brat-boom
Użytkownik
Koleś , nie gadaj głupot bo aż żal na to patrzeć :/według mnie w dużej mierze ważny będzie czynnik klimatyczny! chodzi mi o to że piłkarze będą zmęczeni sezonem, a tu jeszcze mistrzostwa w RPA gdzie nie zabardzo mogą liczyć zawsze na chłodniejszy wiaterek i przyjemna temperature. Myślę że nawet okres przed MŚ to za krotki czas żeby większość piłkarzy przywykła do takiego klimatu, nie licząc afrykańczyków. Liczę że któryś z tych krajów z Afryki zrobi niespodzianke i dojdzie dość daleko!
wiesz cos o klimacie RPA? w czerwcu panuje u nich temperatura ok. 5-6 C , w niektórych regionach cieplej ale nieznacznie , w każym razie maks to 10-15 C.
?? jeżeli liczysz na wyeliminowanie Argentyny to chyba jesteś niespełna rozumu , to że się ledwo zakwalifikowali jest winą Maradony który po przejeciu reprezentacji miał bardzo duże problemy , teraz widać że umie poukładać Drużynę bo wkońcu wygrana z Niemcami na ich tereenie to duży wyczyn.Argentyna ma dość łatwych przeciwników. Chociaż liczę tutaj na niespodziankę i wyeliminowanie Argentyny która się ledwo co zakwalifikowała