>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

WRZUTA-Jak sciagac?

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Włącz mp3, którą chcesz ściągnąć i poczekaj aż się cała załaduje, od tego momentu masz ją na dysku, wystarczy skopiować z temporarów i tyle.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
&quot;jw.

wie ktoś jak sciagac piosenki z wrzuta.pl ? kiedys bylo ze sie zmienialo aud/file czy jakos tak, a teraz to nie dziala..

teraz zamiast &quot;audio&quot; wpisujemy &quot;sr/f&quot; &quot;

co i jak nie wiem, bo sie nie znam, skopiowane z innego forum ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Zauważyłem, że wiele osób nie wie, iż słuchając muzyki w serwisach online chcąc czy nie chcąc za każdym razem ściągają plik na dysk.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
tak jak kolega wyżej napisał zrzuta.eu najlepsze do ściągania z wrzuty

radek03 90

radek03

Forum VIP
tak jak kolega wyżej napisał zrzuta.eu najlepsze do ściągania z wrzuty
nie, najlepszy sposób na ściąganie jest banalnie prosty - włączyć piosenke:spokodfhgfh: a nie ściągać z jakiś serwisów i tylko nabijać komuś kasy na google adsense

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik

To info nie dla mnie ---- to raz...

Dwa...szukałem...i były różne porpozycje..żadna nie działała...

Nie wiem nawet czy wogóle jakiś sposób działa....

Kiedyś było aud/file....a teraz ni ch**ja ???? ....

Więc tój komentarz jest zbędny.

T 9

tosterkm

Użytkownik
polecam sposob jeszcze prostszy, bez wpisywania adresow, kopiowania ich do &quot;ściagarek&quot; online czy przekopywania temporarow
rozwiazanie nazywa sie downloadhelper 3.5.1
po zainstalowaniu tego dodatku do Firefoxa pojawia nam sie na pasku ikonka i na kazdej stronie www poszukuje plikow multimedialnych i innych jakie mozna sciagac, jak sie smiga po wrzucie, you tubach itp to oczywiscie mozna sciagac muzyke i filmy
PS jedyna niedogodnosc jest taka ze czasem plik zapisuje sie jako mpeg, trzeba zmienic rozszerzenie na mp3 i jest ok
plecam, sam z tego korzystam i jestem zadowolony

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
sawas 27

sawas

Użytkownik
Zrozum - chodzi mi o zmiane linku tak aby zaczęło sćiagac....

Czytaj ze zrozumieniem.

Ten sposób już chyba nie działa dlatego pytałem, ale już się upewniłem.

A co do smietniku ::: Nie zapominaj synku, że jest to HYDE PARK -- Rozmowy o Wszystkim.

PZdr
Pomyliłeś piaskownicę z forum, SYNKU :]
Pierwsze trzy linki zmieniają link &quot;tak aby zaczęło sćiagac....&quot;, więc buzia w kubełek i w następnym temacie poproś o tutorial do Google..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom