>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Birmingham & Bad Gastein, 11-17.06.2012

Status
Zamknięty.
funt 2,9K

funt

Użytkownik
----------------------------------------
# 27
E.Vesnina vs M.Oudin ???? Vesnina, Elena @ 1.80 (Panbet) ⛔ ????

W poprzednim meczu Elena Vesnina dokonała niebywałej sztuki wyciągając mecz w trzecim secie od stanu 2:4 i 0:30..Amerykanka McHale, która w drugim secie zmiażdzyła Rosjanke 6:1 nie była w stanie utrzymać przewagi..Vesnina zasłuzenie wygrała 7:5 i mecz 6:1,1:6,7:5..
Dziś naprzeciw stanie Melanie Oudin..Czym może zaskoczyć Rosjankę?..Chyba tylko ambicją i bieganiem po korcie...
W poprzedniej rundzie Melanie ograła 6:3,6:4 Portugalkę de Brito..
A zresztą spójrzcie sami..
de Brito vs Melanie Oudin
Zwróccie uwagę na procent wygranych piłek po pierwszym serwisie Oudin w drugim secie i liczbę bp..zarówno tych obronionych jak i nie..
Z czymś takim Vesnina przecież ją zje..
Vesnina bije pierwszym serwisem mocno i głeboko w karo..Oudin pierwszy ma jak Rosjanka drugi ..

McHale vs Elena Vesnina
Skąd oni wytrzasnęli 1,80 wtym meczu na Rosjankę? ;)
----------------------------------------
# 28
U.Radwanska vs I.Falconi ???? Falconi, Irina (+4) @ 1.82(Panbet) ✅

Ula to ta smeczująca na pierwszym planie..Zdjęcie jest z wtorku..Tak wtedy wyglądała &quot;trawa&quot;..Dziś jest czwartek..z 10 meczy i ze 2 ulewy później..
A w Ulę Funt jak nie wierzył tak nie wierzy..
Wczoraj dosyć fartownie pograł under zamiast Lisicki..Więc dziś gra handi na Falconi..Która jak większość pamięta odprawiła T. Babos - pogromczynię Finalistki sprzed dwóch lat..Alison Riske..
Babos vs Irina Falconi
A tutaj analogiczne statystyki z meczu Uli z Sabine..
Równie dobrze to Niemka mogła wygrac 2:0..Sporo szczęścia Polki przy BP..

Lisicki vs Urszula Radwańska
Przepraszam, że posługuję się linkami zamiast własnymi komentarzami, ale każdy kto ma ogólne pojecie o tym sporcie bez trudu wywnioskuje po tych statystykach co Funtem kierowało..
//Bleee...Linki nie działają tak jak powinny..Nalezy w tym oknie co się wyświetli kliknąć today&#39;s results i wybrać poprzedni dzień...Nastepnie najechać na własciwy mecz i kliknąć..
A co do pogody dziś - to jest słonecznie..nawet bardzo..Aż dziw uwierzyć ze wczoraj lało jak z cebra..O ile korty nie będą zbyt błotniste to powinno się odbyć bez opóźnień..​

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Johanna Larsson - Jill Craybas @ 1.54 Pinnacle ✅

Larsson mloda ambitna szwedka ktorej ten sezon narazie sie nie uklada. Teraz jednak ma szanse zaliczyc pozytywny wynik w Austrii a babcia Craybas to idealna przeciwika na ktorej mozna nabic statystyki. Amerykanka na clayu jest tragiczna o czym swiadczy bilans 65/91 , ma ona juz 38 lat i z sezonu na sezon jest coraz slabsza.

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 7

garrincha

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Birmingham WTA
Data: 14.06.2012 god.17:30
Spotkanie: Casey Dellacqua - Jelena Jankovic
Typ: 1
Kurs: 3.25
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Jelena w obecnie trwającym turnieju w Birmingham dwa razy dochodziła do finałów zawodów i raz zdobywając triumf. Jednak to wszystko odległe czasy, triumf miał miejsce miał piec lat temu i wiele sie niestety pozmieniało. Jelena w tym sezonie kompletnie pod forma, jest cieniem zawodniczki ktora nie raz pokazywała sie z dobrej strony na kortach. W obecnie trwającym turnieju, ograła przeciwniczkę z poza top 200 i gładko wcale nie było, kto wie jakby drugi set poszedł po nie myśli dla niej ostatecznie po taju wygrała, ale nie widze pozytywów z jej strony na dzisiaj. Z dzisiejsza rywalka Casey ma dobry bilans, ograła ja dwa razy gdy dochodziło do starć pomiędzy nimi. Ale tak jak wspominałem wyżej, było to w jej najlepszych czasach, a czas leci niestety i zmienia. Casey moim zdaniem zrobiła postępy od pamiętnych spotkań z rywalka. I dzis nie stoi na straconej pozycji jak wskazują buki. Kursy w okolicach 3.00 moim zdaniem jak najbardziej do zaryzykowania, tym bardziej ze Casey jest bardziej ograna na kortach w ostatnim czasie. I pewnie chęć z jej strony do zrewanżowania sie Jelenie za pamiętne porażki powinny ja pobudzić do dobrej gry.

