Bardzo nie polecam tego buka.
Wpłaciłem 200 PLN, obróciłem bonusem zgodnie z zasadami które obowiązywały w chwili w której się zarejestrowałem i zacząłem grać. Na moim koncie zostało jakieś 800pln które po weryfikacji spróbowałem wypłacić. Dostałem yaki oto email:
"Pragniemy poinformować, że zgodnie z naszym Regulaminem świadczenia usług, został naruszony Artykuł 20:
20. Przed rozliczeniem pierwszego zwycięskiego kuponu, gracz nie może umieścić stawki wyższej niż jego inicjalny depozyt. Kwota bonusu nie może być postawiona wspólnie z depozytem jako jedna stawka łączna,
a zatem zastrzegamy sobie prawo do wycofania z konta kwoty bonusu, jak również wygranych z niego pochodzących."
Odpowiedziałem że takiego punktu nie było w czasie gdy się rejestrowałem. Wtedy support powołał się na ten punkt regulaminu:
9.34 Warunki mogą być modyfikowane przez
winmasters w dowolnym czasie poprzez zamieszczenie zmienionych regulaminów na właściwej stronie (-ach).
winmasters zaleca, aby regularnie odwiedzać strony ze Standardowymi warunkami promocyjnymi. Przez dalszy udział w Promocji akceptujesz takie zmodyfikowane warunki.
który ich zdaniem pozwala dowolnie i dowolnym momencie zmieniać zasady jak im się podoba. Więc jeśli gracz wykonana wymagany obrót za zakładach np na
tenis może się okazać że zakłady na
tenis dzień(godzinę, minutę?) przed wykonaniem obrotu zostały zmienione i
tenis został wykluczony.
Połowa pieniędzy została odebrana i wypłacono tylko 400 pln.
Jeszcze raz bardzo nie polecam.