>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Win by emdex

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
29.11.2017
Zysk✅//Strata⛔ = ⛔ 1504

Niestety trochę pomyliłem się w liczeniu i ostatecznie i tak kończymy dzień na minusie, na szczęście nie dużym, patrząc na ilość braku minimalnego szczescia w poszczególnych spotkaniach, tylko cieszyć się że tak to się skończyło.
Czas na ostatni dzień listopada.

*Koszykówka - NBA - 01:00

Philadelphia - Washington // over 217,5
✅
118-113

Buk: fortuna
Kurs: 2,36
STAWKA: 1000 zł
EWG: 2076 zł

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
*Koszykówka - Korea Południowa- 11:00

Anyang - Sonic Boom // (-10,5) Anyang win
✅
87-76

Buk: forBet
Kurs: 2,20
STAWKA: 1200 zł
EWG: 2323 zł

Znowu próbujemy typu w Korei, dzis powinno byc z powodzeniem. Po przerwie na reprezentacje Anyang musi zacząć grać lepiej, powinien, po za tym są lepszą ekipa niż goście. A co najwazniejsze we wtorek gracze Sonic podejmowali u siebie KCC Egis, ulegając im 77-79 po ciężkim meczu.
Doba regenerację to trochę mało i to będzie miało ogromne znaczenie w dzisiejszym spotkaniu.

Anyang - Sonic Boom // (-15) Anyang win

Kurs: 3,10
STAWKA: 700 zł
EWG: 1909 zł

Anyang - Sonic Boom // Sonic under 75,5
Kurs: 2,10
STAWKA: 600 zł
EWG: 1108 zł

Otrzymane punkty reputacji: +4
C 42

cravchenko

Użytkownik

Anyang - Sonic Boom // (-10,5) Anyang win
Kurs: 2,20
STAWKA: 1200 zł
EWG: 2323 zł

Znowu próbujemy typu w Korei, dzis powinno byc z powodzeniem. Po przerwie na reprezentacje Anyang musi zacząć grać lepiej, powinien, po za tym są lepszą ekipa niż goście. A co najwazniejsze we wtorek gracze Sonic podejmowali u siebie KCC Egis, ulegając im 77-79 po ciężkim meczu.
Doba regenerację to trochę mało i to będzie miało ogromne znaczenie w dzisiejszym spotkaniu.

Anyang - Sonic Boom // (-15) Anyang win
Kurs: 3,10
EWG: 1909 zł

Anyang - Sonic Boom // Sonic under 75,5
Kurs: 2,10
STAWKA: 600 zł
EWG: 1108 zł
Średnio się ten typ/typy zapowiadają. :/

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
*Koszykówka - Chiny CBA - 12:35

Fujian - Shangha // over 220,5✅
Kurs: 1,85
+

Qingdao - Foshan // over 219,5⛔
Kurs: 1,55
AKO: 2,86
EWG: 2523 zł

Otrzymane punkty reputacji: +4
emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
*Koszykówka - Turcja- 18:15

Banvit - Besiktas // (-1,5) Besiktas win
✅
83-87
Kurs: 2,05
STAWKA: 1200zł
EWG: 2270 zł

Zostanę dalej przy Turkach, powinno być również underowo, ale ja po prostu stawiam na lepszą ekipę ????

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
*Koszykówka - NBA - 01:30

Boston - Philadelphia // 1kw Philadelphia win
⛔
(28-22)
Buk: forbet
Kurs: 2,50
EWG: 2200 zł

Philadelphia w tym sezonie groźna dla wszystkich, młodość i polot....bardzo dobrze wchodzą w mecze. Boston zaś dość oszczędnie, myślę że początek dla Philadelphi, kto wie czy nie całe spotkanie przy dobrych wiatrach.
*Koszykówka - NBA - 01:30

Boston - Philadelphia // (+8,5) Philadelphia win
⛔
108-97
Buk: forbet
Kurs: 1,75
STAWKA: 1500 zł
EWG: 2310 zł

lobot 644

lobot

Użytkownik
Duży błąd stawianie na Phile, która jest bez Embiida w tym meczu. W tym momencie największa gwiazda zespołu i gracz, który często ciągnie grę i nakręca resztę zespołu. + wczoraj ciężki mecz 76ers z Wizards, a Celtics odpoczywali po lose. No i wiadomo TD Garden ???? Obserwuję od jakiegoś czasu temat, zostaw azję, skup się na euro lidze i ligach europejskich i bedzie dobrze. Na nba też radzę uważać, jak już coś to grać dogów po wysokich kursach. Pozdrawiam

C 42

cravchenko

Użytkownik
Duży błąd stawianie na Phile, która jest bez Embiida w tym meczu. W tym momencie największa gwiazda zespołu i gracz, który często ciągnie grę i nakręca resztę zespołu. + wczoraj ciężki mecz 76ers z Wizards, a Celtics odpoczywali po lose. No i wiadomo TD Garden ???? Obserwuję od jakiegoś czasu temat, zostaw azję, skup się na euro lidze i ligach europejskich i bedzie dobrze. Na nba też radzę uważać, jak już coś to grać dogów po wysokich kursach. Pozdrawiam
To prawda, że im bardziej egzotycznie tym koledze częściej siedzi typ. ???? ???? ????

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
To prawda, że im bardziej egzotycznie tym koledze częściej siedzi typ. ???? ???? ????
Panowie, w sumie z tą Philadelphia to i tak nie dużo brakło przynajmniej na handi. Dzięki za info i jako takie podsumowanie. Wczoraj po robocie z chlopakami lekko pograndzilismy i mój typ bez większych przemyśleń i analiz, miałem zrobić podsumowanie listopada ale niestety nawet nie wiem kiedy odplynalem.
Reasumując, dzięki za rady itd, na przyszłość jednak piszecie takie rzeczy na priv, nie koniecznie zasypujcie mi temat, okkk???? ????
I oczywiście że będę STARAŁ się grać Azję, chcę się też rozwijać w tym kierunku, ale dzięki za sugestie.
Trochę później podsumowanie.
A za niedługo jakiś typ, pewno azjatycki ;)

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik

KCC Egis - LG Sakers // LG win
⛔
82-78
Kurs: 3,35
EWG: 2062 zł

Typ mocno ryzykowny, jednak dwa aspekty którymi się kieruję, po pierwsze każda seria się kiedyś kończy, po drugie po przerwie na reprezentacje Egis moim zdaniem w meczu z Sonic zaprezentował się dość przeciętnie wygrywając minimalnie. Sakers grają w kratkę ale stać ich na dobre mecze ( np z Dongbu czy Seoul K). Myślę że ta przerwa akurat na nich dobrze wpłynęła i dziś można się spodziewać dobrego meczu w ich wykonaniu.

Do góry Bottom