>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WNBA 2013

Status
Zamknięty.
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Znowu dopadła mi zła passa, ale dzisiaj postaram się przełamać:

Washington Mystics ML @1,74 pinnacle✅
Washington Mystics -2,5 @ 1,98 pinnacle✅
Indiana jest w &quot;kryzysie&quot;, grałem kilkakrotnie na ich zespół w obecnych rozgrywkach i nie mam zamiaru jeszcze raz wtopić kasy w błoto. Fever najwyraźniej nie mają kim grać. No właśnie - skoro w drużynie wypadają 4 klasowe zawodniczki, to niby jakim cudem są w stanie wygrywać z najlepszymi. Dodatkowo kadra jest zbyt wąska. Dysponują niewystarczająco mocną piątka, na piątce mogą mieć ogromne problemy z Mystics. Nie spodziewam się wystepu Douglas, a nawet jeśli zagra, to dadzą jej mało minut i jednocześnie będzie widać brak ogrania po praktycznie trzech tygodniach przerwy. Do tej pory Washington dysponował dobrym rzutem i posiadając znacznie więcej argumentów od przeciwniczek - powinny wygrać. Linia jest o dziwo niska, więc nic nie stoi na przeszkodzi żeby spróbować.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Atlanta Dream - Indiana Fever 2 -&gt; 9,90 -&gt; PinnAcle Sports

Zacznę od tego że stawka na ten mecz to 1-2/10. Jest to moim zdaniem mega value w stronę gości. Dlaczego? Ci co śledzą rozgrywki damskiego odpowiednika NBA wiedzą, z jakimi problemami w tym sezonie mierzy się mistrzowska ekipa z Indiany. Brak zawodniczek obwodowych, które mają urazy i nie mogą grać, powoduję małą rotację w ekipie prowadzonej przez Linn Dunn. Ponadto w dzisiejszym spotkaniu występ liderki gości jest niewiadomy( Tamika Catchings is questionable) ponieważ zmaga się ona z kontuzją pleców. Indiana nie wygrała spotkania od 1 czerwca, w tym czasie 6 spotkań z rzędu przegrała. Ekipa z Atlanty bez większych kontuzji oprócz Sancho Lyttle która niedawno grała na EuroBaskecie. Atlanta mnie nie przekonuje, ostatnio co prawda wygrały z Connecticut ale mimo znacznej przewagi zwyciężyły ledwie 1 pkt. Jeśli gościom uda się zatrzymać Kevina Durant&#39;a w spódnicy czyli Angel McCoughtry to wierzę w powodzenie tego typu. Podkoszowa Erica De Souza nie spisuje się w tym sezonie dobrze, Harding brak jest bardzo widoczny. Nie napalam się oczywiście na niego, ale sądzę, że jest szansa powodzenia, jeśli Tamika wystąpi to nawet daję 40% szans dla Fever. A kurs 9,9 zachęca. Polecam i pozdrawiam. Rambo

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
New York Liberty - Indiana Fever over 140 -&gt; 1,90 -&gt; Sportingbet

Dzisiaj na tapetę biorę spotkanie w Nowym Jorku. Gospodarze będą podejmować mistrzowską ekipę z Indiany, która w tym sezonie jest przetrzebiona kontuzjami, mimo to gra Fever wygląda coraz lepiej po słabym początku rozgrywek. Co prawda przegrali ostatnio, on road z Minnesotą, czyli bardzo gorącym terenie. Fever w dalszym ciągu bez Katie Douglas i Jeanette Pohlen czyli bardzo ważnych zawodniczek na obwodzie. Dzisiaj wybrałem over, ponieważ obie ekipy mają potencjał ofensywny, a słabo radzą sobie w defensywie. W ekipie gospodarzy ponad 18,5 PPG średnio zdobywa Cappie Pondexter, 2 opcją strzelecką jest Planette Pierson która zdobywa średnio ponad 11 pkt na grę. Carson jest kontuzjowana, ale myślę że to nie przeszkodzi w przekroczeniu overa. Indiana in offense to oczywiście Tamika Catchings oraz Shavonte Zellous która rozgrywa bardzo dobry sezon jeśli chodzi o zdobycze punktowe. Ponadto, w ekipie gości bardzo ważną rolę pełnią &#39;&#39;zadaniowcy&#39;&#39;, w każdym meczu ktoś inny potrafi odpalić i zaskoczyć. Over 140, dla mnie linia mega za niska, jeśli sam bym wystawiał to bym minimum 148. Gram to dosyć pewnie, uważam, że w tym spotkaniu obie ekipy zaprezentują nam mały run &amp; gun ???? Pozdrawiam. Rambo.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Connecticut Sun - Atlanta Dream 2 -&gt; 1,68 -&gt; Bet365
Pora wracać na parkiety WNBA. Dzisiaj w Connecticut, tegorocznym parkiecie meczu Gwiazd odbędzie się spotkanie Sun z Dream. Bardzo podoba mi sie kurs na ekipę gości czy Atlantę. Connecticut w tym sezonie spisuje się żenująco słabo. Ostatnie miejsce na Wschodzie i mała szansa gry w PO to efekt bardzo marnej formy Tiny Charles - czyli MVP regular season ubiegłych rozgrywek. Center teamu z Connecticut to 1 opcja strzelecka po stronie gospodarzy. Dostaje najwięcej piłek w zespole, niestety w tym sezonie kompletnie nie ma formy lub jest bardzo dobrze kryta. W tym sezonie notuje średnio 18 pkt, przy skuteczności 40 % FG więc, jeśli C ma tyle % z gry, to nie ma co się dziwić że zespół nie osiąga wyników. Dzisiaj będzie miała bardzo trudne zadanie bo na przeciwko solidny i doświadczony defensor czyli Erica de Souza z którą w tym sezonie mierzyła się już 2 razy i oba mecze Sun przegrało. Wiadomo, Connecticut sporo rzuca z dystansu, jednak marnie im to wychodzi. A goście? Angel McCoughtry &amp; De Souza mogą same rozstrzygnąć losy spotkania. W dodatku z ławki wchodzi ciekawe moim zdaniem Bentley. Nie widzę w tym spotkaniu ekipy Sun, i ten kurs jak na moje value, bo ja więcej niż 1,50 przy tej formie Sun bym na gości nie wystawił. Pozdrawiam. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 42

seon

Użytkownik
Seattle Storm - Minnesota Lynx (-8,5pkt) --&gt;2 60-73
Kurs 1,9✅
bet365

Trzecie z rzędu spotkanie tych drużyn. Po wygranej u siebie koszykarek z Minnesoty 24 pkt, dwa dni temu znowu pewna wygrana tym razem 15 oczkami tym razem na wyjeździe. Minnesota nie przegrała od 1,5roku (4 spotkań) a ostatnie po dogrywce. Po ostatnim meczu sam trener Seatle Brian Agler przyznał, że nie wie w jaki sposób powinny zagrać jego zawodniczki, żeby wygrać mecz. Jak dla mnie spory value na to handi. Myślałem, że linie postawią w okolicach 11-14pkt a tu 8,5 jak dla mnie do wzięcia.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom