>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata na moneybookers na poczcie,można tak?

kendyssob 0

kendyssob

Użytkownik
Witam można wpłacac sobie na konto moneybookers na poczcie,wypełniając druczek przekaz bankowy ?

Własciciel konta: Moneybookers Ltd
Bank: Bank Pekao SA
Miasto: Warszawa
Numer konta: 06124059181111000049121005
Kod banku: 12405918
SWIFT: PKOPPLPWXXX
Waluta konta: PLN
Adnotacja:NALEŻY PODAĆ swój numer ID klienta!

To są dane moneybookersa na jakie trzeba przelac środki,niestety nie mam teraz konta w banku i nie mogę przez swoje konto wpłacic.

Oto przykład druczku:
matematycznoekonomicznepotyczki.republika.pl/wplata.jpg

1.Można tak wpłacic pieniądze na moneybookersa ?
2.W jaki sposób muszę wypełnic ten papierek na poczcie zeby wszystko sie zgadzało.

Proszę o rade i pomoc.
Dziękuje.

C 0

cheateu

Użytkownik
No pewnie mozna to jest tak jak przelew z konta bankowego tylko robi to za Ciebie poczta trzeba wypelnic taki druczek tylko ze nie widze tutaj kodu pocztowego ani ulicy. Ja bym wypelnil tak

nazwa odbiorcy- Moneybookers Ltd
nazwa odbiorcy cd. - Warszawa
nr rachunku odbiorcy - tu wiadomo
PLN - ile chcesz wplacic
Dalej twoje dane i w tytule ID konta jak sie logujesz na moneybookers to masz.

kendyssob 0

kendyssob

Użytkownik
Ok dziękuje kolego za informację ????
W takim razie jak można lecę jutro na pocztę,tylko mam pytanie małe jeszcze nie bedzie pózniej jak tak wpłace problemu aby wypłacic,na swoje już konto ?
Czekam na odp pozdrawiam.

C 0

cheateu

Użytkownik
W sumie jestem &quot;nowicjuszem&quot; w tym moneybookers bo sam niedawno zalozylem ale nie bedzie problemu bo przy wyplacie wpisuje sie nr konta bankowego albo w ustawieniach profilu wpisuje sie na stale swoj nr konta bankowego na ktory maja byc wyplacane pieniadze.

A 861

amigo007

Użytkownik
Kendyssob nie wpłacaj ani na poczcie, ani w okienku w banku. Wpłaty do moneybookers od osób trzecich (poczta i okienko w banku są osobą trzecią) są zabronione. Jak nie masz jeszcze konta w banku, to wybierz bukmachera który obsługuje paysafecard (np. betsafe, betclic) i tak wpłać. Kody paysafecard kupisz np. w niektórych kioskach lub sklepach. Tak jak doładowania gsm. Nominały paysafecard to 20, 50, 100, 300zł.

kendyssob 0

kendyssob

Użytkownik
Hmm ale jak na karteczce napisze swoje dane i swoje id konta to chyba nie wplaca osoba trzecia tylko ja,to jak można tak robic wpłacał już ktoś tak czekam na odp proszę o pomoc dzięki.

kendyssob 0

kendyssob

Użytkownik
Ale ja nie mam kurczę karty Visa,oraz konta bankowego narazie,i dlatego pytam czy można na poczcie.
To jak można czy nie ?

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja ciebie rozumiem, sam kiedyś nie miałem konta w banku i różnie kombinowałem. Załączam ci tutaj oficjalną odpowiedź moneybookers na twoje pytanie:

&quot;Z jakego powodu zabraniamy przeprowadzania depozytów gotówkowych i wpłat z kont osób trzecich?
Pokazujemy pod &#39;Wpłata&#39; &gt; przekaz bankowy nasze konto bankowe i cel tranzakcji wymagany do wpłacenia pieniędzy na Pani/a konto Skrill (Moneybookers).
Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe.
Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty z konta osoby trzeciej, jeśli inna osoba przelewa pieniądze ze swojego konta bankowego na nasze konte bankowe, przy czym Pan/Pani prosi ta osobę o wpisanie w celu tranzakcji Pana/i ID klienta.
Będą Państwo zmuszeni do pokrycia wszystkich kosztów administracyjnych i opłat za przelewy zwrotne tych tranzakcji. Proszę pamiętać, że ze względu na prawo przeciwko praniu brudnych pieniędzy, nie możemy robić wyjątków od tych zasad.
WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO.&quot;

Jedynym wyjściem jak chcesz skorzystać z moneybookers, to żeby twój znajomy który ma moneybookers przesłał ze swojego konta skrill/moneybookers kase do ciebie. Tak można na 100%. A jak wyślesz przez pocztę to pieniędzy ci nie dopiszą. I niewiadomo jak długo byś czekał na zwrot. I nawet jak byś go dostał, byłby on pomniejszony o jakieś prowizję.

adas7 0

adas7

Użytkownik
Najlepiej poproś kogoś dorosłego żeby zrobił konto na MB, potem on zasili swoje konto, wyśle Ci pieniądze na twoje a ty mu te pieniądze oddasz.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Nie można wpłacać w okienku i koniec.

Jeśli tak zrobisz to później możesz mieć spore problemy z odzyskaniem pieniędzy. Dodatkowo kwota, którą odzyskasz zostanie pomniejszona o koszta związane z odesłaniem Ci pieniędzy.

Słuchaj ludzi, którzy na forum są jeden dzień i mają 2 posty (drugi post to pytanie o MB) to daleko zajdziesz.

aerts 78

aerts

Użytkownik
Kurcze,jeden pisze że można na poczcie wpłacic drugi już nie to jak to jest.....Są podzielone zdania.
Zdecydowanie nie można, to że często transakcje o małej kwocie nie są weryfikowane i przechodzą bez sprawdzenia(sam tak kiedyś wpłaciłem 200zł jak nie miałem konta i nic się nie stało) ale to nie oznacza, że robić tak można.
Czyli odradzałbym, bo to strata czasu i pieniędzy jeżeli akurat się przyczepią.

Do góry Bottom