>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wizacar00- Barclays Premier League

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Everton-Stoke
Typ: BTS
@1.91
Bet365

Everton w tym sezonie gra bardzo slabo, a jesli juz wygrywa to nie robi tego w jakis spektakularny sposob. W ostatnim spotkaniu przegrali 3:0 z Southampton, ktory tez jest w kryzysie co swiadczy o tym, ze w druzynie Martineza nie dzieje sje zbyt dobrze. Stoke jak wiadomo to typowy zespol wlasnego boiska, natomiast kiedy przychodzi im zagrac na wyjezdzie cos niedobrego sie z nimi dzieje i zapominaja jak sie gra w pilke na miare swoich mozliwosci. Przyznam, ze moj typ jest ryzykowny, ale jak najbardziej ma szanse powodzenia. Zarowno jedna jak i druga druzyna sa nastawione na gre ofensywna. Do tego dochodzi fakt, ze obrona Stoke nie jest az tak szczelna, a obrona Evertonu to jeden wielki znak zapytania. Jezeli zagraja bezbledny mecz to goscie beda mieli bardzo trudne zadanie, ale obecna forma defensywy The Toffies kompletnie za tym nie przemawia. Spodziewam sie otwartego meczu i co najmniej po 1 golu z obu stron.
Leicester-Tottenham
typ: 2
@2.10
Bet365

Z zespolem gospodarzy nie dzieje sie dobrze i cos mi sie wydaje, ze jesli szybko nie wejda na wyzszy poziom i nie zaczna zdobywac punktow to poznamy nowa twarz na stanowisku trenera. Wiadomo, ze statystykami nie ma do konca co sie sugerowac, no ale jesli ktos nie potrafi zdobyc 3 punktow w ani jednym z ostatnim 12 meczow przegrywajac przy tym az 10 no to chyba cos jest nie tak, dlatego kompletnie nie rosumiem kursow wystawionych na ten mecz. Tottenham moze nie prezentuje obecnie najwyzszej formy, ale z cala pewnoscia jest to pod kazdym wzgledem lepsza druzyna i sczerze mowiac ciezko mi zrozumiec rozumowanie bukmacherow. Nie widze tutaj innego wyniku jak pewne zwyciestwo gosci.
Swansea-Aston Villa
typ: 1
@1.80
Bet365

Aston Villi ostatnio udalo sie zremisowac Manchesterem United, ale jak na razie Czerwone Diably maja problem z raniem na wyjezdzie, dlatego nie traktuje tego w kategoriach jakiegos niesamowitego wyczynu. Pozycja gosci w tabeli z pewnoscia satysfakcjonuje*trenera, ale ich gra nie napawa optymizmem. Swansea to jak wiadomo zespol wlasnego boiska. Ostatnio wyjatkowo przydarzyla im sie wpadka z Tottenhamem, ale gdyby nie zabawa obroncy przy wlasnej bramke w samej koncowce meczu to mysle, ze nie przegraliby tego spotkania. W tamtym spotkaniu bardzo nieskuteczny byl Wilfried Bony, ktory zdolal strzelic tylko jednego gola. Mowie &quot;tylko&quot;, poniewaz mial mnostwo okazji i smiem twierdzic, ze mogl nawet ustrzelic hat-trika. Aston Villa to przyzwoity zespol jesli chodzi o gre defensywna, dlatego nie spodziewam sie, jednak nie przewiduje tutaj niespodzianki i widze skromne 1, max 2:0.
AKO:
Crystal Palace strzeli
Stoke strzeli
@2.40
Bet365

O strzeleniu bramki przez Stoke pisalem przy okazji meczu z Evertonem. Jesli chodzi o Crystal Palace to w ofensywie potrafia byc grozni. Ich akcje napedza swietny Bolasie, ktory najprawdopodobniej pozegna sie z obecnym klubem w najblizszych 2 okienkach w celu 9rzeniesienia sie do lepszego zespolu. Nie mowie, ze zainteresuja sie nim najwieksze kluby swiata, ale jakis Tottenham albo klub tego pokroju jak najbardziej ( oczywiscie jest to wielki klub, ale raczej do najwiekszych nie nalezy). Co prawda Warnock twierdzi, ze Bolasie zostaje w Crystal, ale wiadomo jak to zawsze z takim gadaniem bywa. Southampton moim zdaniem zlapal duza zadyszke i nie twierdze, ze ten mecz przegraja, ale mysle, ze przynajmniej 1 gola straca.
AKO:
QPR over 2.5 RR
West Ham over 3.5 RR
@2.53
Bet365