M 11

mody18

Użytkownik
Panowie, jak się prezentuje Jie Zheng? Kurs 2,02 jest na prawdę zachęcający, patrząc na ostatnie wyniki obu Pań. Nie rozumiem, dlaczego buki faworyzują tutaj Robertę Vinci ?

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Yanina Wickemayer 1.45✅

Tak się składa, że mam możlowość i dosyć podpatrtuje turniej w Austriackich alpach. Yanina jak to Yanina, duży temperament i dużo się na korcie dzieje. Seryjnie wygrywa pewnie swoje gemy ale potrafi z niczego oddać swój serwis i przegrać gema. Potencjał ogromny jednak ta młoda głowa cały czas gorąca. Austriaczka całkiem dobrze pogrywa. Umie długo utrzymać piłkę w korcie ale i sporo psuje. Belgijka to jednak półka wyżej. Gra mocniej a i regularnośc niczego sobie. Stawiam jednak na Viki. Gra mocniej, ma więcej konczących uderzeń, dla mnie jest lepsza od austriaczki.

Austriaczka powinna już dawno nie grać w turnieju, w trzecim secie z Martić przegrywała 2-5 i 0-40, chorwatka jednak przegrała...cyrk na kółkach...od Viki dostanie dzisiaj baty!

Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +10
G 277

geryx

Użytkownik
Makarova-Hsieh 2 @ 2,37 willhill
szybko bo zaraz meczyk, Makarova ostatnio bez formy, trawa jej nie leży ( na podstawie zeszłego roku i wyników jej wnioskuję), Hsieh trochę nieobliczalna ale w 2 pierwszych meczach tego turnieju statystyki całkiem przyzwoite ( % wygranych pkt po swym podaniu). kursy po równo powinny, co wyzej to okazja wg mnie stąd biorę ten typ

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Yanka 1.25✅

Idziemy za ciosem. Yanka pasuej do takich turniejów. Jej tenis w tym turnieju nabiera równowagi, moze i Yanka i jej głowa w końcu dojrzeją do prawdziwego tenisa. Belgijka całkiem przyzwoicie się prezentuje. Gra mocno, płasko i szybko. Wszystkie elementy się ładnie zazębiają , nawet wolej się poprawił, bo to jej pięta achilesowa. Wczoraj z Meusb, nawet trzymała fason mentalnie. Pełna powaga na korcie i pewność siebie.

Jej rywalka tez niczego sobie. Całkiem przyzwoicie wygląda. Jednak moze być już dosyć zmęczona. Grała wczoraj dwa mordercze pojedynki...

Wiki na tą chwilę jest duzo lepsza, mocniejsza, pewniejsza i bardziej przewidywalna. Moje typowanie opieram na tym co widziałem wczoraj. Myslę, że moj czas poswięcony na ten turniej obróci się w pln. Kurs całkiem przyzwoity.

Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +11
W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
Makarova-Hsieh 2 @ 2,37 willhill

szybko bo zaraz meczyk, Makarova ostatnio bez formy, trawa jej nie leży ( na podstawie zeszłego roku i wyników jej wnioskuję), Hsieh trochę nieobliczalna ale w 2 pierwszych meczach tego turnieju statystyki całkiem przyzwoite ( % wygranych pkt po swym podaniu). kursy po równo powinny, co wyzej to okazja wg mnie stąd biorę ten typ

trawa jej nie lezy?? ???? chyba predzej bym powiedzial ze turniej/miasto . Zobacz jej wyniki z Eastbourne i wtedy ocen czy faktycznie trawa jej nie lezy ;)

W 16

waldekwojtala

Użytkownik
Melanie Oudin - Irina Falconi
Typ:2
2.40 Pinnacle Sports

Dlaczego w tym meczu faworytem jest Oudin? Nie mam pojęcia. Sezon w jej wykonaniu fatalny, teraz na trawie właśnie w tym Birmingham odżyła, najlepszy wynik w sezonie. Irina dużo lepiej nie wygląda ale lepiej wiec kurs promocyjny. Wygrała z Ulą, która w ostatnich tygodniach zalicza dobre występy. Obie zawodniczki spotkały sie w tym roku na cegle w finale jednego z ITF-ów, w 3 setach wygrała Oudin. Po tym kursie można pograć dziś lekko na Falconi.

G 277

geryx

Użytkownik
trawa jej nie lezy?? ???? chyba predzej bym powiedzial ze turniej/miasto . Zobacz jej wyniki z Eastbourne i wtedy ocen czy faktycznie trawa jej nie lezy ;)
Makarova 2011 grass:
Birmingham 1 runda out
Eastbourn out 2 runda
wimbledon out 1 runda
pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom