ted
Forum VIP
http://worldgrandprix.2017.fivb.com/
Zaczynamy turniej pań, ponoć ostatni raz w tym formacie.
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.
W życiu czegoś takiego nie widziałem na tym 'poziomie'..Argentynki to chyba na paraolimpiadę jechać kawał meczu obejrzałem graliśmy na takim poziomie w podstawówce ????
Ale dziewczyny się śmiały z tego :]W życiu czegoś takiego nie widziałem na tym 'poziomie'..
Dyscyplina: Siatkówka - World Grand Prix, kobiety
Godzina: 02:05
Spotkanie: Peru - Czechy
Typ: 1
Kurs: 2,24
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Oba zespoły wygrały swoje dwa pierwsze mecze. Peruwianki wygrały u siebie z Portoryko 3-1 i z Kolumbią 3-0, natomiast Czeszki z Kolumbią u siebie 3-0 i na wyjeździe z Portoryko 3-1. Ciekawie zapowiadający się pojedynek i Czeszki napewno są faworytkami ale ja myślę, że gospodynie u siebie stać na sprawienie tutaj niespodzianki i wygranie tego spotkania. Grają u siebie więc ma to pewne swoje zalety. Wprawdzie w meczach z europejskimi reprezentacjami na 13 meczy Peru wygrało tylko 2 spotkania a Czeszki jeszcze nigdy nie przegrały meczu z reprezentacją z Ameryki Południowej ale kiedyś musi być ten pierwszy raz Spotkania spodziewam się wyrównanego i próbuję tutaj pograć w stronę zwycięstwa gospodyń. Jak wspomniałem faworytkami są Czeszki, które wydają się być nieco mocniejszym zespołem ale Peruwianki grają u siebie w swoim klimacie, przed własną publiką itd. itd. i myślę, że te siły się nieco wyrównują i dla mnie jest to taki mecz 50 na 50 a skoro tak to idę w stronę zespołu na który jest wyższy kurs. Myślę, że mecz będzie wyrównany i o końcowym zwycięstwie może zadecydować tie break.
Poprawione Tak wiem, wiem mój błąd, bo nie obejrzałem dokładnie to dlatego, że na szybko chciałem coś napisać o swoich typach. Jednak jak mawiają też mądrzy ludzie nie mylą się tylko Ci co nic nie robią Pozdrawiam i przepraszam z te brednieHa, ha. Co za bzdury. Jak mawiają mądrzy ludzie - lepiej milczeć udając idiotę niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.