu. Z Siniakovą w 2 secie za szybko się połamała i potem popłynęła już całkiem. 3 set to już bardzo dobra gra, gdzie 3 razy łamała Czeszkę ze stanu 0-40*/15-40*. Wątpię, aby Aga bez większych problemów ograła Niemkę, bo ta jest w dobrej dyspozycji.
Goerges stoi przed wielką szansą na finał. Widziałem wszystkie 3 mecze Niemki i dawno nie była w takiej formie. 1 set przegrany z Hibino to w głównej mierze konsekwencja 1 mini break&#39;a w TB. Potem wszystko się posypało i widać było, że się wkurzyła. 2 i 3 set to już popis gry przy własnym serwisie i wykorzystywaniu szans dawanych przez rywalkę. Forehandem dosłownie masakrowała, a backhand po cross&#39;e robił sporą różnicę. Paszek cały czas łapała choke&#39;i z Flipkens. Nie wyglądała już aż tak dobrze jak w poprzednich meczach. Nie kończyła wszystkich piłek, sporo problemów przy serwisie. Na dodatek grały 3 godziny i może mieć jakieś znaczenie, bo dla Tamiry będzie to już 7 mecz i powinna poczuć to w nogach. Moja sympatia jest zdecydowanie po stronie Julii i spodziewam się, że wygra ten mecz, a w finale powalczy z Wozniacki, jak to ma w zwyczaju.

J. Goerges wygra turniej WTA Auckland @ 7,50 Bet365
⛔
Jeśli Julia uwinie się z Paszek, to prawdopodobnie zagra z Wozniacki. Oczywiście wolałbym w finale Sloane, bo bardzo lubię tą zawodniczkę, ale Caro idzie jak burza. Jakie szanse miałaby Niemka w finale z Dunką? O dziwo, dość spore. H2H obu pań wynosi 4-4. Zawsze ich mecze były na styku. Rok temu również spotkały się w Auckland i wygrała Carolina 6-4 6-4. Na Frennch Open 7-6 6-4 wygrała Julia. Teraz forma Niemki jest równie wysoka i na pewno postawi się w ewentualnym finale.

Otrzymane punkty reputacji: +10
dx2 267K

dx2

Użytkownik
A.Radwanska (-6,5 gema)-Friedsam 1 @1.72 ⛔

A w mojej opinii Radwanska wygra wysoko. Rozumiem, ze Friedsam ma aspekty silowe, ale Agnieszka to najlepiej returnujaca zawodniczka tego turnieju, a umiejetnosciami czysto tenisowymi bije rywalke na glowe. W moim odczuciu Radwanska po prostu bedzie na tyle dobra w korcie, ze moze sie smialo zmiescic w tym handicapie. Azja bardzo sluzy polskiej tenisistece, wygrywala tam swoje najwazniejsze turnieje w zyciu jak Pekin czy Tokio (dwukrotnie) i oczywiscie mistrzostwa WTA na koniec ubieglego roku. Nie wiem jak uzasadniac takie typy, poniewaz waidomo ze bukmacher z zalozenia szacuje handicap, aby wystawic kursy pol-na-pol, a moje subiektywne odczucie co do tego meczu jest wlasnie takie jak podany typ.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Wozniacki -1,5 seta - Stephens 2,05 ⛔
Nie będę się przesadnie rozpisywał. Biorąc pod uwagę obecną formę Wozniacki i to jak zdemolowała swoje rywalki w poprzednich rundach, a także bezpośrednie pojedynki obu pań ten kurs uważam za duże value. Oglądałem pierwszy set dzisiejszego spotkania Stephens z Broady i to jakich okazji nie wykorzystała kilkukrotnie Amerykanka kwalifikowało się tylko do złapania się za głowę. Myślę, że w tym przypadku regularność weźmie górę nad siłą i dużą dawką ryzyka.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Jeszcze treble odemnie na dobranoc. @ ako 2.7 Wożniacki,Kerber,Goerges ⛔
O Woźniacki i Goerges było już mówione więc szkoda się powtarzać. Co chodzi o Kerber to miałem przyjemność powtarzam przyjemność oglądać jej wszystkie spotkania i z tego wszystkie co dotychasz widziałem z zawodniczek grających WTA prezentuje się najlepiej. Doskonała w ofensywie i jeszcze lepsza w defensywie. Problemy psychiczne już chyba za nią. Przynajmniej nie widać żadnych śladów. Jak na razie stracony set z Camilą Giorgi, ale tą panią każdy zna. Ona potrafi urwać seta każdemu a nawet wygrać z każdym. Złapie dzień konia i strzela te piłki jak szalona. Przeciwniczką Niemki będzie Suarez Navaro, której nie powinno tu być. Lepchenko lagi głowy. Beznadziejnie proste piłki w siatkę i turniej się dla Amerykanki skończył. Hiszpanka coś gra, ale gra tyle na ile jej się*pozwala. Dostawała łatwe piłki to biła coś z bh. Z Kerber nie ma większych szans i wydaje mi się, że będzie łatwe zwycięstwo.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
A.Radwanska (-6,5 gema)-Friedsam 1 @1.72