QPR bedzie mierzyc sie z Arsenalem i czeka go bardzo ciezkie zadanie. Rangersi to chyba najgorszy zespol w BPL, jesli chodzi ocwyjazdy, dlatego nie bez sensu stawiac na cokolwiek w ich kierunku, ale w meczach z ich udzialem jest zazwyczaj sporo kornerow, dlatego linia 2.5 nawet po takim kursie uwazam za wielkie value. Jesli chodzi o West Ham to wiadomo, ze ich styl gry w tym sezonie jest ofensywny, a ich glowna sila sa wrzutki w pole karne, a co za tym idzie? Oczywiscie spora liczba kornerow. Nie spodziewam sie, aby Chelsea pozwolila im na jakas wyjatko duza ilosc RR, ale Mloty 4 powinni dac rade. W polaczeniu te dwa zaklady stanowia naprawde fajne AKO.

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Southampton-Chelsea
@1.83
Bet365

Southampton w ostatnim meczu wygral spotkanie z Crystal Palace, ale ja bym sie specjalnie nie podniecal, bo nie jest to rywal z najwyzszej polki, a przypomnijmy, ze po znakomitym rozpoczeciu sezonu ostatnio znalezli sie w sporym kryzysie. Jeszcze za wczesnie, aby stwierdzic czy znajda sie przynajmniej w pierwszej 8 na koniec sezonu, ale na pierwsza 4 to szanse marne albo nawet zaryzykowalbym stwierdzenie, ze zadne. Za Southampton przemawia jedynie atut wlasnego boiska, ale jak wiadomo Chelsea to zespol, ktory ma aspiracje do wygrania Premier League i jest stawiana w roli faworyta, dlatego taki mecz po prostu wygrac musza. Ich obecna forma jest obecnie znakomita. Owszem, zdarzyla sie wpadka z Newcastle, ale o zadnym kryzysie po tym zdarzeniu mowy byc nie moze co swidczy ostatnia wygrana po na prawde ladenej grze z bardzo solidnym w tym sezonie West Hamem. Warto dodac, ze w tym spotkaniu nie zagra wazny zawodnik dla defensywy Swietych Ryan Bertrand, ktory to nie moze wystapic w tym spotkaniu z powodu wypozyczenia wlasnie z klubu ze Stamford Bridge.
Hull-Leicester
@2.25
Bet365

Mecz z dolu tabeli i raczej do hitow nie nalezy, ale do obstawienia mysle, ze warto. Byc moze niektorzy beda szukac w tym spotkaniu &quot;niespodzianki&quot;*w postaci wygranej Leicester, ale mnie jednak bardziej przekonuje Hull. Gospodarze na wlasnym boisku nie graja az tak tragicznie, a ze slabszymi rywalami potrafia osiagac pozytywne wyniki, a do takowych niewatpliwie naleza Lisy. Bede to powtarzal do zludzenia. Jesli na stanowisku trenera gosci nic sie nie zmieni to szczerze watpie, aby ta druzyna utrzymala sie w lidze. Poza skutecznym Ulloa nie maja specjalnie zawodnikow godnych grania w Premier League. Jest jeszcze Cambiasso, no ale swoje lata juz ma i na najwyzszym poziomie nie gra. Obrona na czele z Marcinem Wasilewskim nie wyglada zbyt optymistycznie o czym swiadczy duza ilosc straconych bramek. Gospodarze maja moim zdaniem lepszy zespol, dlatego jesli zagraja w miare przyzwoicie to powinni ten mecz wygrac. Lisy ostatnio troche pomeczyly Tottenham, ale wiadomo, ze Spursi nie sa w ostatnim czasie jakas potega, a ich forma jak sie okazuje jest niestabilna, lecz ostatecznie ten mecz przegrali, natomiast Hull wygrali na wyjezdzie 1:2, z ktorym wygrac wcale nie jest latwo.
Stoke-West Brom
@1.90
Bet365

