>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata z innego konta bankowego

M 0

maniutek

Użytkownik
Witam

Mam takie pytanko

Czy mogę wpłacić $ na swoje konto w Unibet z konta bankowego którego nie jestem właścicielem (np kolegi lub brata)?

Mam taki zonk że za kilka miesięcy będę starał się o kredyt hipoteczny a z tego co już wiem banki dokładnie analizują wyciągi z konta z kilku ostatnich miesięcy i przelew do bukmachera jest bardzo żle widziany... poza tym żeby mieć zdolność kredytową musiałem pozbyć się karty kredytowej ???? (( i jestem w kropce ...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie martw sie kasa wejdzie na 100%, gorzej moze byc z wypłata- zaczną węszyć dociekać , moga kazac wysyłąc skany, screeny itp. Unibet to są dziady
Chyba kolega przesadza...
Skan dowodu to na pewno mogą poprosić, w sumie każda firma może o to prosić. Ale jakieś dodatkowe scany to nie sądzę, przynajmniej ja się z tym nie spotkałem.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Marcin - przykład z życia wzięty : rejestruje sie w Unibecie, na początku pytam czy potrzebne są dokumenty/skany itp bo wyśle za wczasu,żeby nie opóźniać potem wypłat , otrzymuje odp. że nie potrzebują - wpłacam kase, wygrywam , zlecam wypłate - i nagle rządaja skanów. Wysyłam skany i pytam czemu na początku nie powiedzieli. Za parę godzin mam blokade konta i zamrożona kase - pytam sie czemu blokują - odpowiadaja mi - blokujemy każdego do czasu zweryfikowania ( 5 dni) i jest to standardowa procedura, którą przechodzi każdy gracz. Przyznasz Marcin ,że nie są poważni.

T 0

tomczykwsk

Użytkownik
Konto
Na stronie unibetu sa czeste zadawane pytania
Oto jedno z nich:
Czy mogę zlecić wypłatę z mojego konta Unibet na konto mojego przyjaciela?
Odp:
Nie, zlecic wyplate z konta gracza mozna tylko i wylacznie na osobiste konto bankowe wlasciciela konta Unibet. Transfer srodkow na konto/wallet bedzie zrealizowana tylko, jezeli deane do wyplaty sa zgodne z danymi wlascieciela konta Unibet.

Do góry Bottom