al_capone
Gangster
Wisła Płock- Odra Wodzisław
1.81---------3.2--------------3.9------1.16------1.76
Wisła Płock gra poniżej oczekiwań kibiców i działaczy. Gra Wisły nie jest ciekawa, bo nie grają oni dobrze. Ostatnio 3-1 przegrali w bardzo słabym styl z Cracovią. Natomiast Odra gra bardzo dobrze. Awans do 1/4 finału PP, bardzo dobrze w lidze spisuje się Wodzisławska Odra. W końcu szczęście dopisuje drużynie ze Śląska. Ale trzeba popatrzyć w statystyki. Tylko 4 zespoły w okresie dwóch lat wyjechały z Płocka z trzema punktami. Natomiast 4 ostatnie mecze Wisły z Odrą kończyły się zwycięstwami Nafciarzy.
3 ostatnie mecze Wisły:
w 0-3 Bełchatów
d 2-0 Groclin
w 1-3 Cracovia
3 ostatnie mecze Odry
d 1-2 Arka
d 1-0 Pogoń
d 2-1 Lech
Bilans międzyklubowy 2-0-4 (5-10)
Miejsce w tabeli:
10. Odra 19, bilans meczów wyjazdowych 2-1-2
12. Wisła 16, bilans meczów u siebie 3-1-2
Mój typ: niestety 1
Jedyny typ nie trafiony (dla mnie to dobrze)
1.81---------3.2--------------3.9------1.16------1.76
Wisła Płock gra poniżej oczekiwań kibiców i działaczy. Gra Wisły nie jest ciekawa, bo nie grają oni dobrze. Ostatnio 3-1 przegrali w bardzo słabym styl z Cracovią. Natomiast Odra gra bardzo dobrze. Awans do 1/4 finału PP, bardzo dobrze w lidze spisuje się Wodzisławska Odra. W końcu szczęście dopisuje drużynie ze Śląska. Ale trzeba popatrzyć w statystyki. Tylko 4 zespoły w okresie dwóch lat wyjechały z Płocka z trzema punktami. Natomiast 4 ostatnie mecze Wisły z Odrą kończyły się zwycięstwami Nafciarzy.
3 ostatnie mecze Wisły:
w 0-3 Bełchatów
d 2-0 Groclin
w 1-3 Cracovia
3 ostatnie mecze Odry
d 1-2 Arka
d 1-0 Pogoń
d 2-1 Lech
Bilans międzyklubowy 2-0-4 (5-10)
Miejsce w tabeli:
10. Odra 19, bilans meczów wyjazdowych 2-1-2
12. Wisła 16, bilans meczów u siebie 3-1-2
Mój typ: niestety 1
Jedyny typ nie trafiony (dla mnie to dobrze)