Co znaczy "ale jesli wplacasz na buka z banku przez skrilla to nie naliczają żadnej opłaty"
skrill właśnie zarabia na prowizjach i chyba nie ma innej możliwości na ominięcie tego. choć nie wiem czy czasami nie można zrobić czegoś takiego, że wbijasz na depozyt u buka, wybierasz skrill (nie masz tam wyskarczającej kwoty do pokrycia płatności) i cię przekierowuje na p24 via skrill. z tym że nie jestem do końca pewny czy nie pobiera tam tego 0,9%A z jakiegokolwiek innego banku da sie ominac ta prowizje ? Czy ona jest zawsze ?? ???? Nawet jak zrobie tak jak JonaszDT pisal ze najpierw na Skrilla ?
A jak jest z wyplatami ??
A co skril to niby organizacja charytatywna ? ogarnij się człowiekuWytlumaczy mi ktos jak zrobic wplate i wyplate bez prowizji ? Jest to mozliwe w Polsce w ogole ?
"Jak zostać Skrill VIP-em?
Powiem tak. Przeczytaj zasady uzyskania skrill VIPA.Po pierwsze primo, nie 6000euro do buka, tylko ogolnie transakcje zaliczajace sie do obrotu.
Po drugie primo, podalem alternatywe zeby nei placic prowizji.
Po trzecie primo ultimo, to wcale nie jest takie ciezkie obrot wyrobic, ja osobiscie mam srebrny poziom skrill vip, wiec wiem co pisze.
https://www.skrill.com/pl/vip/terms-and-conditions/Powiem tak. Przeczytaj zasady uzyskania skrill VIPA.
2.1 Transakcje na rzecz partnerów handlowych Skrill o łącznej wartości przynajmniej 6 000 € (sześć tysięcy euro; „minimalny pułap transakcyjny”) w okresie trzech następujących po sobie miesięcy automatycznie kwalifikują Twoje konto Skrill do uzyskania statusu Skrill VIP („Status Skrill VIP”) i zostania użytkownikiem Skrill VIP („Użytkownik Skrill VIP”).
Zależy dla kogo jest łatwe do wyrobienia, na pewno nie dla większości użytkowników forum zadających tu takie pytania.
Pozatym pisałem do nich kiedyś i liczą się tylko i wyłącznie wpłaty na rzecz parterów handlowych, głownie kasyn. Nie wiem jak to wygląda jeżeli byś np wpłacił 6K euro do buka i wypłacił, możliwe że też byś dostał najniższy poziom. żadne przelewy między użytkownikami nie wliczają się do tego więc nie wiem skąd masz takie info jakiś lewy ten twój poziom