>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wkładki w Adidas Predator PowerSwerve

sutek 79

sutek

Forum VIP
O ile się nie mylę jedna jest cięższa druga lżejsza. Jedną zakładasz jak masz twardą nawierzchnię drugą jak masz miękką. Tak przynajmniej robił mój kolega z drużyny i on tak mi to opowiadał więc przekazuję ;)
pozdro

lalo 36

lalo

Forum VIP
Mój kumpel ma te najnowsze predatory i tam także jest taki piasek ale to nie ma znaczenia, przynajmniej Nam tak się wydaje :p Piasek to po prostu taki efekt :]

sutek 79

sutek

Forum VIP
odbiegając trochę od tematu i tak najlepsze buty do gry do Adidas Copa Mundial nie ma lepszych ????

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Ten piasek ma znaczenie:-D Jedne wkładki masz na miękką nawierzchnię a drugie na twardą. Te z piaskiem można dociażyć mocząc je wodą, przynajmniej nam kiedyś tak tłumaczył taki trener. Na oficjalnej stronie Adidasa nie ma opisu?? Sprawdź może będzie jakiś atykuł lub informacje. Na pewno są to dobre buty:spokodfhgfh:

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Mój kumpel ma te najnowsze predatory i tam także jest taki piasek ale to nie ma znaczenia, przynajmniej Nam tak się wydaje :p Piasek to po prostu taki efekt :]
No ja też mam te predatory, dlatego pytam.
Jedne wkładki są z takim czarnym &quot;piaskiem&quot;, a drugie są lżejsze i bez piasku, czy tam tego proszku - różnice wagi czuć na ręce. ????
Copa mundial też są ze skóry kangurzej jak te predatorki PowerSwerve

D 0

dareczek

Użytkownik
Witam wszystkich:) Ja mam pytanie w sprawie tych butów jaki numer powinienem sobie kupic by mnie nie ocierał,a byl idealny. Wiec ile te buty sie rozbijaja? ma moze ktos takie buty i kupil numer np:. 42 a rozbily mu sie na 43? Wiec prosze pisac do mnie o ile innym urzytkowniką ktorzy posiadaja te buty sie rozbily.

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Zależy też od tego czy stopa Ci rośnie. Jak kupujesz taki but do grania to do sklepu najlepiej weź grubą skarpetę albo getrę. Nie jestem zwolennikiem kupowania butów w internecie.
But kupujesz wtedy gdy dobrze Ci leży. W większości sklepów nie ma połówek czy 1/3 numeru także wtedy próbuj na innych modelach. I pamiętaj - buty nie grają :p

Do góry Bottom