Stoke to zespol wlasnego boiska i tam naprawde bardzo ciezko maja nawet te najwieksze zespoly, dlatego West Brom powinni pokonac spokojnie, a kurs na to spotkanie bardzo mnie satysfakcjonuje. W ostatnim meczu wygrali nawet na wyjezdzie z Evertonem, czym pokazali, ze umieja grac w pilke na najwyzszym poziomie ( chociaz Everton jak na razie w slabej formie, ale Stoke na wyjezdzie zazwyczaj nie zachwyca ), natomiast West Brom na wlasnym boisku ulegl Manchesterowi City, ale w pierwszej polowie sprawa juz byla dawno roztrzygnieta, poniewaz City wygrywalo juz 0:3. West Brom jest zaledwie 2 punkty nad strefa spadkowa i moim zdaniem niestety jest to pozycja, ktora oddaje ich dyspozycje. Przede wszystkim sa bardzo nieskuteczni, a Berahino, ktory na poczatku sezonu zachwycal i byl gotowy po 2 meczach przeprowadzic sie do wielkich klubow wyraznie zwolnil tempo. Gospodrze maja duzo lepsza kadre, a ich aspiracje sa znacznie wieksze niz gosci. Podejrzewam, ze jedyna rzecza o ktorej mysli teraz trener West Bromu to utrzymanie sie w lidze (o ile do konca sezonu dotrwa), natomiast Stoke planuje namieszac w pierwszej polowie tabeli. Mysle, ze zespol Stoke napedzany glownie przez swietnego Bojana da rade wywiezc pelna pule z jutrzejszej potyczki.
Liverpool-Swansea
typ: BTTS
@1.83
Bet365

Gdybym mial zagrac na zwyciestwo ktorejs z tych dwoch druzyn to wybralbym Liverpool, poniewaz pomimo ich ostatnich srednich wynikow moim zdaniem ta druzyna moze tylko zmierzac ku gorze tabeli, natomiast to co odpycha mnie od postawienia na win Swansea to ich mizerna gra na wyjezdzie, jednak mnie najbardziej zainteresowal w mojej opinii pewniejszy bet na ten mecz, a mianowicie BTS. Liverpool nawet kiedy przegrywa 3:0 z Manchesterem United to swoje okazje bramkowe zawsze stwarza i nie sadze, aby byli wciaz az tak nieskuteczni szczegolnie, ze defensywan Labedzi na wyjazdach zbyt szczelna nie jest. Swansea ma kim grac w ofensywie. Jest Bony, Sigurdsson czy Montero, a obrona The Reds mistrzami od zachowywania czystych kont nie jest. Licze na wspaniale widowisko. Obie druzyny graja ofensywny futbol, datego spodziewam sie wysokiego tempa i co najmniej po jednym golu z obu stron.
QPR-Crystal Palace
typ: QPR over 1.5 gola
@2.37
Bet365

Byc moze niektorych zdziwi ten bet, po obejrzeniu ostatniego meczu QPR z Arsenalem, bo faktycznie zagrali tam zenujaco i pomimo, ze jestem kibicem Chelsea, dlatego do Kanonierow mi daleko to w ostatnich minutach mocno im kibicowalem podopiecznym Wengera, poniewaz Rangersi nie zasluzyli w tym spotkaniu kompletnie na nic. Nie potrafili zrobic skladnej akcji i non stop grali na lewa strone do beznadziejnego Hoileta, ktory najpierw w imponujacy sposob kiwal Debuchego po czym za kazdym razem dosrodkowywal pilke za stadion. W tym spotkaniu wielka roznice zrobil Sanchez i jego szybkosc i to bylo boladzka QPR. W Crystal Palace mamy co prawda lekkiego odpowiednika (Bolasie), ale czy jest to zawodnik az takiej klasy jak Alexis? Raczej nie. Owszem robi roznice, ale Chilijczyk w meczu ( poza zmarnowaniem karnego) zagral oblednie dobrze, ale zapominajac o tym wszystkim trzeba pamietac, ze od londynczykow na wyjezdzie za wiele sie nie mozna spodziewac, natomiast na wlasne boisko wychodza i wygrywanie nie jest juz dla nich takim problemem. Traca tez sporo goli, dlatego np. Wynik 2:2 nie zdziwilby mnie specjalnie, ale mysle, ze wyjda odwaznie na rywala i 2 bramki uwazam ze strzela. Mysle, ze jest to pewniejszy typ niz na czysta jedynke, a praktycznie ten sam, dlatego mysle, ze warto.

