>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wintersports - zimowe szaleństwo z Rogerem.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Witam,
Proszę o podsumowanie miesiąca - Grudzień 2016.
Pozdrawiam, Vidal.

Otrzymane punkty reputacji: +25
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie dość że brak podsumowania miesiąca to jeszcze nierozliczone ostatnie zakłady które oczywiście były minusem. Najłatwiej rozliczać plusy których w tym temacie jak na lekarstwo.

marko87 214

marko87

Użytkownik
Nie dość że brak podsumowania miesiąca to jeszcze nierozliczone ostatnie zakłady które oczywiście były minusem. Najłatwiej rozliczać plusy których w tym temacie jak na lekarstwo.
Może nie umiesz dobrze selekcjonować typów innych. Dla mnie Roger to akurat absolutny Top tego forum, choć to mimo że dalej jest najlepsze, to jednak pikuje w dół.
Analizy rzeczowe i konkretne, fajnie się je czyta. W dziale Sporty Zimowe najlepszy z najlepszych o wiedzy nie z jednej, ale 3-4 dyscyplin. BRAWO!
Co do rozliczenia chyba zawsze było, choć często z opóźnieniem.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Może nie umiesz dobrze selekcjonować typów innych. Dla mnie Roger to akurat absolutny Top tego forum, choć to mimo że dalej jest najlepsze, to jednak pikuje w dół.

Analizy rzeczowe i konkretne, fajnie się je czyta. W dziale Sporty Zimowe najlepszy z najlepszych o wiedzy nie z jednej, ale 3-4 dyscyplin. BRAWO!

Co do rozliczenia chyba zawsze było, choć często z opóźnieniem.
I tak te posty usuną, więc co mi szkodzi raz Ci odpisać na to co piszesz. Z jednym masz rację, dobrze się czyta te analizy. Tak samo się je dobrze czyta, jak i dobrze słucha polityków na wyborach. A potem i typy nie wchodzą i politycy nie spełniają swoich obietnic. Roger jest dla mnie królem jeśli chodzi o plażówkę. Chylę przed nim czoła naprawdę, że z tak niszowego sportu potrafi wyciągać takie kwiatki, ale jeśli chodzi o inne sporty to gra po prostu badziewia. Sam na sportach zimowych znam się dosyć dobrze bo od jakichś 5 czy 6 lat oglądam regularnie biathlon, biegi, skoki i narciarstwo alpejskie, ale nie proponowałbym nigdy nikomu typów loteryjnych a takie podaje ciągle Roger. I tak każdy mi powie &quot;skoro jesteś taki obeznany to zrób temat i pokaż wiedzę&quot;. Nie mam na to czasu, w ogóle rzadko coś stawiam, ale kogoś kto ma temat rozlicza się ze skuteczności, a Roger w zimówkach ma bardzo słabą. Ostatnio nawet skorzystałem i zagrałem przeciwko i sztafeta norweska weszła. Nie obchodzi mnie co stawia sam Roger bo to jego pieniądze, chodzi o to, że multum tu baranów którzy stawiają w ciemno jego typy bo ma dużo reputy, a nie mają pojęcia co stawiają. Jak Roger swoich typów nawet nie rozlicza, a nie robi tego od dłuższego czasu mimo że ciągle wstawia nowe typy to ludzie nawet nie zauważą jak często będą tracić hajs

Do góry Bottom