MamuatatumaM27
Użytkownik
lukpol dałeś dzisiejszy mecz do jutrzejszych typów, moze specjalnie dla mnie moze byc dwudniowy kupon, byleby ktoś podał 3 przed tym meczem, jak chcesz to zmień
Myslalem ze znowu z data swirujeszlukpol dałeś dzisiejszy mecz do jutrzejszych typów, moze specjalnie dla mnie moze byc dwudniowy kupon, byleby ktoś podał 3 przed tym meczem, jak chcesz to zmień
Zagrałem wszystko oprócz Gruzji i szacuneczek oby więcej by oskubać Buka
dało sie wszystkie na 1,5 zagrać? bo skubani bukmacherzy zaczynaja od 2,5+Zagrałem wszystko oprócz Gruzji i szacuneczek oby więcej by oskubać Buka
Wszędzie 2,5 ale i tak dobre kursy jeszcze jedna brakuje w wyspach ale sadze ze wpadniedało sie wszystkie na 1,5 zagrać? bo skubani bukmacherzy zaczynaja od 2,5+
Moja punktacja miejsca w tabeli średnich goli na mecz i jak ktoś gra u siebie dostaje dodatnie punkty a kto na wyjeździe dostaje ujemneCo to są te punkty jeśli mogę zapytać?
27.06
1. Brommapojkarna – Östers IF +1,5 1,26
2. Athlone - Waterford 1polowa 0,5 1.22 STS
3.
To nie do końca tak. Tam sezon jest podzielony na trzy części, a teraz trwa druga28.06 Minimum dwa gole będą w meczach:
Wanderers - Montevideo City 15pkt (dopiero dwie kolejki rozegrane, malo na statystyke)
Graty. Ale jak patrzyłem na kursy, aby zrobić tripla to się wycofałem. Jakieś 1.11 czy 1.08. Powodzonka mimo wszystko.27.06
1,5+
Grorud - Brann 28pkt 0:2
Athlone - Waterford 28pkt 1:3 do przerwy
Houston Dynamo 2 - Tacoma Defiance 27pkt 1:0
FK Liepaja - Super Nova 25pkt 2:0
Strømsgodset 2 - Gjellerasen 25pkt 2:3
Portland Timbers 2 - Colorado Rapids 24pkt 2:4
Sarpsborg 08 2 - Fram 22pkt 1:1
Vålerenga 2 - Traeff 18pkt 1:5
Beijing Sport University- Heilongjiang Ice City 14pkt 3:1
no tak to bywa, trzeba przerabiac na obie strzela lub gole faworyta, ważne że będą minimum dwa goleGraty. Ale jak patrzyłem na kursy, aby zrobić tripla to się wycofałem. Jakieś 1.11 czy 1.08. Powodzonka mimo wszystko.