>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wsparcie STS

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Witajcie użytkownicy forum.bukmacherskie.com!
Niejednokrotnie zadajecie na tym forum pytania, na które chętnie udzielilibyśmy odpowiedzi. Zdarza się, że macie wątpliwości, które warto byłoby rozwiać. Czasem też zdarzają się problemy wymagające naszego działania.
Właśnie dlatego postanowiliśmy dołączyć do grona użytkowników i w miarę możliwości odpowiadać na wasze potrzeby.
Zapewniam, że nie mamy zamiaru ingerować w wasze bukmacherskie preferencje ani też do niczego was przekonywać. Jesteśmy tutaj by pomóc tym, którzy rzeczywiście naszej pomocy mogą potrzebować.
Mamy duży szacunek do społeczności forum i nie zamierzamy się narzucać.
Dla zachowania pewnego porządku będziemy do waszej dyspozycji od poniedziałku do piątku głównie w godzinach 15 - 17. Chętnie udzielimy pomocy w bieżącym korzystaniu z usług STS.
W pilnych przypadkach zapraszamy do kontaktu poprzez czat na STS.pl, codziennie w godzinach 9-23. Aczkolwiek jeśli sprawa jest skomplikowana, prosimy o przybliżenie jej szczegółów na [email protected] . Na wiadomości @ odpowiadamy codziennie.
P.S. Mogą pojawić się pytania, na które nie będziemy mogli udzielić odpowiedzi. Prosimy o wyrozumiałość i zapraszamy na nasz Czat.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Pytanie 1: dlaczego postanowiliście uruchomić tu swoje konto, skoro to forum wg polskiego prawa nawołuje do uprawiania hazardu głównie na stronach jakże nielegalnych bukmacherów?
e: dzięki za wyczerpującą odpowiedź ;)

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Dzięki za pytanie.
Nie jesteśmy tutaj by oceniać aktywności na forum w kontekście polskiego prawa. W ogóle nie jesteśmy tutaj by oceniać użytkowników i ich preferencji. Nie chcemy tego robić.
Dział STS jest obszerny co daje nam podstawy sądzić, że cześć użytkowników jest zainteresowana naszymi zakładami online czy w punktach naziemnych. Założyliśmy tutaj konto głównie przez wzgląd na ich ewentualne pytania czy wątpliwości.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
To ja również zapytam.
Czy jest możliwość przekazania Waszemu Preziowi, aby swoją aktywność internetowo twitterową związana z propagandą Pana Kapicy przelał na lobbowanie zmian w patologicznej ustawie hazardowej i np obniżenie skrajnie wysokiego podatku 12% od obrotu ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Przecież sam mu to możesz napisać ;)
Ja mam pytanko/propozycję/sugestię - a może by tak wprowadzić u Was zasadę VIP zakładów, bo te limity to są porażające, no chyba, że faktycznie akceptacja u Was jest indywidualna i sprawdzacie każdy stawiany zakład ? Skoro już inwestujecie nawet w zakładanie kont na forach, to może lepiej zainwestować w siebie/swoich klientów...

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
To ja tez zadam pytanie
Jakie daje bezpieczenstwo transakcja skrill....Skoro wasz prezes ma takie uklady z Kapica jaka mam pewnosc ze moj adres skrill nie zostanie przekazany Kapicy.....Czekam z niecierpliwoscia na odp

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Przecież sam mu to możesz napisać ;)
Ja mam pytanko/propozycję/sugestię - a może by tak wprowadzić u Was zasadę VIP zakładów, bo te limity to są porażające, no chyba, że faktycznie akceptacja u Was jest indywidualna i sprawdzacie każdy stawiany zakład ? Skoro już inwestujecie nawet w zakładanie kont na forach, to może lepiej zainwestować w siebie/swoich klientów...
Dzięki za pytanie.
To prawda, że część zakładów autoryzowana jest systemowo aczkolwiek wiele z nich autoryzują indywidualnie analitycy sportowi. Trudno powiedzieć jak było w Pańskim przypadku aczkolwiek jeszcze dziś dział obsługi klienta otrzyma Pańską sugestię.
Zapewniam, że STS inwestuje w rozwój gdzie tylko to możliwe. Często hamują nas warunki prawne lub techniczne, ale jest i będzie coraz lepiej ;)
Między innymi dla takich komentarzy, dających obraz od strony klienta, założyliśmy tu konto.
To ja tez zadam pytanie

