snoopdogg
Forum VIP
W Kapsztadzie wylosowano grupy przyszlorocznych mistrzostw świata:
GRUPA A
1. RPA
2. Meksyk
3. Urugwaj
4. Francja
GRUPA B
1. Argentyna
2. Nigeria
3. Korea Południowa
4. Grecja
GRUPA C
1. Anglia
2. USA
3. Algieria
4. Słowenia
GRUPA D
1. Niemcy
2. Australia
3. Serbia
4. Ghana
GRUPA E
1. Holandia
2 Dania
3. Japonia
4. Kamerun
GRUPA F
1. Włochy
2. Paragwaj
3. Nowa Zelandia
4. Słowacja
GRUPA G
1. Brazylia
2. Korea Północna
3. Wybrzeże Kości Słoniowej
4. Portugalia
GRUPA H
1. Hiszpania
2. Szwajcaria
3. Honduras
4. Chile
Grupa smierci to jak dla mnie grupa G i wcale nie jest takie pewne, ze awansuje Portugalia z taka gra jak teraz reprezentuja bo WKS wcale nie jest slabym zespolem. Natomiast Mistrzowie Europy beda mieli latwe zadanie i pewnie awansuja do dalszej fazy. Nasi rywale z eliminacji tez przy odrobinie szczescia moga wyjsc z grupy. Slowacja trafila do grupy F i zagraja z Wlochami, Paragwajem i Nowa Zelandia. Ja juz mam swoich faworytow ale na pewno nie obedzie sie bez niespodzianek. Juz dzis zapraszam do dyskusji na temat MS choc wiem, ze jeszcze sporo czasu zostalo.
GRUPA A
1. RPA
2. Meksyk
3. Urugwaj
4. Francja
GRUPA B
1. Argentyna
2. Nigeria
3. Korea Południowa
4. Grecja
GRUPA C
1. Anglia
2. USA
3. Algieria
4. Słowenia
GRUPA D
1. Niemcy
2. Australia
3. Serbia
4. Ghana
GRUPA E
1. Holandia
2 Dania
3. Japonia
4. Kamerun
GRUPA F
1. Włochy
2. Paragwaj
3. Nowa Zelandia
4. Słowacja
GRUPA G
1. Brazylia
2. Korea Północna
3. Wybrzeże Kości Słoniowej
4. Portugalia
GRUPA H
1. Hiszpania
2. Szwajcaria
3. Honduras
4. Chile
Grupa smierci to jak dla mnie grupa G i wcale nie jest takie pewne, ze awansuje Portugalia z taka gra jak teraz reprezentuja bo WKS wcale nie jest slabym zespolem. Natomiast Mistrzowie Europy beda mieli latwe zadanie i pewnie awansuja do dalszej fazy. Nasi rywale z eliminacji tez przy odrobinie szczescia moga wyjsc z grupy. Slowacja trafila do grupy F i zagraja z Wlochami, Paragwajem i Nowa Zelandia. Ja juz mam swoich faworytow ale na pewno nie obedzie sie bez niespodzianek. Juz dzis zapraszam do dyskusji na temat MS choc wiem, ze jeszcze sporo czasu zostalo.