Zależy jaki bukmacher. Musisz konkretnie podać o jakiego buka Ci chodzi. Np. bwin wysyła takie maile.czy jeżeli wypłacasz pieniądze z buka to bukmacher wysyła maila z potwierdzeniem gdy pieniądze są już wypłacone na konto?
Zakładasz konto u danego buka, wpłacasz kasę do tego buka z konta bankowego. I dalej już masz środki na koncie u buka do Twojej dyscpozycji. Sam grasz za ile chcesz i co chcesz.jestem poczatkujacy w graniu w internecie w jakims buku np bwin niech mi ktos wytlumaczy jak obstawiam mecz za minimalna wstawke 2 zl to jak to wyglada,?? podajesz konto swoje i ci pobiera 2 zl czy wiecej bo ja mam w mBanku konto?
aha dzieki mam nadzieje ze nie pobieraja zadnego podatku ani i jest podobnie jak w parwdziwych wygrasz np 40zl rowno to ci tyle wplacaja i wszystko tylko jeszcze zastanawiam sie u jakiego buka grac gdzie mi sie oplaci najwiecej zyskac mage bo te bonusy sa to zabardzo niewiem na jakim buku lepiej wyjde na poczatek??Zakładasz konto u danego buka, wpłacasz kasę do tego buka z konta bankowego. I dalej już masz środki na koncie u buka do Twojej dyscpozycji. Sam grasz za ile chcesz i co chcesz.
troche tego nie rozumiem a niechcem sie mylic ze po minimum 6 meczow obstawie za minimum 1.50 kurs.?? czy ze 6 kuponow obstawie wtedy bede mogl wyplacic na swoje konto bankowe?? troche jasniej moznapo 6 obrotach po kursie 1.50 możesz wypłacić pieniądze.