Musieli to ogarnąć na tyle dobrze, że wpłacając idzie to błyskawicznie i nie ma się nawet wrażenia, że jest w to zaangażowany jakiś pośrednik. Jedynie ta różnica w kwocie pobranej.Ja tam korzystam zawsze z całkowicie darmowego trustly.
Mam to sama kasa zablokowana od czwartku :-/Co jest z tym unibetem. Probowalem dwa razy wplacac karta(wymyslili jakichs posrednikow hipay) pieniadze z karty poznikaly, a na unibet nie dochodzi nic. Wczesniej wplacalem ta metoda i wszystko bylo ok. Ten caly hipay nie odpowiada na maile,a unibet nie kiwnie palcem dopoki nie dostanie potwierdzenia wplaty, na ktore musze czekac tydzien ....Wam tez nie dochodza wplaty karta przez posrednika hipay?
Kilka razy pisalem do nich na czacie i dopiero za piatym razem przyznali,ze problem lezy po stronie posrednika i ze wplaty do nich nie dochodza . Pieniadze maja wrocic na karte w ciagu 2-3 dni roboczych. Poki co mi nic nie wrocilo, ale czekam,Mam to sama kasa zablokowana od czwartku :-/
No to lipa muszę do nich pisać bo raczej samo nie wróci :-/Kilka razy pisalem do nich na czacie i dopiero za piatym razem przyznali,ze problem lezy po stronie posrednika i ze wplaty do nich nie dochodza . Pieniadze maja wrocic na karte w ciagu 2-3 dni roboczych. Poki co mi nic nie wrocilo, ale czekam,
A ja dalej czekam na ta kase juz chyba tydzien. Potwierdzenia przelewu nie moge im wyslac bo transakcja dalej widnieje jako nieprzetworzona. Czekam do piatku. Napisz czy dostales juz ten zwrot czy tez nie.No to lipa muszę do nich pisać bo raczej samo nie wróci :-/
Ok pisałem do nich na live czat gość mówił że w ciągu 1/2 dni ma być zwrot jak nie to mam wysłać maila wysyłałem dla pewności maila że screenem przelewu tylko getin bank ma beznadziejne szczegóły bo nie ma godziny a zrobiłem dwa przelewy jeden po drugim i w Getin banku wyglądają jednakowo w szczegółach bo jest tylko data bez godziny
Mam to samo byłem nawet w banku ale kazała mi czekać bo mają 7 dni na zaksięgowanie dziś właśnie mija termin idę jutro znów do banku.A ja dalej czekam na ta kase juz chyba tydzien. Potwierdzenia przelewu nie moge im wyslac bo transakcja dalej widnieje jako nieprzetworzona. Czekam do piatku. Napisz czy dostales juz ten zwrot czy tez nie.
Co tu wyjaśniać? konto musisz tam mieć, strona w języku polskim, można się wszystkiego be problemu dowiedzieć.Sluchajcie wchodzę na unibeta i dodali nową metodę płatność: Karta Revolut.
O co chodzi? Ktoś jest w stanie wyjaśnić? Ktoś już próbował wplacsc/wypłacać tym sposobem?
Jasne. Już wiem. Bardziej chodziło mi o czas ile idzie kasa do buka z tego i ile z buka oraz ile trwa wypłata z revolut na konto bankowe polskie. No i w sumie najważniejsze: czy wystarczy mi do wplat/wypłat do buka karta wirtualna czy muszę wyrobić plastikową?Co tu wyjaśniać? konto musisz tam mieć, strona w języku polskim, można się wszystkiego be problemu dowiedzieć.
https://www.revolut.com/pl/
Kasa do buka dochodzi natychmiast. Ja zlecilem dopiero swoja pierwsza wyplate z unibetu i po 3 dniach jeszcze nie doszla na revoulta. Kasa na konto doszla po 3 dniach. Wszystko robie na wirtualnej karcie, ale zamowilem sobie jeszcze plastik. Moze ktos sie wypowiedziec czy pozniej juz te przelewy szybciej dochodza?Jasne. Już wiem. Bardziej chodziło mi o czas ile idzie kasa do buka z tego i ile z buka oraz ile trwa wypłata z revolut na konto bankowe polskie. No i w sumie najważniejsze: czy wystarczy mi do wplat/wypłat do buka karta wirtualna czy muszę wyrobić plastikową?
A to prawda, że można wypłacić potem z revoluta na polskie konto tym szybkim przelewem?Kasa do buka dochodzi natychmiast. Ja zlecilem dopiero swoja pierwsza wyplate z unibetu i po 3 dniach jeszcze nie doszla na revoulta. Kasa na konto doszla po 3 dniach. Wszystko robie na wirtualnej karcie, ale zamowilem sobie jeszcze plastik. Moze ktos sie wypowiedziec czy pozniej juz te przelewy szybciej dochodza?
Wplaty karta revoluta natychmiastowe.Wyplaty zazwyczaj 3 dnia w godzinach 12-14 pojawiaja sie na koncie revoluit .Mam karte plastikowa wiec przelewy do polskiego banku mnie nie interesuja.Jasne. Już wiem. Bardziej chodziło mi o czas ile idzie kasa do buka z tego i ile z buka oraz ile trwa wypłata z revolut na konto bankowe polskie. No i w sumie najważniejsze: czy wystarczy mi do wplat/wypłat do buka karta wirtualna czy muszę wyrobić plastikową?