MAM PYTANIE CZY JAK NIE MAM SWOJEGO KONTA W BANKU MOGA MI WYPLACIC KASE NA KONTO KUMPLA ?? ALBO W JAKIS INNY SPOSOB MOGE WYPLACIC KASE Z GOR DZIEKI ???? ???? !!
MAM PYTANIE CZY JAK NIE MAM SWOJEGO KONTA W BANKU MOGA MI WYPLACIC KASE NA KONTO KUMPLA ?? ALBO W JAKIS INNY SPOSOB MOGE WYPLACIC KASE Z GOR DZIEKI ???? ???? !!
Powiem Ci ze sa z tym zajebiste problemy i nie wiem czy bedzie taka mozliwosc!. Mialem iedys problem placilem karta internetyowa w expekcie. Operacje tam sa rejestrowane do 2-3 tyg musielm czekac 3 tyg na zarejestrowanie w moim banku pozniej musielm wyslac scan dowodu swojego konta ze wplacalem z niego kase. Moja rada nie kombinuj bo wiecej stracisz nerwów niz na tym zarobisz!!! Moja propozycja http://www.mbank.pl załóz sobie tutaj konto bez prowizji ale własne i nie bedziesz mialproblemów z wypłata.Czas zakładania ok 2tyg
a wpłacał ktoś im kase poczto bo ja wysłałem im poczta w czwartek tydzień temu i sie loguje na stronce i po zalogowaniu nadal mam na koncie zero kasy ile to moze trwać
a wpłacał ktoś im kase poczto bo ja wysłałem im poczta w czwartek tydzień temu i sie loguje na stronce i po zalogowaniu nadal mam na koncie zero kasy ile to moze trwać
Powiem Ci tak ja jak przelewam kase z banku mojego do innego kasa idzie do 48 h. Jak koles wplacal mi kiedys z allegro przez poczte kasa szla do mnie 1.5 tyg . Wiec badz cierpliwy. . Jesli nic nie da rady po 2 tyg skontktuj sie z suportem..