Wozniacki - Kerber (typ 1 : 2-0 , kurs 2.0 bet 365)
To był ostatni raz kiedy postawiłem na jedną z większych frajerek cyklu
WTA - Cebulę (tak spaczonej psychiki i charakterku długo by szukać pomijając fakt że po prostu jej nie trawie na sam widok)
Zazwyczaj stawiałem przeciw niej (handicapy under itp) i zwykle wszystko wchodziło co tylko potwierdza moje zdanie o niej. Wkurwia mnie tylko że normalnie powinna ograć Erani (która tylko przebija) ale się trochę pospieszyłem i niepotrzebnie postawiłem większa kwotę na tę ...<cenzura>. Gdybym obejrzał parę gemów z początku meczu to widziałbym jakie problemy ma Cebula by wygrać 2 piłki pod rząd przy swoim serwisie i w ogóle wygrać swój serwis. Masa błędów, bezmózgowie (ale z tego jest znana już) i brak koncepcji (i wiary?) w grze. Jestem mega wkurwiony na siebie że zbyt pochopnie obstawiłem bo rozważałem również postawienie na Errani której również nie cierpię jednak wydawało mi się że Cebula potrafi zagrać znacznie ofensywniej i lepiej serwować (momentami). ehh
Co do Karoliny - muszę odrobić straty więc zaryzykowałem z kursem trochę i stawką, ale myślę że jest spora szansa aby wszedł zakład. Jeśli Karo będzie przyzwoicie serwować to nie powinno być większych problemów. Pokładam nadzieję w zmęczenie fizyczne Kerber (ostatnio sporo gra, i widać po wynikach w tym turnieju że zwycięstwa nie przychodzą jej łatwo). Z Karoliną będzie trzeba więcej pobiegać, sporo przebijać - mam nadzieje że nie starczy jej pary. Jedyne czego się obawiam to błędy Karoliny - ostatnimi czasy widujemy ich więcej a wiadomo że ona nie gra zbyt ofensywnie co przy większej ilości błędów własnych pojawiają się często problemy co już w tym roku widywaliśmy. Jednak ja wierzę w 2-0. Dla niej to turniej "na pokaz" na którym jej zależy więc motywację ma. Nie zgadzam się z przedmówcą w większości tego co napisał - stek bzdur
Owszem , Kerber ma lepszy forehand, czasem serwis (ale z tym jest różnie więc dla mnie są na remis), gra szybsz piłkę bardziej kątową owszem ale
tenis to nie tylko to
. Ja jak miałbym postawić "każde pieniądze" to owszem postawiłbym -ale na Wozniacki a nie na Kerber która wg mnie nie jest tak dobra jak ostatnio ją niektórzy opisują. Po prostu ma dobry okres gry przy marnym poziomie
WTA i tyle. Sporo umie ale bez przesady.
p.s niestety karo nie serwuje dziś tak jak runde wcześniej dlatego przegrała 1 seta. Ale nadal postawiłem na nią po kursie 4,50 w II secie (na początku)