vader
Forum VIP
Chyba nadszedł czas na mój wpis...
Przy ponownych próbach robienia bałaganu na forum także i to obecne konto zostanie zbanowane. Więc radzę dalej prowadzić temat w takiej formie jak dotychczas.
Więcej komentować bzdur mi się nie chce.
Tylko jeszcze jedno...
To byłoby na tyle.
Obserwuję Twój temat bo patrzę czy nie zaczynasz ponownie robić bałaganu.
Zakaz będzie nadal tutaj obowiązywał. Wystarczającym ukłonem Panie Jurku jest pozwolenie na podawanie typów na tym koncie - poprzednie są zbanowane na zawsze.Jezeli mozna by prosić moda o zmiane wpisu w moim temacie dotyczącego komentarzy ,będe wdzięczny,bo chętnie posłuchał opini innych.
Przy ponownych próbach robienia bałaganu na forum także i to obecne konto zostanie zbanowane. Więc radzę dalej prowadzić temat w takiej formie jak dotychczas.
Racja... ślepej kurze trafi się ziarno. Miesiąc się nie skończył a pomimo tego te wirtualne zyski z lipca bledną przy poprzednich stratach.Jak widzicie powoli krok po kroku to co obiecałem na poczatku lipca staje się niezaprzeczalnym faktem. Z dnia na dzień rośnie bilans dodatni i jest już na obecną chwilę całkiem przyzwoity. Dokładne analizy meczy,odpowiedni dobór stawek i meczy, oraz polowania na grube kursy w systemach to droga do sukcesu. Nie jest więc prawdą ,że nie można wygrywać i spokojnie żyć z bukmacherki.
Racja. Gdybyś grał za prawdziwe pieniądze to w tym miesiącu byś miał z czego żyć. Ale jednak od stycznia do maja zaliczyłeś bankruta i umarłeś z głodu niedoczekawszy lipca...Bilans styczeń -5872,30
Bilans luty -11819,00
Bilans marzec -4394,80
Bilans kwiecień -19153,00
Bilans maj -8783,00
Więcej komentować bzdur mi się nie chce.
Tylko jeszcze jedno...
Jacy Bydgoszczanie prowadzili? Czy Tobie czasami nie pomyło się spotkanie? Mecz nie był Częstochowa - Bydgoszcz. Polonia Bydgoszcz spadła z E-ligi. O ile można uznać Tomasza Golloba za Bydgoszczanina to Nicki Pedersen ani z Bydzi nie pochodzi ani nie jeździ w barwach Polonii.Włókniarz prowadzacy po 14 wyścigach 2 punktami przystępował do 15 decydujacego biegu z mieszanymi uczuciami gdyż rewelacyjny wprost doskonały tego dnia świeżo upieczony Drużynowy Mistrz Świata wprost szalał na torze i po 5 swoich wyścigach ( w tym rezerwa taktyczna miał na swoim koncie same trójeczki 3,3,3,3,3 czyli komplet 15pkt. Do pietnastego wyścigu stanęli Nicki Pedersen i Tomasz Gollob z Bydgoszczy ,oraz Grisza ŁAGUTA i Daniel Nermark z Włókniarza. Po starcie na czoło wysunęli się Bydgoszczanie i prowadzili przez dwa kółka. Z tyłu nękali ich gospodarze, aż doszło do upadku Nermarka. Bieg został powtórzony w trzy osobowym składzie bez wykluczonego Nermarka. To co zobaczyliśmy w tym powtórzonym biegu to po prostu poezja żużla. Torpeda Gollob wyszedł ze startu przy małej , a Nicki zaczął wywozić Grisze ŁAGUTE. Ten będąc troszkę w tyle miał może tyle miejsca przy bandzie na pierwszym łuku ,że 8 na 10 żuzlowców by sobie to oduściło. Niestety waleczny Grisza włączył dopalanie i brawurowym atakiem wyszedł na drugiej prostej na prowadzenie i pomimo ,że Tomek nie odpuszczał do końca nie dał po prostu rady. Pierwszy raz widziałem jak prawie 10 tysięcy ludzi na stojąco oklaskuje wyczyn GRISZY ŁAGUTY. Dwa punkty zostały więc w Częstochowie.
To byłoby na tyle.
Obserwuję Twój temat bo patrzę czy nie zaczynasz ponownie robić bałaganu.