>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Australian Open 2025 - kwalifikacje

reeisik 49,5K

reeisik

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 1:10
Spotkanie: Rebeka Masarova - Irene Burillo Escorihuela
Typ: Irene Burillo Escorihuela
Kurs: 3,25
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:
Obie Panie prezentują podobny poziom. Kursy wystawionę moim zdaniem na Masarovą nie są dobrze wystawionę przez bukmachera i nie oddają jej rzeczywistej formy. Moim zdaniem jest to mecz 55 do 45 a więc valuebet. Piszę na szybko analizę ponieważ za chwile Panie zaczynają swoją przygodę w tym jakże ważnym turnieju dla każdego tenisisty. Irene ma ostatnio dobrą formę a więc bardziej idę w jej kierunku. Powodzonka!

louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Brenda Fruhvirtova v Ysaline Bonaventure
Bonaventure kurs 5.75 Ladbrokes

Tutaj bardzo ryzykownie wiec pre w jakieś 2-3 tasiemki za drobne.hm może coś grubiej na livie , głownie dlatego że nie za zbytnio wiadomo czego się spodziewać po 30 latniej Belgijskiej weterance , no ale dokładnie to samo można powiedzieć o 17-letniej Czeskiej favirytce,Obie w ubiegłum roku były bardzo mało aktywne.
Brenda tutaj faworytką i ok , w ubiegłym roku przeszła kwalifikacje do AO i zagrała 2 rundy turnieju głownego co jak na 17-latkę jest wielkim sukcesem .Takie sukcesy w tym wieku są trudne do osiągbięcia tym bardziej cięzko będzie to powtórzyć.
Pierwsza przeszkoda to Ysaline Bonaventure która ma w swojej karierze na tapecie dużo o wiele trudniejszych przeciwniczek niż młdsza Fruhvirtova , tyle że w całym 2024 roku zagrała 5 tylko meczów z czego wygrała 1 , w pierwszej rundzie kwalifikacji do ubiegłorocznego AO.Czort wie w jakiej jest dyspozycji ???i chyba stąd te kursy.
Niemniej jednak Bonaventure to solidna tenisistka w 2023 roku była tu w Australii w pólfinale w Auckland.
Młodsza Fruhvirtova w drugiej połowie ubiegłego roku zagrała tylko 6 meczów z czego wygrała 1 , za to w pierwzej rundzie Wimbledonu ale nie z byle kim bo z Mirą Andreyevą a w kolejnej rundzie odpadła z Badossą z którą Bonaventure ma korzystny bilans 2:0.
Nie wiem do końca czym spowodowana jest tak słaba aktywnoś obu tenisistek , wydaje mi się że Bonaventurę trapiły kontuzje al Brenda Frugvirtova prónuje godzić sportową karierę zwyczajnie z chodzeniem do szkoły.
Niemniej jednak wydaje mi się że gdyby Ysaline przypomniała sobie jak się gra w tenisa i trafił się jakiś lepszy dzień na płynności i celowniku to w tym straciu nie będzie bez szans.Obu pań dawno nie oglądałem ale tu w tym kursie może się kryć Value.
Były pewne porównania sióstr Fruhvirtowych do młodej Bencic czy Hingis ale to wszystko jak na razie gruba przesada i poborzne życzenia.
A Belgijka zawsze miała wzloty i upadki , rózne poziomy dyspozycji dnia ale coś tam potrafi , jest silna i w dobrych okresach bywała groźna nawet dla czołowki czego bilans z Badossą dowodem.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Alycia Parks v Mirjam Bjorklund
Bjorklund kurs 6.00 Livescorebet
HM TYP Z GATUNKU ZDZIWIĘ SIĘ GDYBY TO SIADŁO ALE TEN KURS MOCNO PRZESADZONY W MOJEJ OPINII!!!

Faworytką Aycia Parks , tenisistka bardzo specyficzna , a co do Bjorklund trudno jest mi określić czy to ciągle jeszcze tenisistka , bo w ostatnich dwóch sezonach bardzo znikoma aktywność Miriam Bjorklund więc cięzko coś powiedzieć o aktualnej formie.Kilka dni temu zagrała mecz w Brisbane gdzie ugrała 3 gemy z rumunką Todoni a w całym 2024 roku ledwie 9 meczów , 7 startów i 2 razy przeszła do drugiej rundy obecie jest gdzieś w ośmeh setce rankingu.
ALe jeden z zeszłorocznych stratów to Kwalifikacje do US open i przeszła tam do drugiej rundy.

Parks miała udany sezon , wygrała turniej na trawie we włoskiej Gaiba , kilka dni temu ponownie wygrała turniej halowy we francji w finale pokonując powracającą Benic , 2 lata temu wygrał równiez we Francji na halii pokonując w finale Garcię , jest w rytmie meczowym ma ostatnio dobry bilans , przed US open wygrała też Chellengera w Warszawie.
Na ubiegłorocznym AO doszła do trzeciej rundy zatrzymując sie ma Gauff.
U Parks spory progres w ostatnich dwóch sezonach ale najlepsze wyniki ciągle Alycia notuje na hali .

Jest też jeden mecz w h2h z Lutego 2023 na hardzie w USA w pierwszej rundzie Austin , gdzie wygrała 2:1 Bjorklund .
I to chyba jedyny argumęt by próbować coś w stronę Szwedki , ale jak wiadomo to WTA i rózne cuda się zdarzają ,
Myślałem że wystawią tu coś okolo 3.50 na Miriam a jest 5.00-6,00 nawet.
Mocno życzeniowo ale Parks też od czasu do czasu trafiają się mecze fatalne , np gdzie jest 2xwięcej DF niż asów.
Może to warto wsadzić w 2 lub 3 tasiemki za dobne , na pewno warto też się przyjrzeć na Live.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5015
dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Kraus-Fett 2 @1.75

Mam dobre odczucia co do tenisistki z Chorwacji, ktora wrocila do dobrego grania w tenisa w ubieglym roku wygryajac dwa duze turnieje ITF przed French Open, a pozniej tez mecz na samy FO po naprawde dlugim niebycie pod wzgledem wynikowym. Natomaist dawno, dawno temu jeszcze miala taki pamietny 3-setowy mecz na Australian Open 2018 w 2 rundzie z Caroline Wozniacki, a jak sie pozniej okazalo byla to edycja AO iedy Wozniacki wygrala swoj jedyny szlem w karierze kilka meczow pozniej.
Wydaje mi sie, ze 28-letnai Chorwatka teraz troche pogra na poziomie. Fett zagrala przed eliminacjami do AO urniej ITF w Canberze i pomimo ze na pierwszy rzut oka pozegnala sie tam od razu w 1 rundzie to tutaj tez byl trzysetowy mecz zakoncozny tie-breakiem w deciderze z pozniejsza polfinalistka Parrizas Diaz. Uwazam, ze to jednak bylo dobre przetarcie, a tu w samych eliminacjahc pokonala w pierwszym meczu faworyzowana Eale i licze, ze powalczy dalej.
Rywalka z Austrii poki co bez wiekszych wynikow w glownym tourze, chociaz tez w turniejach ITF czy BJK Cup pokonywala juz dosc uznane zawodniczki. Mimo wszystko typuje w kierunku Jany Fett i licze, ze wroci sentymenatlnie do tego turnieju w Australii i nawiaze do swojej dobrej formy, ktory pokazala w ubieglym roku po dlugim czasie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +817
louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Heather Watson v Varvara Lepchenko
Lepchenko i over 21.5 gema w meczu kurs 3.50 💪 williamhill

Szczerze mówiąc trochę w ciemno bo dawno nic nie oglądałem obu pań Veteranek.Ale patrząc w bilans amerykanki odkąd wróciła imponuje dochrapała się 128 pozycji w rankingu i leje niektóre sporo młodsze kolezanki : Blinkovą , Stakusic , Grubą Julkę , Zidansek , Taichman obie siostry Fruhvirtove i można by jeszcze kilka nazwisk wymienić.

Heather Watson 32 lata i też ciągle groźna Birell , Swan , Walert , Schmiedlova , Paquet , deuga runda US open czwarta runda w Seulu bardzo przyzwoicie.
Wydaje mi się że spore szanse że zobaczymy zacięty wyrównany mecz , mam nadzieję nie będzie do jednej bramki .

w h2h 2:1 dla Watson meczce z przed dziesięciu i dwunastu lat 2:0 dla Watson na trawie i 1:0 dla Lepchenko na hardzie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2857
louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Sara Errani v Brenda Fruhvirtova
Lose 1st Set Win The Match Errani kurs 8.50 williamill

Cóż Eraani jak wino i jak Djokovic w tym samym wieku .Nie wiem czy ktoś natrzaskał w karierze więcej łamaków niż włoszka , wczorajszy łamak na młodej Rosjance Korneevej tu zachęca , Fruhvirtova wczoraj sprostała Avanturze ale ma też dopiero 17 lat i pierwsze dziś zderzenie z antytenisem i to w najlepszym wydaniu.Włoszka do tego 20 lat starsza i to chyba też 20 lat więcej gry w tenisa i doświadaczenia na korcie.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Petra Martic v Xinyu Gao kednak Petra 2:1
over 2.5 seta kurs 2.35 Livescorebet
Gao 2:1 w setach kurs 4.00 williamhill
Martic od dawna bez formy już nawet porażki z Buksą i Rakhimovą no ale 10 asów w pierwszej rundzie kwalifikacji wygląda ciut zachęcająco.
Xinyu Gao w pierwszej rundzie wygrała wynikiem 6:0 . 6:0 wcześniej zaimponowała na United Cup zwycięstwo nad Siegemund po deciderze łamak na Haddad Maii to wyniki nie w kij dmuchał.
Wydaje mi się że spore szanse ze padną sety z obu stron a jeśli iść tym tropem próbuje tez wytypować wynik 2:1 w setach.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom