zgredziu
Użytkownik
KOMENTARZ:No i własnie wczorajszy dzień pomimo pierwszego minusowego bilansu dnia w październiku był pokazem jak powinno się grać.Nie jestem tego w stanie wytłumaczyć racjonalnie,ale jest coś w środku człowieka co karze lub wzbrania go przed takim , a nie innym zachowaniem. Widzieliście ,ze wczoraj jakoś dziwnie żaden z kuponów nie został zagrany za 200zł Czemu? A no temu ,że podświadomie czułem wtope i wolałem nie grać grubiej. Niewielka strata dnia -181zł nie zmąciła wcale mojego dobrego humoru, bowiem bilans jaki posiadam po 4dniach miesiaca w dalszym ciagu znacznie przekracza wstępne założenia wygranej średniej na dzień , która wynosi -133,33zł Cały czas realizuje skrzętnie ustalony plan na zysk miesięczny minimum +4000,00złTo czy jestem na tyle sprytny, dobry i umiejętnie gram okaże się 30 października jak i kazdego ostatniego dnia następnego kolejnego miesiaca , ponieważ chce by takie obroty były regularnie miesiąc w miesiąc. Co wczoraj bym zmienił. Owszem dwa "100% pewniaki" Koszyce i Slavie powinienem zagrać na jednym kuponie grubiej. No ale madry Polak po szkodzie. Gramy dalej i oby z dobrym skutkiem.