>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wszędzie limity:)

O 6

olekre

Użytkownik
Cześć,
Jestem nowy w świecie bukmacherskim ????
Czy mogę gdzieś grać, gdzie nie dostanę limitów?.
Gram single 1x2, ale też zdaża mi się grać często jakieś inne zakłady z małym kursem +/- 1.10 za &quot;postaw max&quot;.
Interesuje mnie tylko zawykla graj, jak wyżej ????
U kilku już mam limity.
Bet365
Bet-at-home
bwin
Betclic
Może jest gdzieś możliwość gry bez limitów. Tylko gdzie i jak to działa ? ????
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +6
cruelo 0

cruelo

Użytkownik
Polecam Pinnacle. Tam wartość limitu zależna jest od zdarzenia. Im bardziej popularne tym ta wartość jest wyższa. Do tego mają najniższą marżę, więc kursy również są atrakcyjniejsze. ????

O 6

olekre

Użytkownik
To byłoby nawet fajne, ale mają słabą ofertę zakładów.
Nie ma np. overow na gole czy rogi ????
Może coś innego?

O 6

olekre

Użytkownik
Ważne są dla mnie niskie kursy, bo na nich najwięcej zarabiam, grając &quot;postaw max&quot;. Gdyby nie limity, to spokojnie 20k na tydzień mogę wyciągnąć.
A jak w betfair? Są limity indywidualne i inne?.
Mógłbym zakładać nowe konta na znajomych,ale na nowym grając tym sposobem dostaje w kilka dni limit.

pagni 138

pagni

Użytkownik
A ja mam takie pytanie ile trzeba przegrać przy takim zlimitowanym koncie ( grając oczywiście stawki małe takie jakie limit wskazuje lub nawet mniejsze ) aby limit się zwiększył ? ( pewnie to indywidualna sprawa poszczególnego buka ?) ale może już ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie ?

cruelo 0

cruelo

Użytkownik
Dopóki jesteś &quot;na minusie&quot; u danego bukmachera, możesz szaleć do woli ???? Dopiero gdy bukmacher widzi, że dany gracz zna się na rzeczy i stale go okrada, wtedy owe limity są nakładane ????

pagni 138

pagni

Użytkownik
Dopóki jesteś &quot;na minusie&quot; u danego bukmachera, możesz szaleć do woli ???? Dopiero gdy bukmacher widzi, że dany gracz zna się na rzeczy i stale go okrada, wtedy owe limity są nakładane ????
Ale moje pytanie było trochę inne ok np &quot;znam się na rzeczy &quot; i stale go okradam, dostaję limit i czy teraz wystarczy mój plus u danego buka wyzerować ( na zlimitowanych stawkach ) by limity powróciły do poprzednich porządnych kwot ? czy przegrać jeszcze trochę więcej niż mój plus ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
porządnych kwot ? czy przegrać jeszcze trochę więcej niż mój plus ?
U większości nie masz na co liczyć. Limit = po Tobie. Maraton chyba tylko bywa czasem dobroduszny, u reszty nie ma sensu większego. Co do minusów to też nie jest zasadą, że tylko wygrywających limitują, jak grasz &quot;duże nisze&quot; to jesteś na celowniku. Kombinuj nowe konta, zamiast kombinować z &quot;przegrywaniem&quot; (wiadomo jakim chyba;) )

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 440

straszaksam

Użytkownik
możesz postawić tyle, ile jest na rynku pieniedzy. Nie znajdziesz bardziej satysfakcjonujacej odpowiedzi, jeśli sam nie wejdziesz na konkretne zdarzenie i nie wybierzesz interesującego Cię rynku i na jakie kwoty opiewają konkretne oferty na dany kurs.

pagni 138

pagni

Użytkownik
U większości nie masz na co liczyć. Limit = po Tobie. Maraton chyba tylko bywa czasem dobroduszny, u reszty nie ma sensu większego. Co do minusów to też nie jest zasadą, że tylko wygrywających limitują, jak grasz &quot;duże nisze&quot; to jesteś na celowniku. Kombinuj nowe konta, zamiast kombinować z &quot;przegrywaniem&quot; (wiadomo jakim chyba;) )
Dzięki za odpowiedź. Ja nie mam problemów z limitami, ( nie gram surków ) tak się pytam teoretycznie bo może chciałbym pobawić się w lekarza :) zlimitowanych kont ? Może jak ktoś zlimitowany nagle zmieniłby rynki i przegrał trochę kasy ( umiem &quot;przegrywać&quot; ale inaczej jak pewnie myślisz :) to może limity by mu choć trochę wzrosły ?

O 6

olekre

Użytkownik
Dzięki StraszakSam.
Te rynki które mnie interesują mają dość przyzwoite kwoty.
Co to znaczy &quot;zależy ile jest pieniędzy na rynku&quot;?
Np. mogę poprawić na jakieś zdarzenie 500£ i postawię za tyle, to co się stanie u innych graczy?. Wzrośnie im limit?.
Można dwa razy na to samo?.
Tzn. Stawiam te max 500£ i za chwilę drugi kupon na to samo za 500£? Czy nie będę mógł już postawić drugi raz na to samo?.
Nie mam konta i niemogę tego sprawdzić.

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Dzięki StraszakSam.
Np. mogę poprawić na jakieś zdarzenie 500£ i postawię za tyle, to co się stanie u innych graczy?. Wzrośnie im limit?.
Tzn. Stawiam te max 500£ i za chwilę drugi kupon na to samo za 500£? Czy nie będę mógł już postawić drugi raz na to samo?.
Betfair to giełda zakładasz sie z innymi graczami, na dane zdarzenie możesz postawić parę zakładów.

B 30

banglard00

Użytkownik
Ważne są dla mnie niskie kursy, bo na nich najwięcej zarabiam, grając &quot;postaw max&quot;. Gdyby nie limity, to spokojnie 20k na tydzień mogę wyciągnąć.
A jak w betfair? Są limity indywidualne i inne?.
Mógłbym zakładać nowe konta na znajomych,ale na nowym grając tym sposobem dostaje w kilka dni limit.
Zacznij kupowac konta i tyle. Zarabiajac takie kwoty bez problemu mozesz placic 500zl za konto, a uwierz mi ze za taka kase to bedziesz mial niezliczona ilosc kont jesli jestes cokolwiek ogarniety spolecznie.
Kazdy kto gra grubo na eurobukach tak robi i jesli chcesz zarabiac to bierz kilka klockow w lape i wbijaj na impreze do znajomych i wrocisz kilkoma kontami bez problemu. Nic innego nie wymyslisz.

B 30

banglard00

Użytkownik
Dzięki StraszakSam.
Np. mogę poprawić na jakieś zdarzenie 500 i postawię za tyle, to co się stanie u innych graczy?. Wzrośnie im limit?.
Tzn. Stawiam te max 500 i za chwilę drugi kupon na to samo za 500? Czy nie będę mógł już postawić drugi raz na to samo?.
A nie umiesz zalozyc konta? Zajmuje to doslownie 5 minut z wplata kasy.

Bedziesz mogl tyle postawic ile inni gracze beda chcieli grac przeciwko. Jak grasz duze ligi to rynek jest na tyle plynny ze mozesz stawiac po kilkadziestat tysiecy $ bez problemow. Jak grasz jakies nisze to na bf nie pograsz za bardzo nic.

C 1

castle

Użytkownik
Ja bym wybrał bet at home, fajną promocje mają na start jak wpłacisz troche kasy dostajesz bonus, minus to że czasami jest mało ofert live. Przede wszystkim mają przejrzystą stronę.

Do góry Bottom