>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Wirtualne mecze" - gdzie można obstawiać takie coś?

777 28

777

Użytkownik
Tak jak w temacie u których buków poza Tobet można stawiać na wirtualne spotkania dwóch druzyn. Chodzi o to że gdy w danej kolejce gra np
Man Utd - Bolton
Arsenal - Wigan

to bukmacher wystawia wirtualny mecz Man Utd - Arsenal. Nalezy wytypowac ktora z ekip wygra tzn ktora strzeli wiecej goli (lub remis)

Przykład takich spotkań jest w Tobet w zakladce Premier League w Fantasy Matches.

Kojarze że kiedyś coś takiego było do obstawiania w Totomix ale teraz nie widze (lub źle szukam). Przejrzalem oferty kilkunastu buków ale nie znalazłem takich spotkan do obstawiania. Moze ktos gdzie w jakims mniej znanym buku się na coś takiego natknął. Jeśli tak prosiłbym o info.

P 18

pawelz

Użytkownik
Jest nawet jedna strona w której obstawia się za wirtualne monety, codziennie można dostać 10 000 a po zdobyciu określonego poziomu można je wymienić na prawdziwe już nagrody z tym, że poziomy te są raczej wysokie.

777 28

777

Użytkownik
Na Bet365 są takie zdarzenia?? Szukałem a nie mogłem tego tam znaleźć. Pamietasz kiedy ostatnio takie widziales i co to byl za liga??

Jest nawet jedna strona w której obstawia się za wirtualne monety, codziennie można dostać 10 000 a po zdobyciu określonego poziomu można je wymienić na prawdziwe już nagrody z tym, że poziomy te są raczej wysokie.
He he źle mnie zrozumiałeś - mi właśnie chodzi o zwykłych bukmacherów i zwykłe obstawianie za kase tylko właśnie wole stawiać zakłady tego typu czyli de facto ktora z ekip strzeli wiecej goli.

Edit: Ogólnie nie bardzo mogę na tych bukach znaleźć te zakłady - jeśli ktoś by mógł napisać gdzie one się znajdują albo kiedy są zazwyczaj wystawiane?

J 6

josed

Użytkownik
Najczęściej są w Serie A i Premier League. Patrz wtedy, gdy jest dużo spotkań ligowych jednego dnia.
Nie pamiętam do końca, ale można znaleźć je pod nazwą &quot;Masters Match&quot; czy coś takiego. Cały czas mówię o buku Expekt.

Otrzymane punkty reputacji: +1
777 28

777

Użytkownik
Na Betsson w zakładce gier masz taką opcje. Możesz tam nawet rozegrać Ligę Mistrzów ;-)
KOLEJNA OSOBA, KTÓRA MNIE NIE ROZUMIE. NIE CHCE MECZÓW ROZGRYWANYCH PRZEZ KOMPUTER TYLKO REALNE MECZE RZECZYWISTYCH DRUŻYN
np bukmacher mógłby wystawić na wtorek mecz Wisła Kraków- Arsenal. Mimo że te drużyny nie grają ze sobą tylko z innymi to taki &quot;wirtualny&quot; mecz może być wystawiony. I wówczas do wyników brana będzie liczba goli które Wisła zdobędzie w meczu z APOELem oraz liczba goli która Arsenal zdobędzie w meczu z Udine. Wszystko zależne od realnych piłkarzy a nie od jakiegoś komputera i losowania.

Najczęściej są w Serie A i Premier League. Patrz wtedy, gdy jest dużo spotkań ligowych jednego dnia.
Nie pamiętam do końca, ale można znaleźć je pod nazwą &quot;Masters Match&quot; czy coś takiego. Cały czas mówię o buku Expekt.
O właśnie o coś takiego chodzi. Dzięki.

P 18

pawelz

Użytkownik
Już rozumiem o co chodzi ale nawet nie wiedziałem że buki takie mecze wystawiają. Może się mylę ale moim zdaniem sporo w tym losowości. Musisz przewidzieć dwa mecze żeby wygrać jak za jeden. Nie wiem jakie są kursy takie wirtualnego meczu ale czy nie lepiej byś na tym wyszedł gdybyś zrobił po prostu akumulator z tych dwóch meczy ?

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Tak jak w temacie u których buków poza Tobet można stawiać na wirtualne spotkania dwóch druzyn. Chodzi o to że gdy w danej kolejce gra np
Man Utd - Bolton
Arsenal - Wigan

Jakby Cię interesowało to buki naziemne mają to w swojej ofercie np dziś Tip-sport proponuje 3 takie pojedynki Fortuna 2 pojedynki , ale wiadomo dziś poniedziałek to mała oferta , tak w przypadku meczów pucharowych to w Tip sporcie masz ok 10 takich pojedynków , a najlepszą ofertę ale weekendową ma sts bo oni proponują ok.50 pojedynków w różnych kombinacjach drużyn.

Otrzymane punkty reputacji: +1
al_capone 29K

al_capone

Gangster
w expekt kiedyś tego było więcej. Teraz to chyba tylko na weekend. Prawdopodobnie też będą jak ruszą glowna faza lm. Tak jak kolega napisał wyżej w expekt są one oznaczone jak &quot;... Match&quot; też nie pamiętam. Wiem też że fajne tam były kursy. W ostatnim czasie tym się nie interesowałem.

freestyle 2

freestyle

Użytkownik
W sts-ie znajdziesz to pod nazwą wirtualne pojedynki. Parę dni temu założyłem nawet temat w którym podałem jeden typ na tego typu grę, który był ewidentną pomyłką bukmachera ale ktoś bezczelnie skasował mój temat nawet nie podając przyczyny usunięcia!????

Do góry Bottom