kibic-zwierze
Użytkownik
Chcesz pluc na innego Polaka, co by się nie działo, dużego polskiego sportowca z fajna kariera?:facepalm::#%$#:
--------- Minus ????Miller moim zdaniem Tomka zlekceważył, jest przekonany o szybkim nokaucie. Coś czuję, że może się srogo przeliczyć. Przy tej wadze on nie będzie w stanie 12 rund boksować na wysokim poziomie. Adamek jest przygotowany perfekcyjnie to widać, po za tym wreszcie pracuje z profesjonalistami.
Jasne, siła ciosu Millera może być przy tej masie destrukcyjna. Aczkolwiek trzeba też umiejętnie trafić. Adamek dla tego kloca może być naprawdę nieuchwytny. Podejrzewam, że taka będzie taktyka : doskok, 2-3 ciosy i cofka. Nie ma sensu wdawać się w wymiany bo można srogo wyłapać. Jeżeli Tomek nie zostanie upolowany jakimś gradem ciosów to może być dobrze. Naprawdę, nie zdziwi mnie to jak w rundach 9-12 Adamek wygra przed czasem. Miller może już wtedy słaniać się na nogach.
Jedno jest pewne, dotychczas Miller walczył z trzecią ligą , tym razem jego rywalem będzie zawodnik z naprawdę wysokimi umiejętnościami. Co z tego wyjdzie, zobaczymy. Pakowanie się w Millera po takich kursach to śmiech na sali.
Całym sercem za Tomkiem, a i intuicja mi podpowiada jego zwycięstwo.
Tomasz Adamek 5.25
Tomasz Adamek wygra przed czasem 14.00
Kursy z STS, ale w Etoto jest jak coś 8.00 na zwycięstwo Tomka.
Tak celowo Adamek przegrał, żebyś Ty umoczył kasę.kibic-zwierze , nie chcę...tylko pluję, oficjalnie. Narodowość i przeszłość nie ma tu nic do rzeczy, bo tą i tak dawno temu rozmienił na drobne, więc to nie ma tu nic do rzeczy. Ilu Polaków na niego postawiło w tej walce i zostali przez niego zrobieni w jajo? Tego nikt nie zliczy. "Bóg dał kasę, ale też kazał się położyć, więc to zrobił", a hipokrytami gardzę.