Ukraiński sukces Bełchatowa, za jaki należy uznać remis wicemistrzów Polski w meczu z Dnipro, dostarczył również gotówki, wszystkim odwiedzającym serwis xxxx To już 5 z rzędu trafiony typ, coraz bliżej wyrównanie najdłuższej serii typów bez pudła, która w lipcu sięgnęła magicznej liczby siedem. Dziś swoje pieniądze powierzam w ręce chińskich siatkarek, które zmierzą się z
USA w kolejnym meczu rozgrywek z cyklu
Grand Prix. Chinki, póki co zawodzą. Przegrały 2 mecze z
Polska i Włochami (oba po 2:3) podczas ostatniego miniturnieju w Hongkongu. Forma Chinek jednak powinna iść w górę, biorąc pod uwagę, fakt, iż za kilka dni odbędzie się turniej finałowy, do którego reprezentacja Chin ma zapewniony awans. Drużyna
USA, co prawda może pochwalić się kilkoma sukcesami w tegorocznym
GP, min: zwycięstwa z
Rosją i Kubą, ale mnie gra drużyny Stanów Zjednoczonych nie przekonuje. Obserwowałem ich mecz przeciwko Polkom podczas turnieju w Rzeszowie i naprawdę nie wiem na jakiej podstawie bukmacherzy wystawili dziś aż 1,72 na reprezentację Chin. Być może liczą na to, iż Chinki odpuszczą spotkanie, trzeba bowiem pamiętać, że
USA ciągle walczy o udział w finałowym turnieju. Ja sądzę jednak, że Chinki nie odpuszczą i pokonają reprezentację Stanów Zjednoczonych, podobnie jak podczas turnieju w Rzeszowie.
17.08.
Chiny -
USA
Typ:
Chiny @1.72
Stawka: 6
Unibet
Pozdrawiam
sport-stats