magic94>>
dla mnie sprawa jest jasna o jaki tu "system" w jego wykonaniu chodzi, gdyż patrząc choćby na ten kupon:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Nzk5MDI3NjE0MDM0NjkwMDrI%2F2AI1G23glKhANE%3D&kind=EGAMES
zagrany za 10zł wiem na 100% że sprawa jest banalnie prosta a nie jakaś magiczna z tym jego wygrywaniem - bowiem mając genialny patent/metodę ???? nie grałby przecież za 10zł
Ten @footplayer gra po prostu na DW czyli correct scores, nadając po kilka kuponów na różne wyniki tak aby przy wejściu 1 z np. 6 typowanych z wysokimi kursami jak @
[email protected]@
[email protected]@9-@10 tego typu zagrań, pokryło to koszt całej gry i dało niewielki zysk.
Jego najbardziej prawdopodobny scenariusz to:
W przypadku błędnego typowania i nie zmieszczenia się z żadnym z typowanych wyników w relacji do wyniku dla tego wirtualnego wyniku dobranego przez komputer
Fortuny - w kolejnej grze obstawia mniej DW ale podnosi stawkę, czyli uruchamia progresję.
Inną techniką jest tu także granie wyłącznie na 1 stały DW aż do jego wejścia - w każdej kolejnej grze za coraz wyższą stawkę tak dobraną, aby przy wybraniu tego DW przez komputer odzyskać dotychczas poniesione koszty i wyjść na plus.
magic94>> nie bądź zatem naiwna i nie sądź, że zamieszane przez niego już
post factum kupony z wygranymi jak ten w/w, są WSZYSTKIMI jakie on faktycznie nadaje ???? bo publikuje tylko te trafione, tak aby naiwni Twojego pokroju uważali, że jest on taki super typer...
Bilans jego gry po uwzględnieniu ogółem zagranych kuponów, nie jest zatem prostą różnicą pomiędzy wygraną widoczną na wygranym kuponie a stawką - bowiem nie uwzględnia historii kosztów całej dotychczasowej gry, poprzedzającej tę wrzuconą na tamten czat wygraną, na w końcu trafionym kuponie.
Zatem zejdź na ziemię i twardo po niej stąpaj.
Pozdrawiam