Witam, mam 19 lat, nie mam konta bankowego, postanowiłem sobie zrobić przelew przez pocztę na Konto bet365. Wiadomo metoda płatności seriws przelewy24.pl
Chodzi o to że mam wpisany numer transakcji ale nie mam zapisanego hasła do przedpłaty. Czy wogóle instytucja przedpłaty jest potrzebna czy seriws sam przekaże na moje konto w bet365 pieniądze?
masz kilka metod wpłaty. Po co chcesz wpłacać przez pocztę ? Tak jak kolega wyżej napisał kup sobie PSC i wpłać. Przez pocztę jeżeli wpłacasz to raczej najgorsza z możliwych opcji i najdłużej trwająca a już jeżeli kombinujesz że przez p24 wpłacasz to musiał byś wiedzieć z jakiego banku wysyła poczta i wtedy wybrać w p24 ten bank spisać dane i zrobić przelew. Nie rozumiem po co sam sobie komplikujesz sprawę i zabierasz się za tak skomplikowane rzeczy.
Teraz założenie konta bankowego to kwestia dosłownie paru minut, przez interenet założenie konta to ok 2-3 min i odrazu masz do niego dostęp.
Wejdź na beta zobacz wszystkie możliwe opcje wpłaty i wybierz najbardziej dogodną. Nie działaj schematami że jak coś wpłacać to trzeba na poczte zapierd... takie myślenie to dobre było z 10 lat temu teraz jest dużo więcej udogodnień wszystko idzie zrobić w pare min bez wychodzenia z domu i bez posiadania żadnego konta bankowego.
Czy wogóle instytucja przedpłaty jest potrzebna czy seriws sam przekaże na moje konto w bet365 pieniądze?
Do tego masz dwie opcje przedpłata albo przelew bezpośredni na konto w becie ale wtedy musisz wiedzieć z jakiego banku wysyła poczta. Oczywiście można to wykonać ale po co ? Jak tak sobie będziesz komplikował tak banalne rzeczy jak wpłata to ciekaw jestem co wymyślisz z wypłatą. Czek ? No pewnie że możesz zamówić czek ale odbiór pieniędzy jest trochę skomplikowany bo nie wszystkie banki go realizują a i tak będziesz musiał założyć konto na które przeleją Ci pieniądze z zrealizowanego czeku.