>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wpłata totomix

K 0

klops2580

Użytkownik
Witam . Mam pytanie odnosnie wplaty na konto w totolotku . Wpłaciłem dziś przelewem z mBanku i jeszcze nie mam ich na koncie w totolotku. i mam pytanie czy w niedziele nie ksiegowane sa te przelewy?

R 13

reward

Użytkownik
Ja mam też problem, ponieważ mam konta u 3 innych bukmacherów i &quot;przelew zdefiniowany&quot; mam zatytułowany &quot;Zasilenie rachunku&quot;, a do wpłaty w Toto-mixie już nie mogę w mBanku wybrać &quot;Zasilenie rachunku&quot;, i wybrałem &quot;Wpłata...&quot; Tytuł przelewu się zgadza, numer konta i dane tak samo, ale pieniędzy jeszcze na koncie nie ma od 2 dni. Nie wiem, czy mam czekać, czy pisać do nich...

K 0

klops2580

Użytkownik
ja płaciłem normalnie pzelewem jednorazowym , wpisalem tytuł przelewu taki jak podali i nr konta tez taki jak podalem a oni maja tez w mbanku wiec powinno dojsc od razu , ale najwidoczniej strona transferuj.pl nie odbiera przelewow w niedziele

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@mariuszck , właśnie dlatego iż jest to nowa oferta - to praktycznie nikt jeszcze nie posiada żadnych doświadczeń a zatem JEDYNA droga którą n-ty raz tu wskazuję jest taka , aby zapoznawać się z tym , co w ramach tej nowej oferty Totolotek na swojej stronie napisał , bo napisał praktycznie wszystko to , co każdemu z dotąd pytających jest potrzebne.

I dotyczy to zarówno Regulaminu Promocji jak i funkcjonowania banków...

Zatem wsadź sobie dzieciaku te swoje chamsko-durnowate uwagi w buty , gdyż czynisz je w momencie , gdy ja kolejny raz podaję merytoryczną , źródłową odpowiedź ( w formie linka , jak choćby teraz z tą informacją odnośnie funkcjonowania mbanku w weekendy, o którą pyta @klops2580 a którą ten podany mu przeze mnie link przecież zawiera: http://help.totolotek.pl/pomoc/?sposoby-wpaty.html?lang=pl) .

Podobnie i innym użytkownikom dotąd pytającym o zasady Promocji , wskazywałem wyczerpujące źródłowe zapisy na stronie Totolotka - których przez lenistwo? gapiostwo? lamerstwo? nie raczyli przeczytać - a od czego przecież powinni zacząć...

Jak masz więc synek problemy z oczami i nie dowidzisz tego co zawiera ten obecnie podany przeze mnie link będący odpowiedzią i pomocą udzieloną innemu użytkownikowi FB w sprawie mbanku - lub też te poprzednio podawane odnośnie Promocji - to zrób wypad do okulisty , a nie pisz takich kretyńskich idiotyzmów!!!

.

Do góry Bottom