Może nie umiesz dobrze selekcjonować typów innych. Dla mnie Roger to akurat absolutny Top tego forum, choć to mimo że dalej jest najlepsze, to jednak pikuje w dół.
Analizy rzeczowe i konkretne, fajnie się je czyta. W dziale Sporty Zimowe najlepszy z najlepszych o wiedzy nie z jednej, ale 3-4 dyscyplin. BRAWO!
Co do rozliczenia chyba zawsze było, choć często z opóźnieniem.
I tak te posty usuną, więc co mi szkodzi raz Ci odpisać na to co piszesz. Z jednym masz rację, dobrze się czyta te analizy. Tak samo się je dobrze czyta, jak i dobrze słucha polityków na wyborach. A potem i typy nie wchodzą i politycy nie spełniają swoich obietnic. Roger jest dla mnie królem jeśli chodzi o plażówkę. Chylę przed nim czoła naprawdę, że z tak niszowego sportu potrafi wyciągać takie kwiatki, ale jeśli chodzi o inne sporty to gra po prostu badziewia. Sam na sportach zimowych znam się dosyć dobrze bo od jakichś 5 czy 6 lat oglądam regularnie
biathlon, biegi, skoki i
narciarstwo alpejskie, ale nie proponowałbym nigdy nikomu typów loteryjnych a takie podaje ciągle Roger. I tak każdy mi powie "skoro jesteś taki obeznany to zrób temat i pokaż wiedzę". Nie mam na to czasu, w ogóle rzadko coś stawiam, ale kogoś kto ma temat rozlicza się ze skuteczności, a Roger w zimówkach ma bardzo słabą. Ostatnio nawet skorzystałem i zagrałem przeciwko i sztafeta norweska weszła. Nie obchodzi mnie co stawia sam Roger bo to jego pieniądze, chodzi o to, że multum tu baranów którzy stawiają w ciemno jego typy bo ma dużo reputy, a nie mają pojęcia co stawiają. Jak Roger swoich typów nawet nie rozlicza, a nie robi tego od dłuższego czasu mimo że ciągle wstawia nowe typy to ludzie nawet nie zauważą jak często będą tracić hajs