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Liverpool-Swansea
typ: BTTS
@1.83
Bet365

Gdybym mial zagrac na zwyciestwo ktorejs z tych dwoch druzyn to wybralbym Liverpool, poniewaz pomimo ich ostatnich srednich wynikow moim zdaniem ta druzyna moze tylko zmierzac ku gorze tabeli, natomiast to co odpycha mnie od postawienia na win Swansea to ich mizerna gra na wyjezdzie, jednak mnie najbardziej zainteresowal w mojej opinii pewniejszy bet na ten mecz, a mianowicie BTS. Liverpool nawet kiedy przegrywa 3:0 z Manchesterem United to swoje okazje bramkowe zawsze stwarza i nie sadze, aby byli wciaz az tak nieskuteczni szczegolnie, ze defensywan Labedzi na wyjazdach zbyt szczelna nie jest. Swansea ma kim grac w ofensywie. Jest Bony, Sigurdsson czy Montero, a obrona The Reds mistrzami od zachowywania czystych kont nie jest. Licze na wspaniale widowisko. Obie druzyny graja ofensywny futbol, datego spodziewam sie wysokiego tempa i co najmniej po jednym golu z obu stron.
Do swojego poprzedniego typu dodaje jeszcze:
Liverpool-Swansea
typ: over 2.5
@1.80
Bet365

Liverpool-Swansea
typ: Liverpool i obie strzela
@3.60
Bet365

Za drobne:
Liverpool-Swansea
typ: DW 2:1
@9.00
Bet365

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Stoke-Manchester United
typ: DNB 1
@2.62
Bet365

Stoke-Manchester United
typ: over 2.5
@2.10
Bet365

Powtarzana jak mantra, ale teoria, ze Stoke to zespol wlasnego boisk, a na nim moze zatrzymac kazdego jest absolutnie niepodwazalna. Manchester w ostatnim czasie jest w znakomitej dyscpozycji. W koncu zaczeli regularnie wygrywac, a trener zaczyna docierac do pilkarzy. W tym roku jeszcze nie widze ich w walce o tytul, ale w kolejnym sezonie jak najbardziej. Old Trafford to takze magiczne miejsce, co przyczynia sie do wysokiej posycji w tabeli, natomiast na wyjazdach gra juz nie jest tak imponujaca. Owszem, wyniki nie sa slabe, natomiast jest to aspekt, ktory Diably musza poprawic, bo tych zwyciestw jest stosunkowo malo. Warto dodac, ze te zespoly graly ze soba w bardzo niedalekiej przeszlosci i The Potters przegrali, ale na wlasne zyczenie, poniewaz w ostatnich minutach mieli kilka okazji 100% a w calym spotkaniu zaprezentowali sie na poziomie. Ja tutaj zaryzykuje typ na Stoke, ale asekuracyjnie, bo DNB. Do tego dorzucam over 2.5 po niezrozumialym dla mnie kursie. Na stadionie gospodarzy pada duzo bramek, zarowno Stoke jak i Manchester sa nastawione na gre ofensywna i maja kim zagrozic pod bramka rywala, a defensywa Diablow jest jak na razie niezbyt stabilna. Te wszystkie aspekty sprawiaja, ze taki kurs na taki typ to dla mnie wielkie value.
Hull-Everton
Typ: 2
@2.37
Bet365

