Witam.
Gorzej jeżeli chodzi o zaklady zewnętrzne czyli proste szanse, tuziny i kolumny. One nie są powiązane tak ściśle z minimami i maximami na numer więc tu cięzko mi odpowiedzieć. Następnym razem jak będziesz w kasynie rozejrzyj sie dobrze. Na stole powinna stać tabliczka z opisanymi min. i max. stawkami, ewentualnie takie informacje mogą być wyświetlane na displeyu (to ta tablica gdzie również wyświetlane są ostatnio trafione numery)
Możesz prosić o zaświadczenie na dowolna kwotę. I jeszcze jedno, musisz zgłosic taką ochotę w momencie gdy idziesz do kasy by wymienić żetony na pieniądze. Jeśli by ci to przyszło do głowy następnego dnia będzie to już niemożliwe.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o obstawienie numerów to sprawa jest prosta. minimum się nie zmienia a maximum wzrasta proporcjonalnie do ilości numerów jakie chcesz obstawić. Czyli jeśli max. na jeden numer jest 1000 złotych to na split (czyli dwa numery) maximum jest już 2000 złotych, na street (czyli trzy numery) 3000 złotych, itdDwa merytoryczne (chociaż, może banalne) pytania do praktyka O-Spiel:
1. Jak to jest z limitami w kasynie, tzn. jeśli na jednym ze stołów jest limit 100-1000zł (myślę tutaj akurat o jednym z kasyn w Warszawie) na jeden numer to powiedz mi jak to się rozkłada na inne zakłady ?:
2 numery - od... do...
3 numery - od... do...
6 numerów - od... do...
tuziny, kolumny - od... do...
Odd/Even, niskie/wysokie, czarne/czerwone - od... do...
Pytam, bo nie grałem na takim stole, a zastanawia mnie jak to się rozkłada na innych polach, niż jeden numer.
Gorzej jeżeli chodzi o zaklady zewnętrzne czyli proste szanse, tuziny i kolumny. One nie są powiązane tak ściśle z minimami i maximami na numer więc tu cięzko mi odpowiedzieć. Następnym razem jak będziesz w kasynie rozejrzyj sie dobrze. Na stole powinna stać tabliczka z opisanymi min. i max. stawkami, ewentualnie takie informacje mogą być wyświetlane na displeyu (to ta tablica gdzie również wyświetlane są ostatnio trafione numery)
Zaświadczenie dostajesz na 2000 tys złotych czyli na WYGRANĄ czyli różnicę miedzy wpłacona gotówka a wartością żetonów jakie wygrałeś.2. Drugie pytanie dotyczy zaświadczenia o wysokości wygranej. Jak to się liczy ? Np. kupiłem za 10 tys. zł żetony na grę i gram w ruletkę, podczas wizyty w kasynie udaje mi się wygrać 2000zł... Zaświadczenie imienne dostaję na kwotę 2000zł czy razem na 12000zł ? Czy zaświadczenie jest wydawane nawet na niskie kwoty np. 100zł ? Możesz mi opowiedzieć jak to jest ?
Możesz prosić o zaświadczenie na dowolna kwotę. I jeszcze jedno, musisz zgłosic taką ochotę w momencie gdy idziesz do kasy by wymienić żetony na pieniądze. Jeśli by ci to przyszło do głowy następnego dnia będzie to już niemożliwe.
Pozdrawiam