>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wpłata na konto w expekt

Z 0

zanziran

Użytkownik
Witam
Dopiero co założyłem konto w expekt po dłuższym dylemacie wyboru i mam mały problem. Chciałbym dokonać wpłaty na konto w expekt, ale nie wiem czy dobrze kombinuję. Loguję się na konto w mBanku (bo tam mam założone), klikam przelew jednorazowy i wpisuję tam ten numer co otrzymałem po rejestracji no i reszta danych. Czy to na tym polega ? Proszę o podpowiedź bo nie chcę czego pomylić :?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Czy to na tym polega ? Proszę o podpowiedź bo nie chcę czego pomylić
logujesz się na expekt, klikasz wpłata (prawa strona), przelewy 24, wpisujesz kwotę, dalej, potwierdź, otwiera Ci się okienko, wybierasz bank, pojawiają się dane przelewu, klikasz otwórz stronę banku i wykonujesz przelew jednorazowy. Nie zamykaj okienek, jak przelew dojdzie, to się pozamykają same

Z 0

zanziran

Użytkownik
Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze jedno na koniec ile trzeba czekać aż pozamykają się te okienka ? Tak, żebym się nie stresował niepotrzebnie

Z 0

zanziran

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Opis błędu: Przekroczony czas na dokonanie transakcji ! (err102)

i co teraz ? z konta ubyły pieniądze a czy transakcja doszła do skutku ?

&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

michupo 79

michupo

Użytkownik
Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tu.
Chciałbym przelać pieniądze na expekt, mam konto w mbanku. Ale jaka jest minimalna kwota przelewu? Raz widzę że 5zł, raz że 20 a raz 40. Więc ile w końcu?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tu.
Chciałbym przelać pieniądze na expekt, mam konto w mbanku. Ale jaka jest minimalna kwota przelewu? Raz widzę że 5zł, raz że 20 a raz 40. Więc ile w końcu?
WEJDŹ SOBIĘ NA STRONIE EXPEKT W SEKCJĘ WPŁAT I SAM ZOBACZYSZ!!!
Minimalna kwota depozytu wynosi 5.00 PLN

Do góry Bottom