>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wpłata za pomocą Paysafecard wypłata na moneybookers

L 27

ljuboja

Użytkownik
Witam
Mam taki problem pierwszy raz jaki kol wiek z tym bukiem i nie ukrywam zdenerwowałem się troche.
Wpłaciłem wczoraj 100zł za pomocą Paysafecard do bet365 nie obracając zlecilem wypłatę na moneybookers Dodam iż wczesniej już pare razy wpłacałem za pomocą moneybookers i wypłacałem. Dzis dostałem informację iz wypłata nie może być wypłacona na Moneybookers tylko na konto bankowe. Ale wczesniej wpłacałem kilka krotnie za pomocą Paysafecard czy ukash i zlecałem na Mb i dochodziło więc jaki chu..

Dobra to jeszcze mogę zrozumieć bez obrotu może i nie wolno ale rozmawiałem z jakąs nieogarniętą chyba babką na czacie i zapytałem gdybym teraz wpłacił za pomocą Moneybookers jaką kol wiek kwotę depozytu czy mogę całośc wypłacić na moneybookers a ta mi powiedziała że zostanie kwota podzielona przy wypłacie tu się uśmiałem dośc ostro. Ludzie wczesniej tego nie miałem wpłacałem za pomocą Paysafecard wygrałem z 1tyś zł zleciłem na MB wypłata dochodziła a teraz jaki chu .
Co mam w takiej sytuacji zrobić pieniądze są mi potrzebne jak najszybciej ja tylko korzystam z Moneybookers i z karty wypłacam nie z konta bankowego.

L 27

ljuboja

Użytkownik
kolego a co za problem jest sobie konto w banku założyć?
Mam konto lecz tylko napisałem że nie korzystam wypłata jest na konto bankowe od 400zł a mi do jutra trzeba te 100zł które wpłaciłem.
Oni tam mają jakiś burdel ładny nawet ostatnio wpłacałem za pomocą ukash 100zł zleciłem na Mb od razu bez obrotu wypłata doszła zresztą wcześniej też . I teraz nie wiem co mam zrobić to jest jakieś chore bym nawet nie mógł wpłacić teraz z Mb do nich i wypłacić całosci na MB to śmiech nigdy nie miałem tak jak mi babka napisała że jak wpłacę do tych 100zł teraz np 100zł z Mb i zlecę wypłatę to mi to podzielą 100zł na Mb i 100zł musze na konto śmiech na sali i tyle.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Kolego u wszystkich bukmacherów, gdy wpłacisz metodą paysa wypłata jest kierowana tylko i wyłącznie na konto bankowe. Odpiszą Ci tak wszędzie gdzie zapytasz i to jest normalne.
Zresztą, Ty &#39;myślałeś&#39; - było się zapytać na czacie, czy jak wpłacisz tą metodą będzie możliwy zwrot na MB.

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 27

ljuboja

Użytkownik
W takim układzie bet365 ma niezły burdel bo zleciłem jeszcze raz cofniętą wypłatę co składałem depozyt po przez Paysafecard wypłata doszła na MB w sobotę wpłaciłem za pomocą kuponu ukash 100zł i 40zł po przez MB potem zleciłem całą wygraną którą z tego wygrałem dziś otrzymałem wypłatę na Moneybookers.
I ja się pytam czy to nie jest śmieszne na prawdę. Z tego co wiem kiedyś bylo także wystarczyło odblokować jedną wpłatą po przez MB i czy się wpłaca po przez Paysafecard czy ukash można było zlecic na MB a teraz co. Przecież MB to zwykłe konto jak bankowe więc o co im chodzi sie pytam??

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ja powiem tak, każdy bukmacher akceptuje transakcje - wpłata paysem, wypłata na konto bankowe. Co do MB jest to bardziej skomplikowane, coś jak napisało drogie Jajko.

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Mam konto lecz tylko napisałem że nie korzystam wypłata jest na konto bankowe od 400zł a mi do jutra trzeba te 100zł które wpłaciłem.
Oni tam mają jakiś burdel ładny nawet ostatnio wpłacałem za pomocą ukash 100zł zleciłem na Mb od razu bez obrotu wypłata doszła zresztą wcześniej też . I teraz nie wiem co mam zrobić to jest jakieś chore bym nawet nie mógł wpłacić teraz z Mb do nich i wypłacić całosci na MB to śmiech nigdy nie miałem tak jak mi babka napisała że jak wpłacę do tych 100zł teraz np 100zł z Mb i zlecę wypłatę to mi to podzielą 100zł na Mb i 100zł musze na konto śmiech na sali i tyle.
To nie jest chore. Przeczytaj regulamin masz tam jasno opisane co i jak.
Po drugie po co wpłacasz pieniądze i bez obrotu wypłacasz?
Może do tej pory przymykali na to oko, a sam ich wykorzystywałeś w nieodpowiedni sposób tak teraz ukrócą Ci takie praktyki.
I nie wierzę w to, że wpłacałeś poprzez paysafecard a wypłacałeś na moneybookers, nie w b365.

L 27

ljuboja

Użytkownik
To nie jest chore. Przeczytaj regulamin masz tam jasno opisane co i jak.
Po drugie po co wpłacasz pieniądze i bez obrotu wypłacasz?
Może do tej pory przymykali na to oko, a sam ich wykorzystywałeś w nieodpowiedni sposób tak teraz ukrócą Ci takie praktyki.
I nie wierzę w to, że wpłacałeś poprzez paysafecard a wypłacałeś na moneybookers, nie w b365.
Ok w regulaminie tak jest ale ja gram dośc długo w bet365i bardzo dużo razy robiłem tak że wpłata paysafecard i wypłata na MB.
każdy pracownik w bet365 mówi co innego nie jest także jak wpłaci się depozyt np moneybookers 100zł i 100zł np po przez ukash mamy 200zł razem i gram np wygrywam 1000zł i zlecam na MB i wypłata przychodzi nawet przed wczoraj znów tak wypłaciłem wbiłem do nich na live czat była inna osoba niż wczesniej chyba lepiej obeznana i nie wierzyła iż ktos u nich powiedział coś takiego że jak wpłace np MB i ukash czy paysafecard to oni podzielą połowa na Mb i połowa na konto bankowe. Zgadza się jeśli wpłacę tylko po przez paysafecard to na MB nie wypłacę nie raz może to przejśc ale nie raz odrzucą .Wiec mają tam burdel i tyle

Do góry Bottom