>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WNBA 2012

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Tulsa Shock - San Antonio Silver Stars over 163,5 -&gt; 1,90 -&gt; Bet365 ✅✅✅ 89 - 79 San Antonio

Czas by rozgrywki WNBA po olimpiadzie wróciły do gry. Dzisiaj zainteresowało mnie spotkanie pomiędzy najsłabszą ekipą ligi Tulsą, a zespołem będącym w bardzo dobrej formie w ostatnim czasie. Ekipa gości którą dowodzi doświadczona Becky Hammon, jest niepokonana od 9 spotkań. Grają z polotem, żywiołowo, Sophia Young bardzo dobrze rozumie się z Becky Hammon i obie tworzą naprawdę zgrany duet. Ich gra naprawdę powala na nogi, zwłaszcza że nie mają potencjału jak ekipy z czołówki a znajdują się na 4 miejscu w tabeli Wschodu i Zachodu razem. 9 zwycięstw z rzędu nie wzięło się z przypadku. Reasumując ekipę Dan Hughesa jest to ekipa która lubi dużo rzucać, również za 3 gdzie często rzuca Center :grin: Danielle Adams i ma jak na swoją pozycję dobrą skuteczność 30%, lecz często zapomina o obronie. Teraz trochę o gospodarzach. Tulsa pod koszem gra bardzo słabo, tracą masę punktów, ich liderka w pozycji obrony Elizabeth Cambage jest kontuzjowana przez dłuższy czas i jest to widoczne. Dlaczego over 2,5? Krótko. Uważam, że mecz nie będzie zbyt zacięty i obie drużyny pójdą na otwartą grę. Tulsa podobnie jak i San Antonio fachowcem od obrony nie jest. Stawiam na over 163,5 pkt. Brak poważnych osłabień po obu stronach, poza Cambage ale ona akurat jest kontuzjowana od dłuższego okresu. Pozdrawiam i polecam over w tym spotkaniu. Rambo131

Otrzymane punkty reputacji: +5
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Connecticut Sun(-7) - New York Liberty -&gt; 1,90 -&gt; Bet365✅✅✅ 85 - 74 Connecticut Sun
Rewanż za porażkę sprzed kilku dni w Prudential Center w Newark. Zespół z Connecticut doznał zaskakującej porażki 66:79.
Podopieczne Mike Thibault zagrały fatalne spotkanie, notując aż 17 strat. Wyglądało to kiepsko przy 6 stratach zespołu gospodarzy czyli Liberty. Liderki obu zespołów czy świetna center Tina Charles zaliczyła 1/7 akcji notując jedynie 4 pkt, zaś Cappie Pondexter zdobyła 24 pkt i zaliczyła bardzo dobry występ. Dzisiaj role się odwracają. Connecticut u siebie będą podejmowały dziewczyny z Nowego Yorku. Oba zespoły w tym sezonie prezentują inne poziomy. Gospodarze 15 win przy 5 lose, zaś Liberty 7 win przy 12 lose. Najpierw trochę o gościach i statsy. Liberty 41% z gry w tym 34 % za 3, 76 %z FT, 32 zbiórki średnio na mecz. Gospodynie 44 % z gry, w tym 31% za 3, 83 % z FT, 36 rebounds/ match. Kolejnym argumentem popierającym mój typ jest fakt że ekipie z Nowego Yorku bardzo słabo gra się on road z ekipą Sun 9 zwycięstw bardzo pewnych ponad 10 pkt przy 1 porażce wygląda imponująco. Stawiam na pewno zwycięstwo gospodarzy, a kurs bardzo fajny. Pozdrawiam Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Washington Mystics - Chicago Sky(-5) -&gt; 1,83 -&gt; Bet365 ⛔⛔⛔ 75 - 71 Washington