Z Evertonem w ostatnim czasie nie dzieje sie dobrze. Po swietnym poprzednim sezonie Martineza i jego podopiecznych ten sezon mial byc tym, w ktorym powalcza nawet o Lige Mistrzow, a sam trener byl przymiezany do wielkich klubow jak Barcelona, a tymczasem wymienia sie potencjalnych nastepcow hiszpana. Moim zdaniem jest to idealne spotkanie na przetarcie. Nie wierze, ze The Toffies moga to spotkanie przegrac. Jedynym aspektem, ktory przemawia za Hull to wlasne boisko, ale Everton to nie jest druzyna, ktora ma wybitnie problem z gra na wyjazdach. Gospodarze ostatnio pokazuja, ze sa kandydatami do spadku co dokumentuje pozycja w tabeli. Slyszac same nazwiska pilkarzy grajacych w tym zespole mozna sie dziwic, dlaczego oni prezentuja sie az tak slabo, bo przeciez spora czesc graczy to byli zawodnicy Tottenhamu, ale slowo &quot;byli&quot; w tej sytuacji oznacza tyle co niechciani. Goscie maja naprawde fajna kadre, wydaje sie, ze przyzwoitego trenera... ciezko powiedziec co jest powodemmtak slabej formy, ale najblizszy mecz z Hull jest idealny do tego, aby wrocic na sciezke zwyciestw.
Manchester City-Sunderland
typ: 2, handicap +2 AH
@1.75
Bet365

Nie no taki kurs to ja biore. Sunderland to nie jest potega. Zajmuja dopiero 14 miejsce w tabeli, ale co moze dziwic to to, ze maja zaledwie 5 porazek, a az 11 meczow zakonczyly sie remisem. Jest to zespol, z ktorym naprawde ciezko sie gra. City pokazalo sie ostatnio z bardzo slabej strony. Kiedy wydawalo sie, ze w meczu z Burnley majac wynik 2:0 na wlasnym boisku wszystko jest juz przesadzone to koncowy rezultat to 2:2. Nawet pomimo braku Aguero ciezko mi uwierzyc w to co sie stalo. Ciezko mi cokolwiek wiecej na temat tego meczu powiedziec. Moze nie jest to logiczny typ, ale moja intuicja nakazuje mi go grac.
West Ham-West Brom
@1.85
Bet365

West Hamowi ostatnio przydazyly sie 2 wpadki, ale z nie byle kim, bo Arsenalem i Chelsea. Ja tutaj nie widze zadnych argumentow po stronie gosci, a to, ze w tym zepsole nie dzieje sie nic dobrego to fakt, ze zwolniono Irvinga ze stanowiska trenera. Mloty w tym sezonie, po dokonaniu swietnych transferow w letnim okienku sa bardzo solidna druzyna, co potwierdza pozycja w tabeli. Goscie ostatnio zenujaca dyspozycja. Na 10 meczow poniesli, az 7 porazek. Najlepszy strzelec Berahino rowniez nie jest obecnie w najlepszej dyspozycji i chyba tym na czym teraz sie glownie skupia to jak najszybsze opuszczenie klubu i przeniesienie sie najprawdopodobniej do Liverpoolu.
Tottenham-Chelsea
@1.80
Bet365

Spotkanie zapowiada nam sie bardzo ciekawe. Oba zespoly mierzyly sie ze soba niecaly miesiac temu i wtedy pewne zwyciestwo 3:0 odniosla Chelsea. Moze niektorzy beda twierdzic, ze Chelsea jest obecnie w kryzywie, ale ja niczego takiego nie dostrzegam. W spotkaniu z Southampton uwazam, ze The Blues zaprezentowali sie naprawde dobrze, a byc moze nawet zdolaliby zdobyc 3 punkty, gdyby nie blad sedziego, jednak mimo to Swieci zaprezentowali sie w tamtym spotkaniu na bardzo dobrym poziomie i postawili wysoko poprzeczke. W tym spotkaniu Chelsea nie moga sobie pozwolic juz na strate punktow, bo City jest juz bardzo blisko w tabeli. Totenham ostatnio w bardzo dobrej formie. Wygrali na bardzo trudnym terenie ze Swansea, pozniej z Newcastle po czym zatrzymali United. Mysle, ze ten zespol juz wiecej nie bedzie widnial w granicach 10 miejsca w tabeli tylko wyzej, bo ewidentnie cos ruszylo. Na pewno bedzie to bardzo ciezki mecz dla gosci, ale beda bardzo zdeterminowani do zwyciestwa i ich obowiazkiem jest ten mecz wygrac.