Jakie daje bezpieczenstwo transakcja skrill....Skoro wasz prezes ma takie uklady z Kapica jaka mam pewnosc ze moj adres skrill nie zostanie przekazany Kapicy.....Czekam z niecierpliwoscia na odp
Proszę pamiętać, że wszystkie Pańskie dane są chronione ustawą o ochronie danych osobowych. Nie ma możliwości tak po prostu przekazywać ich gdziekolwiek. Przepisy jasno określają wyjątkowe sytuacje. W przypadku STS to kwestia fundamentalnego zaufania klientów. Jesteśmy legalnym bukmacherem, nasza działalność podlega częstym kontrolom, płacimy podatki, a nasi klienci w żaden sposób nie łamią polskiego prawa. Korzystając z usług STS.pl czy punktów naziemnych nie narusza Pan żadnego przepisu. Nie przypuszczam zatem by były jakiekolwiek podstawy do obaw w tej kwestii.

Otrzymane punkty reputacji: +1
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]nasza działalność podlega częstym kontrolom, [...]
Jest jasne, że między innymi, częstym kontrolom organów skarbowych. Podlegających Ministerstwu Finansów (przede wszystkim więc, kontroli Urzędu Skarbowego jako organu MF niezespolonemu w terenie).
I tutaj widzę źródło powodujące obawę u Kolegi, który pytanie zadał.
Wiemy, że właśnie w obrębie Ministerstwa Finansów wystąpiło nielegalne pozyskanie danych osobowych kilkunastu tysięcy osób, Klientów banków. W sprawie związanej z branżą, którą Państwo reprezentujecie.
Ministerstwo Finansów w obecnym kształcie i czasie, ma wydaje się, wyraźne inklinacje do zagłębiania się tam gdzie nie powinno.
Czy oficjalnie zapewnicie jako firma (spółka, osoba prawna), że podczas kontroli macki organów skarbowych nie sięgały i nie sięgają baz z danymi Waszych Klientów?
&quot;Skarbówki&quot; w obecnym polskim państwie przydzielone maja prawo do (Sic! Republika Bananowa) kontrolowania oprogramowania.
Nie udostępniacie tym organom dostępu do systemu zarządzania treścią (cms) Waszej strony?

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Nie są mi znane przypadki (a pracuję już kilka lat) żeby MF zwróciło się do nas w tego rodzaju sprawie. Choć faktycznie ustawowo ma do tego prawo.
Nie zmienia to jednak faktu, że w przypadku działalności STS, w pełni legalnej w świetle polskiego prawa, trudniej o podstawy do takiego działania.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Można skorzystać również z tego linku:
https://www.sts.pl/pl/customer-service/
Znajduje się tam formularz &quot;Skontaktuj się z wybranym manadżerem regionu&quot;. Wystarczy zaznaczyć interesujące nas województwo, a obok wpisać wiadomość o chęci otwarcia punktu bukmacherskiego. Manadżer na pewno się skontaktuje. (Warto podać w formularzu swój numer telefonu)

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dostałem takiego maila:
&quot;Cześć,
mamy dla Ciebie niespodziankę! Postaw zakłady w STS.pl za kwotę minimum 50 PLN w ciągu najbliższych 7 dni a otrzymasz od nas 20 PLN bonusu. Proste, prawda?
Akcja trwa od 20 do 26 maja. Jeżeli spełnisz jej kryterium, to w ciągu 48h od jej zakończenia otrzymasz swój bonus. Wchodzisz?&quot;
Jest do tego jakiś regulamin? bo nigdzie nie widzę.

Do góry Bottom