Widzę, że mało kto udziela się jeśli chodzi o damskiego kosza w Stanach Zjednoczonych. No cóż, pozostaje mi tylko pisanie samemu analiza do spotkań, które uważam za godne zagrania. Dzisiaj przyjrzałem się głębiej ekipie z Chicago która od 5 spotkań nie wygrała, a jest wyraźnie lepsza niż zespół gospodarzy czyli ekipy z Waszyngtonu. Ekipa Sylvii Fowles złotej medalistki z Londynu, ostatnio zawodzi. Bilans 8 win/ 10 lose niczego dobrego nie wskazuje. Mimo to w ekipie Sky są moim zdaniem lepsze zawodniczki grające lepszy basket m.in wspomniana przeze mnie Fowles jedna z najlepszych centrów w lidze, czy doświadczona Swin Cash. Kolejnym argumentem za ekipą Sky przemawia dystans. Courtney Vandersloot czy Eshaya Murphy potrafią bardzo dobrze uderzyć za 3 pkt. Waszyngton to głównie Crystal Langhorne. Jeśli ona ma dobry dzień Washington potrafi nawiązac równą walkę. Moim zdaniem dzisiaj wszystko wskazuje na ekipę Sky i handicap -5 jest warty gry. Poza Langhorne widzę innych argumentów żeby grać na gospodarzy. Chicago ma Fowles, tablice w tym meczu będą bardzo ważne, rzuty za 3 pkt również. Liczę na przełamanie Chicago i wygraną minimum 6 pkt. Oba zespoły w pełnych składach. Polecam ten typ. Pozdrawiam Rambo.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Connecticut Sun(-13,5) - Tulsa Shock -&gt; 1,85 -&gt; Tobet⛔⛔⛔ 82 - 80 Sun
Co tu dużo pisać. Goście kolejny ciężki wyjazd po Minnesocie gdzie dostali ostry łomot 83:59, wciąż widoczny brak Elizabeth Cambage która w porównaniu do Glory Johnson robiła różnicę pod koszem. Dzisiaj na przeciwko GJ jedna z lepszych centrów w lidze -&gt; Tina Charles, która nie dość że jest bardzo dobra w obronie to i w formacji ataku spisuje się rewelacyjnie notując średnio ponad 18 pkt oraz 11 zbiórek, z czego 5 w ataku. Jej rywalka słabo się spisuje jeśli chodzi o tablice zaledwie 6 rebounds łącznie. Dzisiaj będzie to widać. Przewaga Sun jest praktycznie w każdym elemencie basketu. Każdy kibic interesujący się chociaż trochę damskim odpowiednikiem NBA wie jak grają gospodarze a na co stać drużynę gości. Tulsa wygrała tylko 3 spotkania w 20 meczach, Connecticut u siebie rzadko kiedy przegrywa.Jedyną moim zdaniem zaletą Tulsy są rzuty dystansowe i tylko pod tym względem mogą sprawić ekipie z Connecticut problemy, jednak wierzę że ekipa gospodarzy postara się gości z tego elementu wyeliminować, i skuteczność dystansowa będzie dzisiaj słaba. Stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy, handicap z pewnością jest duży, ale moim zdaniem do pokrycia i te -13,5 powinno wejść lekko. Pozdrawiam Rambo

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Atlanta Dream - Chicago Sky(+9) -&gt; 1,85 -&gt; Tobet ⛔⛔⛔ 82 - 71 Dream :;/:

Cóż, wczoraj poszło słabo, typ podany w dziale nie siadł, ale nie ma co się zamartwiać bo liga WNBA jedzie dalej. Dzisiaj postanowiłem zagrać Chicago Sky +9 pkt. Chicago które wczoraj przegrało u siebie z New York Liberty 67 - 77. Dlaczego postanowiłem zagrać na ekipę Sky ? Przede wszystkim dlatego, że uważam że handicap po tym kursie jest za wysoki. Chicago nie gra źle, brakuje im skuteczności w ofensywie, pod koszem bardzo dobrze spisuje się przez cały sezon Sylvia Fowles. Chicago przegrało 7 ostatnich spotkań, z czego tylko 1 raz właśnie wczoraj różnicą większą niż 9 pkt. Jest to spotkanie 3 i 4 drużyny konferencji wschodniej. Atlanta w tym sezonie nie jest aż tak bardzo mocnym zespołem żeby takie handicapy na nich wystawiać. Owszem, gospodarze mają Angel McCoughtry która zdobywa średnio 23 pkt, wraca również Erika De Souza, ale czy ona od razu dostanie od trenera full minut, oraz będzie grała jak przed kontuzją? Statystyk tutaj nie będę przedstawiał dużo, bo każdy może sobie to sam sprawdzić. Wątpię, na pewno nie w 1 meczu po kontuzji. Poza tym, Chicago jest rywalem nie wygodnym dla Atlanty, co pokaże zaraz pewien wykres gier na terenie dzisiejszym czyli w Atlancie. Uważam, że czas na przełamanie Chicago, 4,90 na ich zwycięstwo można lekko pobrać, liczę na wreszcie jakiś porządny występ Swin Cash która też musi pociągnąć ten wózek razem z Fowles. Natomiast handicap +9 na gości biorę bo w mojej opinii jest to zawyżona linia po dobrym kursie jakim jest 1,85, w innych bukach po 1,90. Na koniec przedstawiam poniższą tabelkę. Pozdrawiam Rambo :cool:

K 195

kosmos111

Użytkownik
Sezon pomalutku dobiega końca, przed nami już tylko Finals, w którym obrońca tytułu, czyli Minnesota Lynx zmierzy się z Indianą Fever. Faworyt tego starcia jest jeden i jest nim drużyna z Minneapolis. Nawet sweep mnie tutaj nie zdziwi, Indiana najprawdopodobniej bez Katie Douglas, czyli swojej drugiej (a momentami pierwszej) strzelby, która posypała się w serii z Connecticut.
A jeśli chodzi o dzisiejszy mecz to proponuję cosik takiego:
Minnesota Lynx - Indiana Fever
Typ - Minnesota over 75.5% celnych osobistych ⛔⛔
@1.85 betcity
Na oko dobry bet. Kto ogląda kobiecą koszykówkę, ten wie, że drewniaków a&#39;la Howard czy Griffin raczej ciężko znaleźć. Minnesota roster ma solidny, poza Brunson (ok.70% z FT) reszta dziewczyn trafia bardzo wysoki procent. Minusem jest raczej, że Lynx na linii stają często, ale Augustus, Moore czy Whalen rzucają osobiste bardzo dobrze. Over padał w ostatnich 13 spotkaniach, miejmy nadzieję, że ta &quot;13&quot; nie okaże się pechowa
Edit: No i wykrakałem, &quot;13&quot; okazała się pechowa:-| Seimone 1/4 w 4q i poziamatane....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom