Sabalenka - Gauff
Liczba podwójnych błędów +10.5
Fortuna @2.61
Pierwszy
typ na dziś niestety mi odjechał, nie zdążyłem go zaproponować (Zheng -4.5 asów serwisowych) na chwilę obecną typ pokryty już w pierwszym secie...Szkoda...
Spróbuję zagrać drugą parę półfinałową, bardziej ciekawszą, gdzie Sabalenka (1) zmierzy się z Gauff (3) w tym pojedynku postawię na dużą ilość podwójnych błędów że względu na obecność amerykanki, która pod tym względem jest co najmniej ostatnimi czasy genialna.
Zajrzymy TYLKO na jej ostatnie 5 spotkań... ćwierćfinał w Wuhan z Magdą Linette - 8 podwójnych, potem półfinał w tym samym turnieju z Sabalenka - 21 podwójnych!
Potem nadszedł czas na aktualny turniej, na starcie z Pegula tylko 2 błędy, by potem zrobić 11 z Iga Świątek i w ostatnim spotkaniu tylko i aż 4 - co daje łącznie 46 błędów w 5 spotkaniach - średnia 9.2 na mecz.
Dodajmy do tego Sabalenke - 2,1,1,6,4 - zdecydowanie mniej podwójnych błędów w porównaniu do amerykanki, niemniej jednak w tej parze uważam, że moja linia (najwyższa u bukmachera) zostanie pokryta, kurs zachęcający.