>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata innej kwoty, niż zadeklarowana

W 11

wojjtas

Użytkownik
Witam,
dokonałem innej wpłaty, niż wcześniej zadeklarowałem. Otóż zadeklarowałem 200zł + 0,9% prowizji, ale potem zobaczyłem, że na koncie mam troszkę mniej i zapominając o deklaracji przelałem całość z konta bankowego. Transakcji dokonałem przez przelewy24 PeKaO S.A. Zrobiłem to jakąś godzinę temu, a pieniędzy na skrillu wciąż brak, mimo że zawsze przychodziły w parę minut.
Jak myślicie, czy dojdą mi te pieniądze? Może wpływ miało to, że przelewu dokonałem w sobotę o 20:30?

W 11

wojjtas

Użytkownik
Po 3 godzinach przyszedł mi mail od Przelewy24, że jest niedopłata 1,30 zł i żebym to dopłacił w ciągu 5 dni, a jak nie to mam zwrot kasy, ale potrącają mi 2 zł opłaty manipulacyjnej. Powinno być dobrze ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jak myślicie, czy dojdą mi te pieniądze? Może wpływ miało to, że przelewu dokonałem w sobotę o 20:30?
Na pewno nie miał na to wpływu czas. Tam chodzą przelewy 24/7. W ostatnich miesiącach Pekao ma trochę problemów technicznych, strona często jest zablokowana (głównie późno w nocy) więc może miałeś pecha i coś poszło nie tak.
Ewentualnie za szybko zamknąłeś okienko od p24.

Do góry Bottom