>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata kartą kredytową

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Panowie mam mały problem dotyczący wpłat na MB za pomocą karty kredytowej. Otóż, chciałbym zdeponować kwotę na MB ale niewiem gdzie transakcja jest księgowana. Jeżeli ta operacja od razu leci na konto zagraniczne to mój bank naliczy mi ogromną prowizję, natomiast jeżeli księgowane jest na to konto co przy przekazie bankowym czyli w Polsce - prowizji nie ma. Czy nie wiecie jak się to odbywa?

Otrzymane punkty reputacji: +11
lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Nie jestes w błędzie. Jeśli wplacasz kartą kredytową to nie ważne gdzie dokonujesz takiej wpłaty , opłata zawsze jest ta sama. Na moonebokers jest to 1,9% od kwoty jaką deponujesz(jest to chyba standardowa opłata od transakcji kartą ,nawet jak płacisz w sklepie , tyle że jest ona wliczona w towar, tak żeby sprzedawca nie był stratny. Dlatego dość często przy zakupach płacąc karto musisz zakupić towaru za min. 10-15 zł). Dlatego lepiej jest wpłacać przez przelewy24. Ale tak jak pisałem żądnej prowizji poza tym 1,9% nie zapłacisz choćby moonebokers miało swój mank w jakimś Bangladeszu

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Aby nie zakładać nowego tematu postanowiłem tu zapytać. Otóż mam mały problem. Zapomniałem hasła do MB. Gdy przechodzę procedurę odzyskiwania hasła, proszą mnie o ostatnie 4 cyfry z karty kredytowej, której już nie posiadam i jest ona dawno zamknięta. Gdy klikam na kontakt z nimi, proszą mnie aby się zalogować:) wiecie może jak się z nimi skontaktować?

Otrzymane punkty reputacji: +7
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Aby nie zakładać nowego tematu postanowiłem tu zapytać. Otóż mam mały problem. Zapomniałem hasła do MB. Gdy przechodzę procedurę odzyskiwania hasła, proszą mnie o ostatnie 4 cyfry z karty kredytowej, której już nie posiadam i jest ona dawno zamknięta. Gdy klikam na kontakt z nimi, proszą mnie aby się zalogować:) wiecie może jak się z nimi skontaktować?
[email protected] o ile sie nie myle możesz też zadzownic na podany na stronie numer i poprosic o rozmowę z polskim supportem

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom