>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wpłata minimalna.

1 0

1mcat

Użytkownik
Witam,
może temat trochę idiotyczny, ale liczę, że pomożecie. Mam zamiar wpłacić niedużą kwotę (ok. 50zł) do któregoś z buków. W grę wchodzi tylko przelew bankowy i tu pojawia się problem. Chciałem wybrać bet365 jednak wpłata min. przelewem to aż 250zł. Większość buków, które sprawdziłem kwotę min. mają około 80zł, chciałem przez Neteller ale tam minimalna to 75.
Może ktoś polecić jakiegoś bukmachera, z minimalną wpłatą przelewem 50-60zł? Na razie znalazłem tylko BAH, ale wolałbym coś innego + fajnie by było z jakaś promocją od depozytu.

michau 84

michau

Forum VIP
W expekt przez Przelewy24 można wpłacać już od 5 zł... poza tym coś mi nie pasuję z tym 250zł w bet365... sprawdź dokładnie albo zapytaj na czacie.

vde 119

vde

Użytkownik
Od 50 PLN ? Każdy buk tyle przyjmie przelewem bankowym , a to z 250 PLN w 365 to jakieś nieporozumienie, ja przelewem24 wpłacałem tam 10 PLN.

Bet-at-home.com od 10 PLN albo 2 PLN nie pamietam dokladnie
Od 40 PLN wpłaty przyjmuje:
bwin
interwetten
unibet
betfair (10 EUR)
Od 25 PLN :
expekt (coś koło tego)
gamebookers
betsafe
betclic
Centrebet -&gt; brak limitów minimalnych jeśli chodzi o wpłaty i wypłaty.
To tyle co jestem pewny ????
======================================================
WIDZĘ ŻE KTOŚ USUNĄŁ PODPIS o pomocy w sprawach bukmacherki
Do michau .. śmieszne jest to, że zamiast wspierać takich jak ja, którzy chcą poświęcić trochę swojego czasu na pomoc mniej doświadczonym, usuwasz bezmyślnie i ograniczasz wolność na tym forum... Proponuje zająć się dziećmi które głupoty tu wypisują, spamują w dziale z bonusy/promocje...
Jak ktos ma jakies pytanie na temat któregoś buka to mój email --&gt; [email protected]

1 0

1mcat

Użytkownik
Sugeruję się tym co mają napisane na stronie, dokładnie sprawdziłem i bet365 ma napisane nawet: &quot;Przelew bankowy Bezpłatnie 3-10 dni roboczych Min: 500
Max: 99999&quot;
zaś unibet 80zł.

michau 84

michau

Forum VIP
Kamil W: Zwykły przelew bankowy – minimalna kwota depozytu – 500 PLN, natomiast wypłaty 400 PLN.

Kamil W: Szybki przelew bankowy – minimalna kwota depozytu – 5 PLN, natomiast wypłaty 270 PLN,

Co do bet365

1 0

1mcat

Użytkownik
A mi właśnie chodzi o przelew klasyczny, a nie przelewy 24. Czyli minimalna to 500zł, trochę przesadzili.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Od kiedy to &quot;WPŁACACIE&quot; poprzez przelewy 24 do Bet365? Przecież to jest nie możliwe...:zoltakartka:Nie wiecie co piszecie? He..
Najlepiej wpłacić tam przez MB.
Potwierdzenie LC
Paulina K: Witam w czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?
Bartosz: Witaj.Chciałem zapytać czy możliwa jest szybka wpłata do bet365 poprzez serwis przelewy24?
Paulina K: Nie mamy w ofercie przelewow 24, natomiast odpowiednikiem tej metody platnosci jest moneybookers.

michau 84

michau

Forum VIP
Od kiedy to &quot;WPŁACACIE&quot; poprzez przelewy 24 do Bet365? Przecież to jest nie możliwe...:zoltakartka:Nie wiecie co piszecie? He..
Najlepiej wpłacić tam przez MB.
Potwierdzenie LC
A w którym miejscu napisałem cokolwiek o przelewach24, że się tak bulwersujesz?

vde 119

vde

Użytkownik
Owszem, ale wpłatę dokonujesz za pośrednictwem serwisu moneybookers. P24 tylko przesyła info o dokonanym przelewie.
Ale wychodzi to bardziej jako P24 niż MB bo przecież hajs jedzie z naszego konta bankowego ...

Do góry Bottom