>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata na konto moneybookers (pieniądze zagineły w kosmosie?)

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Cześć!

Mam takie pytanie, wczoraj wpłaciłem z konta inteligo pieniądze na betClic (to moje pierwsze pytanie), niby w 30 minut miało dojść (tak powiedziano mi na czacie (podczas tranzakcji dostałem od inteligo wiadomość, że pieniądze są już na rachunku odbiorcy) wysłałem do betclic screenshota z potwierdzeniem wysłania, ale ciągle w piszę jedynie w wydarzeniach &quot;ważny&quot;.

No i moje drugie pytanie dotyczące moneybookers, wpłąciłem 20 zł na konto moneybookers z konta inteligo (chciałem wysłać pln na bet at home), ale niestety kasa z inteligo znikła, a nie pojawiła się na moneybookers, wysłałem formularz ale coś nic odp. nie ma. Pierwszy raz gdy zrobiłem przelew moneybookers to po chwili już pln były na koncie moim bet at home. Przepraszam jeśli pytanie się powtarza ale pierwszy raz mam styczność z takim czymś. Dziękuje za opowiedż i miłego dnia wszystkim!

A 1

anbarkh

Użytkownik
ja korzystam regularnie z moneybookers, czasami przelew trwa nawet kilka dni, ale jeszcze nigdy nie zgineły mi pieniadze.

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
No tak, ale popatrz, kiedy wpłacałem pierwszy raz to wszystko zajeło mi 5 minut/10 minut, a teraz? 3 dzień. Dziwnie troszkę.

A 1

anbarkh

Użytkownik
rzeczywiście trochę długo, chociaż u mnie najdłużej pieniądze szły też 3 dni, a czasami w ogóle nie dostaje powiadomień na e-mail

L 51

legionista880

Użytkownik
mam dokladnie to samo i dokladnie z betclic co autor wplacilem 1,5h temu pieniadze i nie ma zaginely w kosmosie mb pisze ze wplata zrealizowana a na betkliku nic rowniez to moja 1 taka sytuacja zawsze pieniadze byly ksiegowane od razu a tutaj nic

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Też dziś miałem taki motyw ,wpłaciłem do Gamebookers i Bet365 pieniądze,kwoty wpłaty zniknęły z konta MB ,a u buków ich nie było .Pojawiły się dopiero po około 40 minutach.Pzdr fox71.

L 51

legionista880

Użytkownik
tak ja tez dostalem po 5 godzinach o 10 na dwoch bukach nagle mi sie pojawily

do Martinho19 chlopaku nie ma czegos takiego jak ksiegowanie pieniedzy u buka z wplaty przez mb to dziala automatycznie masz od razu pieniadze ani sekundy czekania

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
do Martinho19 chlopaku nie ma czegos takiego jak ksiegowanie pieniedzy u buka z wplaty przez MB to dziala automatycznie masz od razu pieniadze ani sekundy czekania
Widocznie w Betclick jest... Byc moze nie ksieguja sie kwoty automatycznie w nietypowych godzinach tak jak mieli to poprzednicy. I nie jestem twoim chlopakiem - chlopaka szukaj sobie gdzie indziej.

L 51

legionista880

Użytkownik
NIE JEST powiedz mi ty wplacales kiedys na buka przez mb? bo ciekawe rzeczy opowiadasz reczne ksiegowanie przez mb hahahaha wybacz az mnie brzuch rozbolal

Do góry Bottom