>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłata i wypłata bez obrotu

matfat 8

matfat

Użytkownik
Witam. Problem dosyć nietypowy. Potrzebuję jak najszybciej mieć kasę na swoim koncie bankowym w PKO BP. Do miasta mi się nie chce jechać wpłacić kasy i teraz mam pytanie. Wpłacam do któregoś z buków załóżmy 100 zł przez paysafe card, po czym od razu klikam na &quot;wypłata&quot; i przesyłają mi kasę na konto. Czy to jest możliwe? Jeśli tak, to u którego z buków i czy wymagany jest jakiś obrót? Thx

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
moze na pokerstars, tyle ze nie wiem ile bedzie szlo na koto bankowe, sprawdz sobie. Przez MB od razu dostajesz pieniadze

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 59

kita

Użytkownik
Potrzebujesz kasę na koncie jak najszybciej, a kombinujesz, żeby wpłacić kasę do bukmachera, który z reguły się trochę ociąga zanim zatwierdzi przelew, który potem musi dojść do twojego banku. Zakładam, że bukmacher nie robi przelewów natychmiastowych i pomijam, że w regulaminie ma napisane, ile trwa realizacja wypłaty na konto bankowe. Ale pominę też ten fakt --&gt; pytasz się w czwartek, czyli masz przed sobą jeszcze weekend, a przelewy zwykłe nie są wtedy księgowane w bankach. A co najgorsze, gdyby była jakaś, nie daj Boże, &quot;obsuwa&quot;, to w następny wtorek masz Nowy Rok - kolejny nieroboczy dzień. Nie wiem, na ile jesteś obyty z bukami (chyba niewiele), ale być może będą cię chcieli zweryfikować przed wypłatą, jednak i tym się nie martw, bo z pewnością zrobią dla ciebie wyjątek i zrobią to bardzo szybko.
Gratuluję myślenia i powiedz, czy zdążyłeś na czas z kasą. ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
O 0

onverskillig

Użytkownik
Witam. Problem dosyć nietypowy. Potrzebuję jak najszybciej mieć kasę na swoim koncie bankowym w PKO BP. Do miasta mi się nie chce jechać wpłacić kasy i teraz mam pytanie. Wpłacam do któregoś z buków załóżmy 100 zł przez paysafe card, po czym od razu klikam na &quot;wypłata&quot; i przesyłają mi kasę na konto. Czy to jest możliwe? Jeśli tak, to u którego z buków i czy wymagany jest jakiś obrót? Thx
szkoda zachodu, taka operacja to niestety nie kwestia czasu

A 861

amigo007

Użytkownik
Błąd w bwin każda wpłata przed wypłatą musi być obrócona. Poza tym teraz bwin kasuję opłatę za przelew 30zł. A po trzecie jest to już na pewno nieaktualne.

Do góry Bottom