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
BPL 2015/16
POWRACAMY DO TYPOWANIA W NOWYM SEZONIE BPL. POPRZEDNI SEZON ROZPOCZALEM BARDZO DOBRZE, POZNIEJ ZACZELO MNIE PONOSIC, ALE TERAZ JESTEM BOGATSZY O DOSWIADCZENIA I MAM NADZIEJE, ZE TEGO UNIKNE.POWODZENIA!
Stawka na wszystkie zakłady sztywna 10zł (tak jak w poprzednim sezonie).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Crystal Palace-Aston Villa
Crystal Palace win
@1.83
Bet365

Crystal Palace to bez wątpienia jeden z kandydatów do wejścia do pierwszej 10. Przyjście Pardew do tego zespołu odmienił zupełnie ta drużynę i zaczęła regularnie osiągać lepsze wyniki i to nawet z najlepszymi. W tym sezonie zaczęli od wygranej z Norwich po czym przegrali z Arsenalem, ale wcale nie zaprezentowali się źle, a trzeba sobie też zdać sprawę że rywal nie był byle jaki. Najlepszy transfer jaki poczynili w tym sezonie to z pewnością Cabaye, którego dobra grę już można zaobserwować. Poza tym ma też dobrego partnera jakim jest Jedinak i ich środek pola wygląda naprawdę fajnie. Z przodu mają dużo szybkich zawodników jak Zaha czy Bolasie, którzy też potrafią swoje zrobić na boisku. Ich rywalem będzie Aston Villa. Aston Villa która ledwo uratowała się przed spadkiem w poprzednim sezonie i może w tym bukmacherzy dają im większe szanse na utrzymanie się, ale dla mnie to wciąż nie jest jakiś rewelacyjny zespół. Niby ich obecny trener Tim Sherwood uratował ten zespół w poprzednim sezonie i polepszyl wyniki The Villans, ale w najbliższym meczu uważam, że będą mieli bardzo ciężko o jakiekolwiek punkty.
Leicester-Tottenham
Typ: DNB Tottenham
@1.83
Bet365

Każda passa musi mieć swój koniec i myślę, że w przypadku Leicester może się stać to już w najbliższej kolejce. Szczerze powiedziawszy te wyniki Leicester są zaskakujące i bardzo dziwne, ponieważ wszyscy krytykowali władze klubu z powodu zwolnienia Piersona, który zbudował ten zespół i wydawało się, że jsst to gwóźdź do trumny, a tymczasem taka niespodzianka. Tottenham zaczął od porażki, ale w tym spotkaniu Spursi byli nawet trochę lepsi od United, lecz niestety zabrakło im trochę szczęścia. W drugim spotkaniu wszystko mieli pod kontrolą, a w ostatnich kilkunastu minutach dali sobie wbić 2 bramki. Spursi to może nie jest zespół na pierwszą czwórkę, no ale przy takich wynikach to może być ciężko nawet o 6, dlatego trzrba powoli regularniej zdobywać punkty,szczególnie że rywal nie wydaje się bardzo mocny, a ich świetne wyniki powinny szybko się skończyć, ponieważ watpie żebysmy byli taka niespodziankę jak w poprzednim sezonie Southampton. Typ asekuracyjny.
Sunderland-Swansea
Swansea win
@2.00
Bet365

