Liga: -
BRAZYLIA: Série B
Spotkanie: America Mineiro - Parana
Typ: 1
Godzina: 00:30
Kurs: 1.55
Krótka analiza mojego typu: Gospodarze spotkanie zajmują aktualnie 4 pozycje w tabeli, goście odległą 17 pozycje. W historii drużyny spotkały się 4 razy na stadionie America Mineiro, gdzie 2 razy gospodarze wyszli z nich zwycięsko, a 2 razy schodzili dzieląc się punktami. Jednak aktualna forma obu drużyn wskazuje na to, że to właśnie drużyna gospodarzy dopisze dzisiaj 3 punkty do swojego dorobku. Gospodarze u siebie zagrali 4 mecze, 3 z nich wygrali i 1 przegrali, strzelając przy tym 9 goli, tracąc 4.. Parana na wyjazdach radzi sobie średnio, zagrali 5 meczy z czego 1 wygrali, 2 zremisowali i 2 przegrali, strzelali w nich 7 goli, tracili również tyle samo. Myślę, że gospodarze wygrają ten mecz i umocnią się w czołówce tabeli.
Spotkanie: Ponte Preta - Portuguesa
Godzina: 00:30
Kurs: 2.00
Krótka analiza mojego typu: Derby Sao Paulo - w tym sezonie Ponte Preta radzi sobie na swoim stadionie bardzo dobrze, do tej pory rozegrali 5 spotkań, gdzie 3 razy wyszli z nich zwycięsko i 2 razy dzieli punkty, ani razu nie przegrali u siebie meczu, gdzie zdobyli 7 goli, ale tylko 4 stracili. Portuguessa na wyjazdach w tym sezonie słabo, żeby nie powiedzieć, że bardzo słabo.. Na 5 rozegranych meczy wyjazdowych zdobyli zaledwie 2 punkty (bilans 0-2-3) i strzelili 5 goli, ale także aż 10 ich stracili. Myślę, że zawodnicy Ponte Preta są w stanie wygrać ten mecz, nie liczę na "pogrom", jednak skromne 1:0 myślę, że jest w ich zasięgu przy własnej publiczności, z tak grającym przeciwnikiem na meczach wyjazdowych.
Spotkanie: Luverdense - ABC
Godzina: 02:50
Kurs: 1.72
Krótka analiza mojego typu: Obie drużyny jeszcze nie miały okazji grać przeciwko sobie, jednak to gospodarze są faworytem spotkania. Luverdense zajmuje aktualnie 3 pozycje w tabeli z bilansem 5-3-2, zaś goście są tylko dwie pozycje niżej z bilansem 5-2-3. Jednak to gospodarze tego meczu na własnym stadionie idą jak burza wygrywając 4 mecze z rzędu (na 4 rozegrane) strzelając przy tym 9 goli, a tracąc tylko 3. Drużyna ABC na wyjazdach prezentuje się średnio, na 5 rozegranych meczy wygrali 2, 1 zremisowali i 2 przegrali, bilans bramek gości w meczach wyjazdowych to 5 strzelonych i 5 straconych (nie powala). Tutaj również uważam, że to gospodarze mają duże szanse na wygranie tego meczu i dlatego na nich stawiam. Własny stadion, własna publiczność, możliwość kontynuowania serii wygranych - myślę, że to odpowiednia motywacja do tego, aby wygrać mecz.
LIGA MISTRZÓW: Kwalifikacje
Spotkanie: Legia Warszawa - St. Patricks
Typ: Handicap - Legia W-wa 0 : 1 St. Patricks - 1
Godzina: 20:45
Kurs: 1.47
Liga: ???? -
ATP - SINGIEL: Hamburg
Spotkanie: Verdasco F. - Brown D.
Typ: Gemy handicap - Verdasco F. (-3.5) - Brown D. - 1
Godzina: 15:00
Kurs: 1.65