>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata za pomocą Poczty! Pomocy czy przepadnie mi kasa?

M 75

marmas

Użytkownik
Witam, mam 19 lat, nie mam konta bankowego, postanowiłem sobie zrobić przelew przez pocztę na Konto bet365. Wiadomo metoda płatności seriws przelewy24.pl
Chodzi o to że mam wpisany numer transakcji ale nie mam zapisanego hasła do przedpłaty. Czy wogóle instytucja przedpłaty jest potrzebna czy seriws sam przekaże na moje konto w bet365 pieniądze?

A 498

adziu32

Użytkownik
Nie łatwiej kupić Paysafecard? Jeśli nie masz konta bankowego to w jaki sposób planujesz zlecić wypłatę?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, mam 19 lat, nie mam konta bankowego, postanowiłem sobie zrobić przelew przez pocztę na Konto bet365. Wiadomo metoda płatności seriws przelewy24.pl
Chodzi o to że mam wpisany numer transakcji ale nie mam zapisanego hasła do przedpłaty. Czy wogóle instytucja przedpłaty jest potrzebna czy seriws sam przekaże na moje konto w bet365 pieniądze?
masz kilka metod wpłaty. Po co chcesz wpłacać przez pocztę ? Tak jak kolega wyżej napisał kup sobie PSC i wpłać. Przez pocztę jeżeli wpłacasz to raczej najgorsza z możliwych opcji i najdłużej trwająca a już jeżeli kombinujesz że przez p24 wpłacasz to musiał byś wiedzieć z jakiego banku wysyła poczta i wtedy wybrać w p24 ten bank spisać dane i zrobić przelew. Nie rozumiem po co sam sobie komplikujesz sprawę i zabierasz się za tak skomplikowane rzeczy.
Teraz założenie konta bankowego to kwestia dosłownie paru minut, przez interenet założenie konta to ok 2-3 min i odrazu masz do niego dostęp.
Wejdź na beta zobacz wszystkie możliwe opcje wpłaty i wybierz najbardziej dogodną. Nie działaj schematami że jak coś wpłacać to trzeba na poczte zapierd... takie myślenie to dobre było z 10 lat temu teraz jest dużo więcej udogodnień wszystko idzie zrobić w pare min bez wychodzenia z domu i bez posiadania żadnego konta bankowego.
Czy wogóle instytucja przedpłaty jest potrzebna czy seriws sam przekaże na moje konto w bet365 pieniądze?
Do tego masz dwie opcje przedpłata albo przelew bezpośredni na konto w becie ale wtedy musisz wiedzieć z jakiego banku wysyła poczta. Oczywiście można to wykonać ale po co ? Jak tak sobie będziesz komplikował tak banalne rzeczy jak wpłata to ciekaw jestem co wymyślisz z wypłatą. Czek ? No pewnie że możesz zamówić czek ale odbiór pieniędzy jest trochę skomplikowany bo nie wszystkie banki go realizują a i tak będziesz musiał założyć konto na które przeleją Ci pieniądze z zrealizowanego czeku.

Do góry Bottom