Sunderland-Swansea
Swansea -1 Ah
@3.00
Bet365

W tym spotkaniu dostrzegam wielkie value, które postanowiłem wykorzystać. Zupełnie nie rozumiem czym kierowali się bukmacherzy wystawiając te kursy. Sunderland to największy kandydat do spadku. Ich gra jest tragiczna. Szkolne błędy, beznadziejna gra szczególnie w defensywie. Na papierze nie mają najgorszego zespołu, ale tylko na papierze. Tak to jest jak buduje się zespół z odpadków innych drużyn jak np Kaboul, który wydawał się przyzwoitym wzmocnieniem jak na taki klub jak Sunderland, a teraz gra katastrofalnie słabo. Po drugiej stronie mamy Swansea, który jest w gazie. Mają fajna kadrę z takimi graczami jak Montero, Shelvey,Sigurdsson, Gomis czy nowo pozyskany Ayew. Z pewnością każdy aspekt piłkarski jest po stronie gości. Jedyny atut gospodarzy to atut ich własnego boiska, szczególnie, że Swansea słabiej radzi sobie na wyjazdach, ale przy takiej grze Sunderlandu to nawet to może nie wystarczyć na jakikolwiek punkt.
West Brom-Chelsea
Chelsea win
@1.57
Bet365

West Brom-Chelsea
Chelsea -1AH
@2.05
Bet365

Chelsea w poprzedniej kolejce dotkliwie przegrała przede wszystkim przez tragiczna formę defensywy o czym świadczy pierwsze w historii opuszczenie boiska przez Terrego za kadencji Mourinho. Na szczęście nie trzeba było długo czekać na wzmocnienia. Dosłownie chwilę po meczu otrzymaliśmy oficjalna informacje o nowym nabytku jakim jest Baba Rahman. To jeszcze młody zawodnik, który rozegrał dopiero 1 sezon na światowym poziomie, ale moim zdaniem nie ma na co czekać i należy go już teraz wstawiać do pierwszego składu za Ivanovica tzn Azpilicueta pójdzie na prawą a Baba na lewą. Jego statystyki w Augsburgu były niesamowite. Miał mnóstwo odbiorów i przechwytow. Do tego jeśli idzie do przodu to potrafi zrobić pożytek a nie jak Ivanovic zostawić tylko dziurę i ewentualnie oddać strzał na 80 rząd. Forma ofensywy Chelsea także nie jest w dobrej formie, ale przeciwnik nie powinien być aż tak bardzo wymagający a z dnia na dzień forma The Blues powinna wzrastać. Do tego ma dołączyć Pedro, który powinien być dobrym wzmocnieniem, ponieważ jest szybki i może sprawić sporo problemów obrońców w BPL. Nie zważywszy na formę West Bromu ekipa Mourinho musi ten mecz wygrać i to najlepiej jak najwyżej stąd 2 moje typy na to spotkanie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Everton-Chelsea
Chelsea win
@2.15
Bet365

Swój typ motywuje tym, że jestem pewny, że Mourinho tym razem nie wystawi takiego składu jak zawsze tylko pokaże piłkarzom, że samo nazwisko nie gra i muszą się wziąć do roboty. Myślę, że wystąpi Baba, nowy nabytek Chelsea, który w tym meczu powinien zastąpić ivanovica, który jest po prostu katastrofalnie beznadziejny i to przez niego Chelsea traci 3/4 bramek. Chelsea musi się sprężyc na to spotkanie, ponieważ w przypadku jakiejkolwiek straty punktów szanse na mistrza będzie znikome. Nie wykluczone , że Mourinho posadzi na ławkę bardzo słabego w tym sezonie Hazarda, ale na to bym specjalnie nie liczył. Everton to nie jest żadna wielka ekipa. Trzymają w miare poziom, ale jak to się mówi &quot;wyżej dupy nie podskoczysz&quot;. Moim zdaniem dziś nastąpi przełom w grze Chelsea, wyjdą nowi zawodnicy i dadzą z siebie maxa, bo mogą już wiele takich okazji nie dostawać jeśli ja zmarnuja teraz.
Do tego gram jeszcze:
Cristal Palace-Manchester City
BTS

Tottenham win
Swansea win
Norwich-Bournemouth
Remis

Do góry Bottom