A w mojej opinii Radwanska wygra wysoko. Rozumiem, ze Friedsam ma aspekty silowe, ale Agnieszka to najlepiej returnujaca zawodniczka tego turnieju, a umiejetnosciami czysto tenisowymi bije rywalke na glowe. W moim odczuciu Radwanska po prostu bedzie na tyle dobra w korcie, ze moze sie smialo zmiescic w tym handicapie. Azja bardzo sluzy polskiej tenisistece, wygrywala tam swoje najwazniejsze turnieje w zyciu jak Pekin czy Tokio (dwukrotnie) i oczywiscie mistrzostwa WTA na koniec ubieglego roku. Nie wiem jak uzasadniac takie typy, poniewaz waidomo ze bukmacher z zalozenia szacuje handicap, aby wystawic kursy pol-na-pol, a moje subiektywne odczucie co do tego meczu jest wlasnie takie jak podany typ.
Typowo Januszowe podejście do tematu.
Ile to razy słyszeliśmy że Isia bije rywalki umiejętnościami na głowę kursy na przeciwniczki były podobne jak teraz koło 12 czy ileś tam a przychodziło co do czego to Pisia robiła w gacie i schodziła po szybkim 2:0 w tyłek do szatni z przeciwniczką która przed meczem mogła jej co najwyżej piłki dorzucać.
Pisia wygrała śmieszny turniej na koniec roku po jakiś jajach udało się wygrać 2 mecze i już jest stawiana na piedestał.
Czemu wygrała?
Bo rywalki olały temat.
Przychodzi Szlem i znowu baty w 4 rundzie z jakimś czołgowym ogórem.
Friesdam nie jest słabą zawodniczką ma dobry serwis i bije mocno.
To wystarczy żeby Pisia została wytrącona z równowagi bo przecież chinki słabe fizycznie nie mogły zagrozić Isi.Wiadome jest że słabe fizycznie rywalki zjada.

Kurs na +5.5 gema tylko pokazuje że wszyscy ładują Radwańską bo wygrała turniej na koniec sezonu.
Moim zdaniem jak przegra to powie że wolała odpuścić przed Australia Open i wszyscy to zrozumieją.
Dlatego:
+5.5 2.840
13.030(to są jakieś jaja)
w kierunku Niemki
Pinnacle

Niestety ⛔ Na za wiele sie polasilem...

Ale niemoge z tych naglowkow ???? Radwanska idzie jak burza HAHAHAHAH BEKA

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Ale niemoge z tych naglowkow Radwanska idzie jak burza HAHAHAHAH BEKA
Nie wiem z czego śmiech. Isia zawsze miała problem z mocno bijącymi nawet słabszymi zawodniczkami, a teraz robi sobie co chce. Nie rozumiem twojej nagonki na nią. Zakończyła poprzedni sezon wyśmienicie w ten wchodzi również dobrze. Słabszy turniej by powoli się rozegrać. Szkoda powoli czytać to co wypisujesz.

Nie będę pisał miliona postów więc napisze tu odnośnie sloane vs Wozniacki. Sloane ma dużą dawke szczęścia, ale też Caroline swoją grą nie powala. Caroline wolno wchodzi w mecz, a będzie musiała wejsć jeszcze raz więc uważałbym

mazak24 5,7K

mazak24

Użytkownik
Jakieś pomysły co do Woźniaka? ? Warto czekać na 2set czy wycofać kasę jeśli jeszcze można.
Ja zamknąłem z zyskiem, podobno jej słabo szło do momentu przerwania meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nie wiem z czego śmiech. Isia zawsze miała problem z mocno bijącymi nawet słabszymi zawodniczkami, a teraz robi sobie co chce. Nie rozumiem twojej nagonki na nią. Zakończyła poprzedni sezon wyśmienicie w ten wchodzi również dobrze. Słabszy turniej by powoli się rozegrać. Szkoda powoli czytać to co wypisujesz.
Smiech z turnieju w ktorym wystepuje.
Tu nie ma dla niej zadnej przeszkody a w wiadomosciach jakby bila Serene z Masza.
Jedzie dalej na oparach triumfu gdzie nikt nie podszedl powaznie.
Po tym turnieju ile razy to o niej czytalem jaka to ona wspaniala kolejne wiadomosci to byly ze jej zagrania to jak zwykle zagrania roku.
NO BRAWA BRAWA ZAGRANIA ROKU HAHA ALE OSIAGNIECIE PRZYJDZIE SZLEM PACH PACH I DO DOMU W 4 RUNDZIE Z OGORKIEM.
Kobieta ma potencjal na wiele ale ona sie nic nie rozwija na silowni czego ona szuka w obecnym tenisie naprawde nie wiem no chyba ze nagrody roku za zagranie Bo technicznie jest swietna tylko ze technika to archaizm.

Szlag trafia czlowieka bo gdyby ktos nad nia popracowal bylby juz Szlem zdobyty a ona to chyba ambicji nie ma no ale kasa sie zgadza typowo polskie podejscie do tematu.
Dlatego wlasnie robie nagonke na nia.

F 3

felixor

Użytkownik
Sloane miała niesamowitego fuksa widziałem jej kilka zagrań na tweeterze cały czas myślę co dalej
Fuksa?
Nie wiem co Ty nazywasz fuksem ale cały pierwszy set to była PORAŻKA Woźniaka na całej linii.
Szczęście jej jednak sprzyja bo może przez tą przerwę się podniesie...

Mam pograną Sloane i poważnie się zastanawiam czy zamykać...

shl-hokej 224

shl-hokej

Użytkownik
Panowie dlaczego kursy na Azerenke poszły tak mocno do góry? Z tego ci widziałem to radzi sobie naprawdę nieźle... jakaś kontuzja?

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Panowie dlaczego kursy na Azerenke poszły tak mocno do góry? Z tego ci widziałem to radzi sobie naprawdę nieźle... jakaś kontuzja?
Żadna kontuzja, po prostu Kerber dużo wyżej obecnie w rankingu i może dlatego zwyżka kursów. Vika gra w Brisbane kapitalnie, widać to po wynikach, a Niemka przeciętnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom