Kupon #42
Szwecja - Słowacja 1 @1.45 3:1
Stany Zjednoczone - Kazachstan 1 @1.14 4:3
David Ferrer - Novak Djokovic 1 +1,5s @1.80 1:2
Na hokeju się nie znam, gram po prostu na faworytów po przeglądzie statystyk.
Natomiast co do Ferrera. Hiszpan po odpadnięciu Fedexa, Stasia, Berdycha czy słabsza forma Rafy to ma szansę o końcowy triumf w Rzymie. Na razie idzie jak burza, bez straty seta. Wczoraj zlał nieobliczalnego Gulbisa. Także w Madrycie pokazał się z dobrej formy. Dopiero w półfinale uległ Nishikoriemu, który grał jeden z turniejów życia. Djoko po kontuzji wczoraj wieczorem wymęczył w 3 seta mecz z Kolbą, który prowadził 1:0 i jak to u Niemca przystało, zaczął popełniać masę błędów, które ogromnie się przyczyniły do zwycięstwa Novaka. Faworytem meczu nadal Serb, jednak myślę, że David powalczy i nas zaskoczy!
AKO: 2.98
Stawka: 38zł
Ewentualna wygrana: 113,07zł
Kupon #43
Carla Suarez-Navarro - Ana Ivanovic 2 @1.49 1:2
B. Bryan / M. Bryan - T.Haas / R.Stepanek 1 @1.25 walkower
Kursy na Ane troszkę zaniżone moim zdaniem. Jest to na pewno spowodowane wczorajszym gładkim zwycięstwem z Maszą. Jednak nie był to przypadek. Ivanovic prezentuje świetną formę, wczoraj zagrała po prostu bezbłędnie. Hiszpanka w ostatnim czasie też w świetnej formie. Wygrana w Oeiras, w Madrycie porażka z Sereną. Uważam, że w tym pojedynku wszystko zależeć będzie od Any i to ona jest moją faworytką.
Brayany bez analizy, dla mnie pewniaki? Nie, dla mnie nie ma pewniaków, są tylko faworyci. Dobry kurs do podbicia AKO.
AKO: 1.86/1.49
Stawka: 100zł
Ewentualna wygrana: 186zł/149zł
Kupon #44
Polska - Łotwa 1 -2,5s @1.32 3:0
Hiszpania - Ukraina 1 @1.58 3:1
Macedonia - Słowenia 2 -2,5s @1.88 2:3
Łotewska
siatkówka istnieje w ogóle? Przewiduję szybkie lanie ze strony Polaków.
Ukraina mocno osłabiona. Hiszpanie nie grają siatkówki takiej jak zdobywali ME, jednak są zdecydowanym faworytem tego pojedynku.
Słowenia w najmocniej obsadzonym składzie Pajenkiem, Gasparinim czy Vinciciem. O Macedonii nic mi nie wiadomo.
AKO: 3.92
Stawka: 50zł
Ewentualna wygrana: 196,05zł