>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

WOMIRAD

W 191

womirad

Użytkownik
stawka: 5j.
6/4 4/3 15-30

01/04/2011 Johanna Konta - Edina Gallovits-Hall
(Zwycięzca meczu) Edina Gallovits-Hall 3.50 Brak Odbędzie się

W 191

womirad

Użytkownik
2/6
stawka: 100j.

03/04/2011 Coco Vandeweghe - Alexandra Stevenson
(Zwycięzca meczu) Coco Vandeweghe 3.50 Brak Odbędzie się

Biorąc pod uwagę
16/02-11 Memphis, USA R16 Ameryka Kort twardy w hali Vandeweghe, Coco 2:0 62 62
to 20 letnia Coco powinna pokonać 31 letnia Alexandre.

W 191

womirad

Użytkownik
Ostatnia szansa:
FK Khimki - Shinnik Yaroslavl / 2,50
stawka: 200j.
Khimki kompletują skład a Shinik z 4 nowymi zawodnikami, miedzy innymi z dwoma z Premier.

W 191

womirad

Użytkownik

W obecnym jak i poprzednim sezonie Gloria walczy o utrzymanie a rywal o awans.
Po 20 kolejkach Concordia zajmuje 3 miejsce ze stratą 2 pkt do awansu, zaś Gloria na 12 msc z 2 punktami przewagi nad strefą spadkową.

Forma na wiosnę przedstawia się następująco:
Gloria 5pkt 1-2-2 br: 1-2
Concordia 11pkt 3-2-0 br: 8-3 (w tym remis z 2 zespołem w tabeli)

Jedynie niepokoi mnie, że wiekszość punktów Gloria zdobyła u siebie, ale skoro Concordia chce awansować to z zespołami z dołu tabeli musi wygrywać.

W 191

womirad

Użytkownik
Co to jest za liga?
2 Liga Rumuńska.

Stawka: 300j.
Zdaję sobie sprawę, że stawka jest kolosalna (jak na moje możliwości finansowe), ale od kilku godzin &quot;chodzi za mną ten typ&quot; a kasę wtopioną w poprzednich typach trzeba odrobić.

Reasumując, jeżeli wejdzie to bilans z kilku dni zakończę na plusie, a jeżeli wtopa to jestem bankrutem i kończę z bukmacherką.

Pozwolę sobie wrócić do jednego z poprzednich typów: tenis Coco, która w drugiego seta wygrała 6/2 by w tzrecim przegrac 4/6. Trzeba nadmienić, że kobieta rzełamanła w 2 lub 3 gemie, ale szybko była odłamana dwa razy miała, na domiar złego dwa razy miała 40/15 przy serwisie rywalki i nie potrafiła przełamać.

W 191

womirad

Użytkownik
WAC Casablanca v MAS Fes
(Wynik końcowy) Kurs: 2,50

Będę wdzięczny za informacje jaki kanał transmituje ligę Marokańską, lub spis kanałów które transmitują z Maroka.

W 191

womirad

Użytkownik
W maju postaram się prowadzić statystyki a na koniec miesiąca przekonam/y się czy będę na plusie. Stawki w jednostkach, wieczorem podsumowanie, a na koniec miesiąca bilans.

Single

Atlantas Klaipeda v FK Mazeikiai 3.20
stawka: 20j.

SC Znojmo v MFK Karvina 2.10
stawka: 20j.

Do góry Bottom