No pierw żeby wypłacić to chyba trzeba wpłacić :]Fajnie 1$ gratis, 3 kupony siadły i jak rozliczą to będę miał ponad 3Euro (zaznaczyłem walutę EURO), więc jeszcze kilka zakładów mam nadzieję że siądą i można wypłacić. Szkoda że tak długo rozliczają te kupony
Chyba? To znaczy że znalazłeś gdzieś info na ich stronie że trzeba zrobić depozyt przed wypłatą z tej promocji, czy są to tylko twoje przypuszczenia?No pierw żeby wypłacić to chyba trzeba wpłacić :]
Nie wydaje mi się. Jedyny warunek 5x1.4 (chyba)No pierw żeby wypłacić to chyba trzeba wpłacić :]
W ogólnym rozrachunku jeśli zamienisz to na złotówki po wypłacie to wyjdzie na to samo, więc jest to obojętne na co założysz konto. :grin:to co lepiej zalozyc w euro niz dolarach??
Bo w temacie jest błąd, promocja dotyczy 1$, a nie 1€ o czym jest napisane w pierwszym poście.Mi stronka działa, ale dostalem 0,73 euro ???? nie wiem czemu
2 overki an nocke poszly, zobaczymy
Musisz osobiscie przyjechac do siedziby ich firmy po czek , a tak serio do szukaj withdraw/transfer, nie mam tam konto wiec ci nie pomogę.A gdzie trzeba wejśc aby dokonać wypłaty..?
Raczej na pewno nie trzeba robić depozytu przed wypłatą, ale dla pewności napisałem do supportu, ale odpowiadają tak szybko jak rozliczają kupony. ????Ja ugrałem z 0,71 euro 4,55 ale mam obawy do tego buka bo rozliczyli mi mecz który wszedł jako minus dopiero na live support ugrałem swoje no zobaczymy wie ktoś czy trzeba wpłacać najpierw?
Zakładka: Withdraw.A gdzie trzeba wejśc aby dokonać wypłaty..?